Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yok cnm rüya 2 yaşında başladı gitmeye biz yaşamadık hatta gidicem die agladı hep yoksa 2 yaşında vermezdim ben...ama bizim komşunun oglu vardı amasyada o hep aglardı anneside hergün okula giderdi ama çocuk sürekli yapınca kadın almak zorunda kaldı sen bence hiç aglamasını dinleme cnm bırak gitsin aglasın isterse alışcak böyle böyle gidersen hep ister ...

slm şekerler..bugun kızımın doğum günü 4 yaşında artık melegim...arkadaşı ve ögretmenleriyle okulda kutladık doğum gününü çok güsel oldu rüyada çok sevindi...yorulduk valla şimdi yemek yiyip uyuyacak rüya hanım grş kızlar...

dogum gününüz kutlu olsunnn nice mutlu güzel senelere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrr
mihribanım canım kolay gelsin bebekim
allah yardımcımız olsun inşaallah bu müfredat ve sistemle(
okumasın diye uğraşıyorlar çocuklarımız
hadi bakalım meleğimiz daha iyi sanırım okuluna gittiğine göre
rüyam canım doğum günü kutlu olsun meleğimizin nice senelere inşaallahhhhh sağlık mutluluk huzur dolu
herkese kolay gelsinnn bugün pazar var elifim okuldan gelmeden gideceğiz nazla sonra hem geç oluyor geç uyuyorlar onlarda zorlanıyor
öğlenden halledelim elifim gelmedende ben onları yerleştirirken kızlarımda uyusun akşam dışarı çıkarıyordum biraz uykudan kalkınca oynasınlar hava alsınlar diye ama soğuk üşüyorlar sanırım elif karnım ağrıyor dedi yatarken(
artık dışarı da çıkılmaz tıkandık eve hakkımızda hayırlısı bakalım bir kış daha geldi kapandık eve
herkese kolay gelsin meleklerimide muckkkkkkkkk çok çok

Canım rüyanazın dogum günü kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nice saglıklı mutlu senelere...

Herkese günaydın güzel bir diliyorum kolay gelsina.s.a.s.a.s.

rüyanaz'ın doğum günü kutlu olsun annesi...nice yıllara...
tşkler cnm....pastada çok hoş bu arada...

dogum gününüz kutlu olsunnn nice mutlu güzel senelere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
saol cicim ...
tşkler minigim benimde pazarım var rüya okuldayken mi halletsem bilmirum düşünüyorum bakalım...
Canım rüyanazın dogum günü kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nice saglıklı mutlu senelere...

Herkese günaydın güzel bir diliyorum kolay gelsina.s.a.s.a.s.

tşkler canım saol..
günaydın kızlar...

kolay gelsin sanada canım kızlarla gidiyordum ama gel yemeklerini yedir uyut saat 3 oluyor sonra akşam oluyor gece geç yatmak isterler diye nazla ablamız gelmeden halledelim diyorum
daha mantıklı olur sanırım böylesi
rüya kaçta geliyor??uyuyorsa o gelmeden hallet onu yatırıncada yerleştir pişir taşır işlerini halledersin benim gibi:)
kolay gelsin sanada canım
nasıl yeni okulu memnun demi?sorun yok inşaallah

[/FONT]
zeynommm günaydın bebekkkkkkkkkkk
muckkkkk canım iyi günlerrrr sanada
rüyam canım gördüm senide günaydınnn sanada nabersin??

Günaydın minikcim:teytey::teytey:
Çocuklar uyuyorlar bende onlar uyanan kadar sizlere bakayım dedim
Aksam yine seni hatırladım dizi seyrederken:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sevketle mithat istanbulda baska yer yok gibi aynı yerde karsılastılar bu dizinin bu tarafıda cok sacma oluyo neyse insallah bu sene bitirirler artık sonunu merak ettiğim için takip ediyorum zaten

hadi ben kaçtım canlar naz uyandı kahvaltımızı yapalım ortalığı toplayalım işlerimizi bitirip pazarımızı halledelim
muckkk herkeslere kolay gelsinnnnnnnnnnn

canım gecen pazartesi bende cocuklarla cıktım pazara alınacak cokndegil diye
Ama zor oluyo 2 cocukla ortam kötü ellerini bırakma bi taraftan bak sec al neyse kolay gelsin sana en iyisi elif gelmeden halletmen

iyi yapmışşın bakın bakalım canımm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay valla sorma canım yaaa benim dimağımda kelime hazinemde bunları tarif vede yorumlayacak kelime yok artık:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fragmanını izlesek yeter aslında neyin ne olduğunu ordan çıkarıyoruz bayıyor benide artık alışkanlıktan izliyoruz sanırım
hayırlısıyla bitseydide kurtulsaydıkkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ay 11.30u buluyor bitmesi yaa pes valla boşa vakit kaybediyoruz saçmalıklarla
zaten alirıza hayriye neclayı verecekler elime bir paralayı veresim geliyo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
salak leyla bekarken adamla kardeşini kapışıp koynuna girince sorun yoktu hatta hamile kalınca bile hiç abest değildi şimdi karısından boşanamadı diye geri döndü ya ona daha sinir oldum.sedef zaten salak ne buluyosa su şevkette
hiç yakışmıyorlarda yeni çocuk daha iyi onla olabilir?bence mahsuru yok:roflol::roflol::roflol:
mithatım karamın yine insanlığı kabardı iyilik yaptı nasılda duygulandım bi bilsen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse sabah sabah çok konuştum hadi muckkkkkkkkkkkk

ömürsün valla:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydınlar nasılsınız hanımlar
babamızı işe yolladık,küçük cimcimemizi okula yolladık şimdi betül'le kahvaltımızı yapcaz.
gülzeyno,minik günaydın nasılsınız?

günaydınlar nasılsınız hanımlar
babamızı işe yolladık,küçük cimcimemizi okula yolladık şimdi betül'le kahvaltımızı yapcaz.
gülzeyno,minik günaydın nasılsınız?

Canım bende cocukların uyanmasını bekliyorum:sm_confused::sm_confused::hulya::hulya::hulya::hulya:
Kübranın okulla arsı nasıl hala sorun var mı alıstı mı?:uhm::uhm:

günaydın kızlarrrrr
dün tüm gün şevvalle uğraşırken kk ya gelemedim

gündüzde uyumadı ama benimde kendininde ömrünü tüketti
gece uyurken bile resmen kulağıma yapışan ağlama sesiyle yattımm

Allah Allah peki nasıl dayanabildi acaba uykusuzluga akannehirakannehir
Dün zeynepte gece gec yattı ama sabah gec kalkmıstı ondan
Hala uyuyor mu simdi belki bu günüde uyuyarak gecirir cadın:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…