- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.261
selamlar kızlar...çarşamba günü kayınvalidem geldi o yüzden giremiyorum buraya köyden bol bol ıspanak getirmiş bende nete ıspanaklı kek tarifi aramak için girmiştim birde baktım bizim topikte var ıspanaklı kek tarifisırnaşık şeysırnaşık şeygeçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
kız minik geçen senede bizi böyle sevindirmiştin ama hevesim kursağımda kaldıkaydirigubbakcemile3 bu sene çıksın şu büyük ikramiye sanada ev hanımlığından topikçe kurtulalum canım:roflol::roflol:günaydın canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum
sabah sabah bir sürü yazdım ama site hata verdi hepsi gitti((
bego canım bir küçük bağ yada yarım kilo yaşlanınca bir bardak veya daha azı çıkıyor oda yetiyor içine
bişey olmaz yani yapabilirsin yarım bardak olmasada olur
ben yarım kilodan yapıyorum bolca ıspanak yiyorlar:))))))antep fıstığı gibi duruyor valla tadı da çok güzel oluyor
belinay kolay gelsin bitanem sanada canım oğluşu muckkkkkkkkk
mihribanım naparsın şeker yaaa mecburiyet işte:))))
yılbaşına kadar idare edin anacıklarım az kaldı kurtaracam sizi bu hayattan bileti aldım:))))))))))
nunukkkkkuuuummmmmmm muckkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi opuyorumnanaktan meleklerime vede sizlere iyi pazarlarrrrrrrrrrrr
günaydın canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum
sabah sabah bir sürü yazdım ama site hata verdi hepsi gitti((
bego canım bir küçük bağ yada yarım kilo yaşlanınca bir bardak veya daha azı çıkıyor oda yetiyor içine
bişey olmaz yani yapabilirsin yarım bardak olmasada olur
ben yarım kilodan yapıyorum bolca ıspanak yiyorlar:))))))antep fıstığı gibi duruyor valla tadı da çok güzel oluyor
belinay kolay gelsin bitanem sanada canım oğluşu muckkkkkkkkk
mihribanım naparsın şeker yaaa mecburiyet işte:))))
yılbaşına kadar idare edin anacıklarım az kaldı kurtaracam sizi bu hayattan bileti aldım:))))))))))
nunukkkkkuuuummmmmmm muckkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi opuyorumnanaktan meleklerime vede sizlere iyi pazarlarrrrrrrrrrrr
kız minik geçen senede bizi böyle sevindirmiştin ama hevesim kursağımda kaldıkaydirigubbakcemile3 bu sene çıksın şu büyük ikramiye sanada ev hanımlığından topikçe kurtulalum canım:roflol::roflol:
selam canim bilete ikramiye ciktiktan sonrada caymak yokkkkkkkkk gözlerim üstünde
kızlar nasıl yağmur dolu var burda bir görseniz
sel götürüyor ankarayı:)
sizler nasılsınız?nasıl geçiyor pazar bakemmmmmm
cok kotu cnm ıstanbuldada hava cok yagmurlu,dısarıda cıkamıyorum kızımla ewde takılıyoruz,kızımla oynarken bu seferde karnımdakı tekmelıyo cok fena,,kıskanıyo galıba:)bu arada kızlar kızım 3bucuk yasında ve ben pedagog tavsıyesıyle kızımı hafatanın 3 gunu anaokuluna verdım.pzt,çr ve cuma gıdıyor,bu aralar huyu cok değiştı kardes fıkrı ona cok agır geldı,dogum yapmadan once okul fıkrıne alıstırmamızın dogru olacagını soyledı doktorumuz bıraz kafası dagılsın dıye,,hem okulundada haftada 2 gun pedagog gelıo o da bıraz konuscak kızımla bakalım nasıl olcakgecen hafta çrs ve cuma gıttı,henuz 2 kez gıttı yanı,yarın yıne gıdıcek,alısana kadar bıraz zorlanıcaz ama ne yaalım basa gelen cekılır,allah cekılmeyecek dert vermesın hıç kımseye AMINNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?