- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.101
slm canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi haftasonları şekerlerrrrrr
belinay geçmiş olsun canım ama bu günlerin kıymetini bil bir çocuk hiç çocuk iki çocuk dahada zor tecrübeyle sabittir aynı anda ikisi bile hasta olduğu oluyoo
allah en kısa zamanda meleğine şifa versin
slm canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dur şimdiden korkutma gözünü ikisi birden diye canımmlmaz:
sonra damadından şimdiden korkmasın gözüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım.tabi canım haklısın iki çocuk daha zor ama benim kızımı anlatamam o....tan yel kapıyo derler ya aynen öyle.büyük ihtimalle doğacak olanda aynı alerjik olabilir çünkü ben alerjik bir anneyim çocuklarımın da böyle doğması yüzde 90 demişti doktor.o zaman yanmışım iştemafoldumbeniyi haftasonları şekerlerrrrrr
belinay geçmiş olsun canım ama bu günlerin kıymetini bil bir çocuk hiç çocuk iki çocuk dahada zor tecrübeyle sabittir aynı anda ikisi bile hasta olduğu oluyoo
allah en kısa zamanda meleğine şifa versin
geçmiş olsun canım acil şifalarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benimde alerjik bir yapım varrr ama kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimde yokk çok şükürkaydirigubbakcemile5sağol canım.tabi canım haklısın iki çocuk daha zor ama benim kızımı anlatamam o....tan yel kapıyo derler ya aynen öyle.büyük ihtimalle doğacak olanda aynı alerjik olabilir çünkü ben alerjik bir anneyim çocuklarımın da böyle doğması yüzde 90 demişti doktor.o zaman yanmışım iştemafoldumben
sağol canım.bende seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aslında haklısın canımmm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbunlar hayatın gerçekleri kamilemmm
damadım doğunca birden şok olmasın belinaycığımızzz
canım benimde alerjik bir yapım varrr ama kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimde benim kadar yokk çok şükürkaydirigubbakcemile5
belli olmuyor yani canımm inş onda bişey çıkmazz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bir tek benim küçüğümde geçen yıl derisel bir alerji oldu
şimdiden üzme hemen kendini olurmu:1hug:
beğümcümde kendiside dikkat eder hale gelince daha az rahatsızlanacak canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah canım onda bari olmaz.
aslında haklısın canımmm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben kaçtım kızlar.eşim erken gelirsem dışarıya çıkarız yemeğe demişti ama geleceği yok galiba kalkıyım da birşeyler hazırlayayım...opuyorumnanaktan
mesajın içine girmeyi nasıl becerdim acabalülülülülülü
şevvalcik söylemeden ben söyleyeyim bu seferkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sewalciğin elektrikleri kesildi galiba çok yağmur yağıyor diyorduuCADIARZU
iyi akşamlar kaç gündür yoktum (1 hafta kadar) ben sizi özledim ama galiba siz beni özlememişsiniz.:çok üzgünüm:
geçmişe şöyle bi baktım kimse nerde diye beni merak etmemiş:çok üzgünüm:
neyse nasılsınız görüşmeyeli :1hug:
efsuncum en sonunda dönmüşsün hoşgeldin canım,bu arada geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın öptüm canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım özlemezmiyiz hergün aklımdasın hatta bugün arıycaktım seni kontörsüzlükten arayamadım
ama mukabele ,annenlere gidip gelmen zaten seni yeterince meşgul ediyodur diye düşündümmm
ee nerelerdeydinnnn
tamam canım biraz naz yapayım dedimyerimseniben
nette sorun vardı kaç gündür onun için giremedim ama aklım hep burdaydı
sen nasılsın,sevvalcik nasıl ?
ben iyiyim canım minik kzımda şimdilik iyi teyzesi ama biliyosun bayramdan sonra yatışımız olcak ameliyat işlerimizi halledicezz
senin kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comin nasıllar?????
hoşgeldinnn canımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi akşamlar kaç gündür yoktum (1 hafta kadar) ben sizi özledim ama galiba siz beni özlememişsiniz.:çok üzgünüm:
geçmişe şöyle bi baktım kimse nerde diye beni merak etmemiş:çok üzgünüm:
neyse nasılsınız görüşmeyeli :1hug:
efsuncum en sonunda dönmüşsün hoşgeldin canım,bu arada geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın öptüm canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldinnn canımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mukabele,ev derken vaktin olmadığını düşünmüştüm canımmm
değilse aklımdaydınnnyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?