Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam herkese şekerlerrrrrr
mihriban harbiden nerdeki sebebi hayatının topiğinide boş bırakmazdı o hayırdır inşaallah
önemli bişey değildir umarım
begoda yok demi ağrıları mı arttı acaba?iğne ilaç alıyorduya oda iyidir inşaallah
lahanam bebekim face bende sorun yok ama kardeşim yaşıyor sanırım genel bir sorun var
oda arkadaş ekleyemiyormuş uygunsuz haret yaptınız ekleyemezsiniz kimseyi yazıyor:)))))))
çocuk çıldırmak üzere hareketi gösterecem şimdi size diyerek dolanıyor ortalarda:)))))
rüya hadi bakalım hediyesinide almış gelmişş:))
zeynom nabersin bebekim
hatice canım sende iyisin inşaallah
efsunefe namı diğer mentalist miydin kıs karu :)))sen nasılsın bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))
herkesi opuyorumnanaktan bebeklerrr
meleklerime selamlarrrrrrrrr elma yanaklarını ısırın benim için ok:)

iyi akşamlarr kızlarr nasılsınız bakalımm burada fırtına varr
fırtına var demedim birde gezmeye gittimm sormayın sakindi gidip gelirken barii:)))))
ne alenmim ya güzel havada otur evdee :)))))
facede sorun mu var demek sabah girebilmiştim bir bakayım bende de varmıymış sorun
öpüldünüz görüşmek üzereee
mihriban tatlımm ses ver özledimmm

Merhaba, doğumgününüz kutlu olsun hayırlı yaşlarınız olsun inşaallah
Hayırlı akşamlar hanımlaaaar nasılsınız canım arkadaşlarım benim.......özledim siziopuyorumnanaktan Miniğim düşünceli arkadaşım benim, gurban oliyim çeken bilir yaa, sen bana üzüldün demi.....sen nası dayandın?..sorma bu nasıl bir ağrıdır valla,eğilemiyorum..ayakda çok kalamıyorum..bugün 3.iğneyi oldum aman aman bi değişiklik yok:1no2:
Akşamları içtiğim kas gevşeticide anca uyutuyo..Mutfakda az zaman geçiriyorum,hazır paket servise dayandık..sağolsun benimki çok anlayışlı davranır ''yorma kendini''diyor..Allah razı olsun duyarlı eşlerimiz var yinede...çok öpyrm Miniğim seni...
Allah'a emanetsiniz canlarım hayırlı geceleriniz olsunopuyorumnanaktan

teşekkür ederimm canımm benim allah hepimize hayırlı yaşlar nasip eylesinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.

iyi akşamlar hanımlar
nasılsınız ben iyiyim sabah girmeye çalıştım siteye sayfalar açılmadı sorun yaşamadım yazamadım
3 gündür annem yanımda şekerler dün gecede misafirim vardı giremedim
pazartesi günüde kızımı göz doktoruna maraşa götürdüm.sabahtan akşama kadar ordaydım.dr kızım gözlük verdi 3 ay sonra tekrar çağırdı.benim maratonda başladı tabi
kızım 3 yaşında gözlük taktırmak büyük meselemafoldumbenallah yardımcım olsun
beni merak eden arkadaşlarada teşekkür ediyorum
öpüyorum hepinzi şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

begocum geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana:teselli:

hanımlar burda bugün bir rüzgar var sormayın
ev uçacak diye korkuyorum balkon kapılarını açıyo rüzgar
mutfak kapısının üstünde küçük bir pencere gibi bölme vardı açıktı orası rüzgar esince nasıl olduysa kırıldıakannehirdiyorum bu rüzgar bizide götürecek

canım benim yaaaaaaaaaaaa ooooooooo ben neler çektim canım yaaa sorma senin yazdıklarını bile okurken aynı yeşleri tekrar yaşadım resmen sabah sabah(
o zaman ilk kızım vardı sadece 1.5 2 yaşına yakındı ben ceryanda kalma terleyip soğuma vs derken farkına varmadım önce ağru üsütme deme sonra yavas yavas solumda felç olmaya başladı ve 4 ay sol kolum ve solum h.ç tutmadı süründüm(
hiç unutmam yataktan kalkamıyorum kızım acıktım anne dedi bir lokma verememiştim hala içimdedir acısı yavrum babası gelene kadar kuru ekmem kemirmişti(((
dost düşman o günlerde belli oluyordu işte.sonra kullandığım kas gevşeticiler de his kaybına sebep oldu solumda tenimin kaşıntısını falan çok hissedemiyorum ama dikkat et ona
ilacı kullan ama kremi nadir sürmeye çalış canım
aynen canım benim eşimde öyleydi yemek yapsamda 3 4 gün o yorgunlukla geri kalkamıyordumki(
sağıma yükleniyordum kasıyordum kendimi sonra yine yataktan kalkamaz oluyordum.ilaçlarım ancak ayağa kaldırdı ama ben o olaydan sonra herkesi gördüm sanırım bu benim en önemli imtihanımdı canım
herkesi dost bilir sarılır hemen kendimi paralardım herkes için
başıma bu iş geldiğinde herkesi gördüm.bazen hastalıklarda ben bunu bana allahın bu dünyada çıkaracağım dersleri görmemi istediği şeyleri göstermek için yaptığını düşünüyorum
rabbim daha kötü şeylerle sınamasın inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim yaaaaaaaa
kaçak seniiiiiiii:kedi::kedi::kedi:
ohh hadi bakalım anneler misafirler epey yoğunmuşsun canım yaaa
geçmiş olsun meleğimizede canım benim
alışır annesi yaa küçük daha ama dikkatli olmakta fayda var tabi allah korusun cadılar yerlerinde durmadıkları için:kedi::kedi:

