- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.961
günaydın arkadaşlar
öncelikle
mınık rüyanaz
gülzeyno
ceren
arkadaşlar sağolun
hepinize teşekür ederim iyiki varsiniz
kızlar kızım bu gece hiç uyumadı gene ateşlendi
sabah kadr evin içinde dolaştik yavrum cnm şimdi uyuyo
bende sizler bi bakayım dedim birazcik ben uyusam iyi olur
hepinize sağlıklı ve güzel hafta sonu dilerim
Merhabalar benimde iki meleğim var(cadı desem daha uygun ama neyse).
Birisi 14 diğeri 10 yaşında canlarım onlar.Allah hepimize kolaylık versin.
kızlar herkese günaydın ben bugece uyuyamadım bursada dünder beri lodos esiyo..rüzgarın sesi beni uyutmadı..
tinkimi geçmiş olsun canım..
kübrabetül
minikcim
efsunefe
ader
belinay
rüyanaz
kahvedelisi
tinkimi
saphira
derin55
crescentmoon(umarım doğru yazmışımdır)
mihriban
gonca2206
gülzeyno
hamiye
frezya
ikizler11
ceren2006
dilanaz
ve ismin hatırlayamadığım kızlar hepinizi kocaman öpüyorum..
not:minik bunların hepsini ezbere yazdım..kopya çekmedim...:hooray:
Merhabalar benimde iki meleğim var(cadı desem daha uygun ama neyse).
Birisi 14 diğeri 10 yaşında canlarım onlar.Allah hepimize kolaylık versin.
günaydın arkadaşlar
öncelikle
mınık rüyanaz
gülzeyno
ceren
arkadaşlar sağolun
hepinize teşekür ederim iyiki varsiniz
kızlar kızım bu gece hiç uyumadı gene ateşlendi
sabah kadr evin içinde dolaştik yavrum cnm şimdi uyuyo
bende sizler bi bakayım dedim birazcik ben uyusam iyi olur
hepinize sağlıklı ve güzel hafta sonu dilerim
herkese selam
canım sen limon tuzu dışında demişsin ama limon tuzu çok işe yarıyor.sen neden sevmedinki.porçöz çok zararlı bir malzeme.benim eşim kimya firmasında çalışıyor da o yüzden bir çok kimyasal ürünle ilgili bilgim var.porçöz güzel temizler ama pas yapar ve kolay kolay arınmaz,tamamen kanserojen CADIARZU ben limon tuzunu bulaşık makinama bile kullanıyorum çok iyi oluyor sengözlerimebaksanab
sağol canı evet göz tansiyonum var ama bu hastalık o kadar sinsiki ne ağrı veriyor nede belirti benimki tesadüf eseri çıktı
benim ufaklık bebekken yanımda uyuyordu tabiki bende uykusunda
burnuma bir kafa attı bir an yıldızları görerek uyandım hemen gözüm kanlanmıştı hastaneye gittik gözümü o halde görünce muayne ettiler ve bende öylelikle öğrendim
kızımın kafa atması sayesinde gerçi o kafayla burnumuda kırmış ama anlamamışımnaniknanik daha 1 yaşındaydı o zaman bende her 6 aydan 6 aya düzenli olarak ölçtürüyordum
işte son muaynede iyice yükselmiş ilaca başladık çareside yok ömür boyu kullancakmışım aslında ilaçta bi işe yaramıyor sadece yerinde sayıyor ilerlemesin diye
ilerlerse sonu ani körlük
bugün meleğimin göbeği düştü teyzeleri :)))))))) ilk banyosunu yaptı kızım,pek sevdi banyoyu ama su yüzüne kafasına çok gelmemek şartıyla
günaydınlar nasıl benim güzel meleklerim ve anneleri umarım herşey yolundadır.hemen kaçamak bi şekilde yazıyorum kızlar.sayfaları okumaya vaktim yok.kübranın ateşi 39 buçuğa çıktı az önce.fitille ıslak bezlerle 37 buçuğa indi şükür.ama beni yanında istiyo.öylece yatıyo yavrum.
sevvalcik evet canım çok lodos var ya bizim sokaktada kiremitler falan düşmüş çatılardan.allahtan kimseye gelmemiş.
kızlar hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın
minikcim sen bana kopya çektin demedin ama uykusuzluktan sataşcak yer arıyorum galiba..
ama kızların göbekleri benimde evde ilerde evde benimkilerde seninkilerde evde kalırsa kesin bu yüzden deriz..
saphiraaaa bebişin ne kadar güzel kokuyordur kız bana o kokudan şişeye doldurupta yollarmısın varya sırf koklayabilmek için bazen 3. yü doğurasım geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?