Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yok ben değil minik sormustu bu soruyu galiba
sorun üst demlik değil çaydanlık altındaki kireç
tavsiyen için sağol ben onu yaparım gerektikce zaten. bilmeyen arkadaslar varsa yapsınlar gercekten demlikteki çay lekeleri tamamen cıkıyo

alt demlikte porçöz birebir geröektende
ama dikkat edin elinizle temas ettirmeyin

canım ismin nedir.nerelisin tanışalımmı
ben özlem tokatlıyım ama gebzede oturyorum eşimin işi nedeniyle..
2 yaşında bi kızım var..

karamürsel sepeti nasıl oluyo kız o güldürdün beni aksam aksam

aynı ben gıbı oluyor sekerım
ufak tefek kucuk tak sepetı koluna seklınde mınyon tıplere derler
karamursel sepetı kadar dıye
allah eksık etmesın canım gul gul

merhaba minik kuşum dilanaz masılsınız kızlar..
bu arada miniğim ismi n nedir canım..
böyle çok uzun oluyo:)

ısmım aysegul canım
buda cok kısa degıl ama

ben gül ankaralıyım kızımın adı zeynep 2 yasını yeni bitirdi cadı melek arası bişey:asigim:

gul kız bende gul bende ankaralıyım sekerım neresındensın sekerım

iyi akşamlar şekerler nasılsınız gününüz iyi geçmiştir umarım
benim melekler hala uyumadılar babalarıyla oyun oynuyolar bende fırsattan istifade bi bakiim dedim sizlere

lahana bebekten haberi olan varmı yoksa benmi kaçırdım sayfaları okurken
inş. kızının sonuçları temiz çıkmıştır

frezya canım sizede çookkk geçmiş olsun inş. çabuk atlatır meleğim öpüyorum canım

iyi akşamlar şekerler nasılsınız gününüz iyi geçmiştir umarım
benim melekler hala uyumadılar babalarıyla oyun oynuyolar bende fırsattan istifade bi bakiim dedim sizlere

ıyıdır canım benım gunumuz aynı valla nasıl gecsın
benımkılerde uyuyorlar bakınıyorum canım
oh oh bak sekerım sohbete gırebıldım ılk kez bugun haftalar sonra
esım fılm ızleyelım dıyor bende sohbet acılınca sattım kocamı
takılıyorum gel sekerım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün sabah saat 7 çıktım evden hastaneye
gözümden muayne oldum göz tansiyonu için tekrar damlaya devam dedi
bu damlayı ömür boyu kullanıcakmışım rapor çıkıcakmış :1no2::1no2:geçicek bir hastalık
değilmiş kızlar damlada sadece ilerlemesin yerinde saysın diye kullanmassam
kör olabilirmişim offffff :1no2:
sinüzüt içinde muayne oldum kulak burun boğaza muaynede alnıma burnumun kenarlarına öyle çok bastırdıki doktor başım zonkladı halada zonkluyor ilaçta aldım ama hala geçmedi :1no2:tomografi çekilecek çarşamba günü bakalım ne çıkçak
ama size iyi bir haber kayınvaldem akşam verilen mamadan sonra daha iyi bugün gözlerini iyice açabildi ve hepimize el salladı göz kırparak cevap veriyor ama konuşamıyor
allah bilir artık hani ölüm iyisi derler ya onun gibi birşeymi bilmiyorum allahım yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hep kendimden bahsettim sizler nasılsınız melekleriniz nasıl benim meleğim bugün
beni çok üzdü hastanede sürekli koşturdu sağa sola ne çenesi durdu ne boğazı offffffffffff
çıldırtı beni ya sinir etti laelaelaelaelae

minik niye sattın be git kocişinin yanına
ee tabi bizden vazgeçmek kolaymı
canım benim öpüyorum şekerim cadım geldi onu uyutiim
sonra görüşürüz

herkese selam a.s.
canım sen limon tuzu dışında demişsin ama limon tuzu çok işe yarıyor.sen neden sevmedinki.porçöz çok zararlı bir malzeme.benim eşim kimya firmasında çalışıyor da o yüzden bir çok kimyasal ürünle ilgili bilgim var.porçöz güzel temizler ama pas yapar ve kolay kolay arınmaz,tamamen kanserojen CADIARZU ben limon tuzunu bulaşık makinama bile kullanıyorum çok iyi oluyor sengözlerimebaksanab

iyi akşamlar kızlar...tinkimi geçmiş olsun canım göz tansiyonu mu vardı sende göz tansiyonu nasıl bir rahatsızlık veriyor canım merak ettim de?inşallah tomografi sonucunda güzel çıkar canım benim.

iyi akşamlar kızlar...tinkimi geçmiş olsun canım göz tansiyonu mu vardı sende göz tansiyonu nasıl bir rahatsızlık veriyor canım merak ettim de?inşallah tomografi sonucunda güzel çıkar canım benim.

sağol canı evet göz tansiyonum var ama bu hastalık o kadar sinsiki ne ağrı veriyor nede belirti benimki tesadüf eseri çıktı :1shok:
benim ufaklık bebekken yanımda uyuyordu tabiki bende uykusunda
burnuma bir kafa attı bir an yıldızları görerek uyandım :roflol:hemen gözüm kanlanmıştı hastaneye gittik gözümü o halde görünce muayne ettiler ve bende öylelikle öğrendim
kızımın kafa atması sayesinde gerçi o kafayla burnumuda kırmış ama anlamamışımnaniknanik daha 1 yaşındaydı o zaman bende her 6 aydan 6 aya düzenli olarak ölçtürüyordum
işte son muaynede iyice yükselmiş ilaca başladık çareside yok ömür boyu kullancakmışım aslında ilaçta bi işe yaramıyor sadece yerinde sayıyor ilerlemesin diye
ilerlerse sonu ani körlük

tinkimi canım çokk geçmiş olsun
kendine dikkat et canım damlanıda ihmal etme düzenli kullan
o küçük cadını öp yerime canım

tinkimicim çoooook geçmiş olsun canım yaa..insanın neresi rahatsızsa canı orda olurmuş derler,çok sıkma kendini,yanlış bilmiyorsam stres tetikliyor

bugün meleğimin göbeği düştü teyzeleri :)))))))) ilk banyosunu yaptı kızım,pek sevdi banyoyu ama su yüzüne kafasına çok gelmemek şartıyla

saphiraaaa canım benim kıyamam yerime öpermisin annesi
benimde 5 buçuk aylık bide 9 yşında iki meleğim var canım yavrularımızı allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…