- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.301
Canım günaydın..bizdede tam tersiydi,ben istiyodum eşim hiç istemiyodu..yeter bana kızlarım diyodu..Ablamın bir kızı vardı,üstüne ben iki kız doğurunca...o ağzını büzemediğin millet var ya ''analarına çektiler''dediler..Ben üçüncü bebeği kendi ailemi mutlu etmek için çok istedim..4. ayıma kadar hamileliğimi eşimin dışında hiç kimse bilmedi.:1no2:.çook sters yaşadım çok dualar etdim..rabbim sağlıklı, bebeğimi nasip etdi çok şükür...Ben kendim istediğim için doğurdum ama durum sende tam tersi canım eşin istiyor..Bir cocuk demek=maddiyat=maneviyat Anlıyomusun?İki kızı olanlar...
Sizin kocanız da 3. çocuğu istiyor mu?
biz eşimle bu konuda anlaşamıyoruz. ben istemiyorum
zaten eşim de ille erkek olsun diye istemiyor ama
gene de millette öyle bir beklenti oluyor
ne erkek ne kız ben istemiyorum anasını satiym
bu durumda olanlar var mı? bana yazın
selam kızlar beni tanıdınızmı ??????????
selam melek anneleriiiiiiiii nasılsınız kızlarrr ben çok iyimm bugün doğum günüm eşimden sonra ilk kutlayann kk çok sevindim iyiki annem doğurmuş beni yoksa sizleri tanıyamazdım hepinizi çok seviyorummŞenizŞeniz
ayyy canımm arkadaşımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsun canımmŞenizŞenizcanım benim,doğum günün kutlu olsun arkadaşım.a.s.a.s.a.s.
eşin ve çocuklarınla birlikte yaşlan inş.
bizde iyiki seni tanımışız canım benim öptüm kokulusundankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuşum balım canımmmmmmmmm
yeni nickin sana hayır uğur vede bol bol şans getirisinnnnnnnnnnn
kazalardan belalardan
doğal afetlerden
yangından
selden
pc virüslenmesinden
korusun inşallahhhhhhh
öpüyorum seni gulümmmmmmmmmmmmmm
selam melek anneleriiiiiiiii nasılsınız kızlarrr ben çok iyimm bugün doğum günüm eşimden sonra ilk kutlayann kk çok sevindim iyiki annem doğurmuş beni yoksa sizleri tanıyamazdım hepinizi çok seviyorummŞenizŞeniz
tanımadığımız kişileri bu topiğe almıyoruz lütfen topiğimizi terk ediniz?:)))))))))))))))))))))))
ayy çokta kibarım.:roflol::roflol:
mentalist hoşgeldim kuşuma.s.a.s.a.s.
yeni nikin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
sevvalin tüm dileklerine katılıyoruma.s
mentalist karusu sensin yalan topik((
ahanda küstüm(
ızabelim canım nice mutlu senelere bitanem benim
sağlık sıhhatle inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?