sen gene ev uçacak diye korkuyosun annem yaaa
benim koca rüzgar var bugün dışarı çıkma diye tembihlerdi beni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fırtınaya bile gelmeden yani:roflol::roflol:
39 kilo olunca adamın karısı endişe ediyordu tabi:roflol::roflol::roflol::roflol:
45i buldumda şükür götüremiyo ama sallıyo yinede:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydınlarrrrr
güzel bir gün diliyorum canlarım herkese
bugün pazarım var market var yemek yookkkkkkkkkkkk ev işi vaaarrr(
varda var yani((
kolay gelsin herkeslere muckkkk sizlere canlarım
meleklerimide benim için opuyorumnanaktan

günaydın kızlar naber ...benimde bugun pazarım var ama hava çok soğuk hiç gidesim yok bakalım belki eşim ögle yemegine geldiginde çıkarız ..pazar yakın bize hemen evin önüne kuruluyo...

hoşgeldin cnm biz iyiiz sen nasılsın?
bizde merak etmiştik seni,allahtan önemli bi sorun yokmuş.
meleğine geçmiş olsun.biraz zorlanır baştan ama inş sonra alışır.tabi sana çok iş düşüyo.
allah yardımcın olsun.bende seni öptüm cnm kendine iyi bak.kaydirigubbakcemile3

günaydın canımmmm,amin hepimiz için güzel bi gün olsun.
anlaşılan sen baya koşturcan bugün,kolay gelsin öptüm bitanemmkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar naber ...benimde bugun pazarım var ama hava çok soğuk hiç gidesim yok bakalım belki eşim ögle yemegine geldiginde çıkarız ..pazar yakın bize hemen evin önüne kuruluyo...

günaydın ruyacım,bir anda geldi kış havalar iyice soğudu,insanın evden çıkası gelmiyo ama ben birazdan anneme gitcem misafir gelcekmiş,yardıma gitcem.kaydirigubbakcemile

günaydın canlarım nasılsınız?
ben bugün anneme gitcem yardıma misafir gelcekmiş.akşamdan evde elmalı pasta yaptım.bugünde erken gidip yardım edeyim.ben birazdan çıkcam artık akşama gelirim herhalde.
yarın yine misafir ben yine annemlere,daha düğünlük gelenler var.
bu arada dün betül sınav olmuş hem sosyal hem ingilizceden,sosyal pek güzel geçmemiş 85 yada 88 bekliyo bakalım görcez artık.ingilizce güzel geçmiş ondanda 95 bekliyo bakalım beklediği notlar gelcekmi?

selam arkadaşlar günaydın hepinizee.
ben daha çok katılabilmek isterdim ama eşim vın'ı yanında götürüyo bazen.öyle kalakalıyorumşakkıdı

ben bugün kaynanama gitcem ve herzamanki gibi sıkıntıdan patlıycam orda herhalde.
şimdilik hoşçakalınkaydirigubbakcemile2

bego geçmiş olsun canım
bayramın son günü bende sırtımdan tutulup felce uğramıştım çok kötü bişey gerçekten acınası bir duruma düşüyor insan.ben bol bol sırtımı eletrikli ısıtıcıda ısıttım ve novalgin de biraz ağrısını alıyordu. neyse ki benim iki günde geçti

günaydınnn hayırlı günlerr :))))
hastalrımıza acil şifalarrr inş
mihriban hoşgeldinn şekerrr
kolay gelsin arkadaşlar bugün baya yoğunsunuz benimde kızlara yerli malı için poğaça yapmam lazım ama özel günümdeyim dünden bu yana sancım çok arttı ((( görüşmek üzeree öpüldünüzzz
minikcimmm naber canım örüşemedik 2 gündürr:))
betülcümm maaşallah meleğimizee allah zihin açıklığı versin inş
bugün halimeninde matemetikten vardı inş güzel geçerrr bende rahatsızlanınca sabah uğurlayamadım bile (
begocum acil şifalarr canımmm yaşamadım ama çok zordur eminimm yorulunca belime vurur benimde oradan azcık anlayabiliyorumm inş çabucak düzelirsin canımm
mihribancımm meleğimize acil şifalar canım inş seni çok yormadan alışır
rüyacım kolay gelsin canımm
bu arada gülzeyno nerelerde grimemiş 2 gündürr

günaydın kızlarrrrrrrr
mihrişim hoşgeldin geçmiş olsun canımmmmmmmmmm

bego sanada çok geçmiş olsun

minik rüyanaz kübrabetül liza kamile sizlerede selamlarrrrrrrrrrrrr

bugün bizimde yerlimalımız var okulda öğretmene yardım edicem ik çocuk yetmedi bide snıf anası oldum 24 çocuğum daha oldu tüm gün koşturuyorummm

görüşmek üzereeee

şekerler herkese kolay gelsin canlarım
bugün herkesde bir koşturmaca bakalım:))
herkese kolaylıklar diliyorum sizlerede canlarım
pazara çıkmadan marketi halledip geleyim yemeği hallettim çok şükür marketide halledersem pazarıda elif gelmeden koşa koşa gidip gelecem
muckk şimdilik ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…