Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...çarşamba günü kayınvalidem geldi o yüzden giremiyorum buraya köyden bol bol ıspanak getirmiş bende nete ıspanaklı kek tarifi aramak için girmiştim birde baktım bizim topikte var ıspanaklı kek tarifisırnaşık şeysırnaşık şeygeçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

miniğin tarifini dene canım.....öptüm senia.s.a.s.a.s.

Hayırlı akşamlar canlaaar...Gördüğünüz üzre ben anca iyi hafta sonları diliyorum sizlere..affola...:mymeka:Son ani bi değişikle annemlere gitdik bugün,akşam da çok sevdiğim bir arkadaşıma bırakdı eşim çocuklarla(eşler dışardaydı) özlem giderdik uzun zaman olmuşdu çok güzel oldu..Canınız çekmesin emme götürdüm içli köfteleri,yaprak sarmalarını oooh...zemuszemus
MİNİĞİM canım arkadaşım tarif için çok teşekkür ederim inşaallah yarın yaparım canımda şeyi merak etdim..İçine konulan ıspanak miktarı tam olarak ne kadar,bu çok önemli..Yarım demişsin ama ne kadarı haşlanıcak ıspanağın aşkım..CADIARZU Sağlıcakla mutlulukla kalın bacılarım çok öpyrm sizleri....

günaydın canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum
sabah sabah bir sürü yazdım ama site hata verdi hepsi gitti((
bego canım bir küçük bağ yada yarım kilo yaşlanınca bir bardak veya daha azı çıkıyor oda yetiyor içine
bişey olmaz yani yapabilirsin yarım bardak olmasada olur
ben yarım kilodan yapıyorum bolca ıspanak yiyorlar:))))))antep fıstığı gibi duruyor valla tadı da çok güzel oluyor
belinay kolay gelsin bitanem sanada canım oğluşu muckkkkkkkkk
mihribanım naparsın şeker yaaa mecburiyet işte:))))
yılbaşına kadar idare edin anacıklarım az kaldı kurtaracam sizi bu hayattan bileti aldım:))))))))))
nunukkkkkuuuummmmmmm muckkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi opuyorumnanaktan meleklerime vede sizlere iyi pazarlarrrrrrrrrrrr

kız minik geçen senede bizi böyle sevindirmiştin ama hevesim kursağımda kaldıkaydirigubbakcemile3 bu sene çıksın şu büyük ikramiye sanada ev hanımlığından topikçe kurtulalum canım:roflol::roflol:

selam canim bilete ikramiye ciktiktan sonrada caymak yokkkkkkkkk gözlerim üstünde

ah bitanem ah deşme yaramı yaaa(
bu sene kesin canım sevvalim face bana fal açtı ve piyango çıkacak zengin gacı olacakmışım:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu sene kesin:roflol::roflol::roflol:

selam canim bilete ikramiye ciktiktan sonrada caymak yokkkkkkkkk gözlerim üstünde

aşkolsun bitanem yaaaaaaaa gözlerin üstümde olsun annem caymam sen merak etme
sıkın dişinizi 15 gün daha kurtaracam sizi bu hayattan:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar nasıl yağmur dolu var burda bir görseniz
sel götürüyor ankarayı:)
sizler nasılsınız?nasıl geçiyor pazar bakemmmmmm

cok kotu cnm ıstanbuldada hava cok yagmurlu,dısarıda cıkamıyorum kızımla ewde takılıyoruz,kızımla oynarken bu seferde karnımdakı tekmelıyo cok fena,,kıskanıyo galıba:)bu arada kızlar kızım 3bucuk yasında ve ben pedagog tavsıyesıyle kızımı hafatanın 3 gunu anaokuluna verdım.pzt,çr ve cuma gıdıyor,bu aralar huyu cok değiştı kardes fıkrı ona cok agır geldı,dogum yapmadan once okul fıkrıne alıstırmamızın dogru olacagını soyledı doktorumuz bıraz kafası dagılsın dıye,,hem okulundada haftada 2 gun pedagog gelıo o da bıraz konuscak kızımla bakalım nasıl olcakgecen hafta çrs ve cuma gıttı,henuz 2 kez gıttı yanı,yarın yıne gıdıcek,alısana kadar bıraz zorlanıcaz ama ne yaalım basa gelen cekılır,allah cekılmeyecek dert vermesın hıç kımseye AMINNNNNNNN

