- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.341
Merhaba, doğumgününüz kutlu olsun hayırlı yaşlarınız olsun inşaallahselam melek anneleriiiiiiiii nasılsınız kızlarrr ben çok iyimm bugün doğum günüm eşimden sonra ilk kutlayann kk çok sevindim iyiki annem doğurmuş beni yoksa sizleri tanıyamazdım hepinizi çok seviyorummŞenizŞeniz
teşekkür ederimm canımm benim allah hepimize hayırlı yaşlar nasip eylesinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.Merhaba, doğumgününüz kutlu olsun hayırlı yaşlarınız olsun inşaallah
Hayırlı akşamlar hanımlaaaar nasılsınız canım arkadaşlarım benim.......özledim siziopuyorumnanaktan Miniğim düşünceli arkadaşım benim, gurban oliyim çeken bilir yaa, sen bana üzüldün demi.....sen nası dayandın?..sorma bu nasıl bir ağrıdır valla,eğilemiyorum..ayakda çok kalamıyorum..bugün 3.iğneyi oldum aman aman bi değişiklik yok:1no2:
Akşamları içtiğim kas gevşeticide anca uyutuyo..Mutfakda az zaman geçiriyorum,hazır paket servise dayandık..sağolsun benimki çok anlayışlı davranır ''yorma kendini''diyor..Allah razı olsun duyarlı eşlerimiz var yinede...çok öpyrm Miniğim seni...
Allah'a emanetsiniz canlarım hayırlı geceleriniz olsunopuyorumnanaktan
Merhaba, doğumgününüz kutlu olsun hayırlı yaşlarınız olsun inşaallah
Hayırlı akşamlar hanımlaaaar nasılsınız canım arkadaşlarım benim.......özledim siziopuyorumnanaktan Miniğim düşünceli arkadaşım benim, gurban oliyim çeken bilir yaa, sen bana üzüldün demi.....sen nası dayandın?..sorma bu nasıl bir ağrıdır valla,eğilemiyorum..ayakda çok kalamıyorum..bugün 3.iğneyi oldum aman aman bi değişiklik yok:1no2:
Akşamları içtiğim kas gevşeticide anca uyutuyo..Mutfakda az zaman geçiriyorum,hazır paket servise dayandık..sağolsun benimki çok anlayışlı davranır ''yorma kendini''diyor..Allah razı olsun duyarlı eşlerimiz var yinede...çok öpyrm Miniğim seni...
Merhaba, doğumgününüz kutlu olsun hayırlı yaşlarınız olsun inşaallah
iyi akşamlar hanımlar
nasılsınız ben iyiyim sabah girmeye çalıştım siteye sayfalar açılmadı sorun yaşamadım yazamadım
3 gündür annem yanımda şekerler dün gecede misafirim vardı giremedim
pazartesi günüde kızımı göz doktoruna maraşa götürdüm.sabahtan akşama kadar ordaydım.dr kızım gözlük verdi 3 ay sonra tekrar çağırdı.benim maratonda başladı tabi
kızım 3 yaşında gözlük taktırmak büyük meselemafoldumbenallah yardımcım olsun
beni merak eden arkadaşlarada teşekkür ediyorum
öpüyorum hepinzi şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hanımlar burda bugün bir rüzgar var sormayın
ev uçacak diye korkuyorum balkon kapılarını açıyo rüzgar
mutfak kapısının üstünde küçük bir pencere gibi bölme vardı açıktı orası rüzgar esince nasıl olduysa kırıldıakannehirdiyorum bu rüzgar bizide götürecek
iyi akşamlar hanımlar
nasılsınız ben iyiyim sabah girmeye çalıştım siteye sayfalar açılmadı sorun yaşamadım yazamadım
3 gündür annem yanımda şekerler dün gecede misafirim vardı giremedim
pazartesi günüde kızımı göz doktoruna maraşa götürdüm.sabahtan akşama kadar ordaydım.dr kızım gözlük verdi 3 ay sonra tekrar çağırdı.benim maratonda başladı tabi
kızım 3 yaşında gözlük taktırmak büyük meselemafoldumbenallah yardımcım olsun
beni merak eden arkadaşlarada teşekkür ediyorum
öpüyorum hepinzi şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınlarrrrr
güzel bir gün diliyorum canlarım herkese
bugün pazarım var market var yemek yookkkkkkkkkkkk ev işi vaaarrr(
varda var yani((
kolay gelsin herkeslere muckkkk sizlere canlarım
meleklerimide benim için opuyorumnanaktan
günaydın kızlar naber ...benimde bugun pazarım var ama hava çok soğuk hiç gidesim yok bakalım belki eşim ögle yemegine geldiginde çıkarız ..pazar yakın bize hemen evin önüne kuruluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?