Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Canım günaydın..bizdede tam tersiydi,ben istiyodum eşim hiç istemiyodu..yeter bana kızlarım diyodu..Ablamın bir kızı vardı,üstüne ben iki kız doğurunca...o ağzını büzemediğin millet var ya ''analarına çektiler''dediler..Ben üçüncü bebeği kendi ailemi mutlu etmek için çok istedim..4. ayıma kadar hamileliğimi eşimin dışında hiç kimse bilmedi.:1no2:.çook sters yaşadım çok dualar etdim..rabbim sağlıklı, bebeğimi nasip etdi çok şükür...Ben kendim istediğim için doğurdum ama durum sende tam tersi canım eşin istiyor..Bir cocuk demek=maddiyat=maneviyat Anlıyomusun?
yani sadece dünyaya getirmekle bitmiyor be canım..maddi ,manevi herşey bölünüyo..herşeyi vermek istiyosun ama katlandıkça katlanıyo..
Rahat, gamsız olan insanlar çok daha rahat baş edebiliyolar gözlemliyorumda..
Ben çok yıpratdım kendimi çok şeylerden feragrat etdim..Allah'a şükür şimdi en güzel günlerim....yerimseniben

kuşum balım canımmmmmmmmm
yeni nickin sana hayır uğur vede bol bol şans getirisinnnnnnnnnnn
kazalardan belalardan
doğal afetlerden
yangından
selden
pc virüslenmesinden
korusun inşallahhhhhhh
öpüyorum seni gulümmmmmmmmmmmmmm

selam melek anneleriiiiiiiii nasılsınız kızlarrr ben çok iyimm bugün doğum günüm eşimden sonra ilk kutlayann kk çok sevindim iyiki annem doğurmuş beni yoksa sizleri tanıyamazdım hepinizi çok seviyorummŞenizŞeniz

canım benim,doğum günün kutlu olsun arkadaşım.a.s.a.s.a.s.
eşin ve çocuklarınla birlikte yaşlan inş.
bizde iyiki seni tanımışız canım benim öptüm kokulusundankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy canımm arkadaşımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsun canımmŞenizŞeniz

aminnnnnnnnnn canımcım benim :)))))ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

nice mutlu yıllara anım iyiki doğdun :)a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tanımadığımız kişileri bu topiğe almıyoruz lütfen topiğimizi terk ediniz?:)))))))))))))))))))))))
ayy çokta kibarım.:roflol::roflol:

sorma kırılıyorsun kibarlıktan :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mentalist hoşgeldim kuşuma.s.a.s.a.s.
yeni nikin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
sevvalin tüm dileklerine katılıyoruma.s

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sağol bebek ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sağolun canlarımm mentalist minik kuşumm allah razı olsun hepinizden cannlarımm öpüyorum anacım sizleriiŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…