canım benim hoşgeldin kısss
nabersin bakalım??
nasıl gidiyor?ne kadar kaldı gelmesine bebekinnnnnnn?
iyi olmuş canım kızın adınada sevindim bencede faydası olur emin ol
hem okulu sever hem kardeş gelince ona da meşgale olur okuldaykende özler kardeşini
merak etme sen zorlanmazsınnn
özletme kendini canım uğra olurmu?
kib opuyorumnanaktan

iyi akşamlar herkese
allahım allahım nasıl bir soğuk var anlatamam ankaranın ayazı başladı artık
bir markete çıktım kızlara süt almaya dondu elim yüzüm ve uçuyordum rüzgardan:))))))
zayıf olmanın dezavantajı buda anam((((
savuruyor rüzgar adamı :))))
geldim ısınayım diye hemen bir kahve yaptım sizlere koştum ama kimsecikler yok(
herkese iyi akşamlar diliyorum yafruşlarrrrrrr kızları yıkayıp yatıracağım erkenden sonra kocişle film keyfi yapacağız muckkkkk sizlere ben kaçarrrrrr

Hayırlı akşamlar canlar hepinize..nasıl geçti haftasonunuz?..
Miniğim tekrar çok teşekkürler canım.Burada da hava acayip soğuk,yatdım 11 buçuğa kadar keyif yaptım biraz.Yağmur var ama soğuk kar soğuğu..Trakyaya yağmış burayada sabırsızlıkla bekliyoruz keşke yağsa bu kadar soğk olmaz zaten,kırılır... Çok ayakda kalıyorum sırtlarım ağrıyor.. demin kas gevşetici yutdum..hiç iş bitmiyo..Sofra kur kaldır,çocukların okul giyisileri ütüleri..üstüne çayın yanına Şekerpare istediler onu pişirdim,dinlenme yok....
Allah'a emanet olun hepinizi öpyrm kuzularımıda tabii...

bego kısssssssssss
ne diyon annem sen aaaaaaaaaaaa
çayın yanına özel istekleridemi oluyo büyüyünce bunların(
anaaaaaaa vallahi kalksın yapsınlar kendileri aaaaaaaaaaa kölelik bu bizimkisi
herkese iyi geceler canlarım
ben kaçar erkenden yatacağım bugün kasvetli gün baş ağrısı yaptı((
gidemde yatam dinlenem bari
opuyorumnanaktan herkesi kib
meleklerimide çok çokkkkk muckkkkkkkkk

Miniğim öylede bi yapıyosunki kıyamıyosun...büyük konuşma canım..
Sen yatıyon erkenden haa..valla bende sırtlarım ağrıyo diye ilaç almıştım o uyku yaptı heralde,gözüm kapanıyo..
Bi yazı yazana kadar kaç kere kalkdım oturdum yazacaklarınmıda unutdum..En iyisi çıkıyım..çok öpyrm aşkım iyi uykular rabbime emanetsin

günaydın hayırlı haftalar olsun inş hepimiz içina.s.a.s.a.s.a.s.
hava iyice soğudu kış kendini hissettirmeye başladı artık
facede bahçeyle uğraşırken burayı boşlamaya başladım farkındayım.:çok üzgünüm:
bide 3-4 gün net gitti,geldiğinde şifreyi istedi,şifreyi bi yere yazmıştım bulamadım,neyse yeniden şifre alıp geldim
sizler nasılsınız hepini kokulu kokulu öpüyorum canlarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınlar canlarım
güzel bir hafta diliyorum herkese
bu hafta pek bir yoğunum anlatamam hepside gözümde büyüyor ankara soğuğundan dolayı valla dışarı çıkasım olmuyor
kendim değilde çocuklarla işkence haline dönüşüyor kat kat giydir koştur
ama halletmem lazım ay sonundan sonra ders başı yapacağım çok giremem artık
herkese kolay gelsin canlarım
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
kib
bego yok canım büyük konuşmadım sadece hadi büyüdükce rahatlarız diyordumda öyle olmuyormuş sanırım
geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine sırt ağrısını çok iyi bilirim 4 sene önce 3 ay felç çektim ne kas gevşeticiler ne ilaçlar içtim solum hiç tutmaz bir halde süründüm aman dikkat et kendine canım yaaaa
betülüm bebekim hoşgeldin canım benim muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…