- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.461
merhaba hanımlar
az önce diş doktorundan geldim doktor dişime dolgu yaptı
dolgudan önce uyuşturmuştu hala uyuşukluğu geçmedi
miniğim çok geçmiş olsun canım yat dinlen sen bir an önce toparlanmaya bak
betülcüm az gez sende canım yaaa baksana topikte kimse olmuyo böyleakannehir
sağol betülcümgeçmiş olsun cnm bende çok iyi bilirim diş ağrısını çok zordur.
doğru söylüyosun cnm,valla gezmekten yoruldum sabah çıkıp akşam geliyodum 3 gündür eve.ev aldı başını gitti ama bugün toparladım süpürdüm yemeğimide koydum öyle oturdum ps başına.
minikçim yormasaydın kendini kıziyi akşamlar canlarım
herkese güzel bir akşam olması dileğiyle
ay dün hastalıktan ben günleri şaşmışım yaprak dökümünü unutmuşum bugün ayıktım onu izledim netten
kızlarıda banyo yaptırmam gerekiyordu uyutmadım gündüz kendimide iyi hissettim az diye evi temizledim yarının yemeğini yaptım kızlarla banyolarımızı yaptık sonra oturup beraber oyunlar oynadık
az sonra yatacaklar bende sizlere bakayım dedim
yorulunca yine kırgınlık oluştu
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimide kucak dolusu muckkkkkkkkkkkk
günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün diliyorum
hayırlı cumalarr
gece bir mide ağrısıyla sıçradım yataktan sabaha kadarda uyuyamadım
dehşet uykum var(
dün işe kalktım terledim zaten hastaydım gördüm günümü
pazartesiye kadar kendime izin verdim hiç bişey yapmayacağım pinekleyeceğim
herkesi opuyorumnanaktan
meleklerimide kocamannnnnn muckkkk
herkese hayırlı cumalar...
kaynanam ve kayınpeder birkaç gün başka akrabalarında kalacaklar bende kafamı dinlerim birkaç gün onlar varken nete de giremiyorum kaynana 10 günden fazla çekilmiyor vallahi yeni evlendiğimde 3 sene birlikte oturmuştuk nasıl oturmuşum hayret ediyorum tabii o zaman 15 yaşında cahildim şimdi çekemiyorum...kötükedihüso
bu arada oğlumu doktora götürdüm kusmasını araştırdılar ultrason çekildi tahlil falan yapıldı hiçbirşey çıkmadı allaha şükür ama 10 gün sonra yine getir kilo alımını kontrol altında tutmamız gerek dedi şimdilik kilosu çok güzel dedi doktor 5buçuk kilo olmuş tosuncuk...çok ağlamasının nedenide benim günde içtiğim 1 tane sigaraymış nikotin ona geçiyormuşCADIARZU dün içmedim ve hiç ağlamadı malesef sigaraya da elveda diyorum... ayy çok çenem düştü vallahi kusura bakmayın...öpüldünüz...
hoşgeldin canım
misafirlerin gittiğine göre artık daha çok girersin topiğe
bak oğluşunun sayesinde kötü bir alışkanlıktan kurtuluyosun yerimsenibenbence teşekkür etmelisin oğluşunavereliniortak
bende seni ve oğlunu öpüyorum canımŞenizŞeniz
Allah razı olsun canım...AMİİN AMİİİN AMİİİN inşaallah...Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz.
Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi.
Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi.
Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi.
Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi.
Amellerimizin tartıldığı 'mizan'da güzel eyle akibetimizi.
Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi.
Kolaylaştır sorgu sualimizi.
Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi.
Hükmüne razı eyle bizi.
Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi
-----------------------------------------
Cumanız Mübarek Olsun...
herkese hayırlı cumalar...
kaynanam ve kayınpeder birkaç gün başka akrabalarında kalacaklar bende kafamı dinlerim birkaç gün onlar varken nete de giremiyorum kaynana 10 günden fazla çekilmiyor vallahi yeni evlendiğimde 3 sene birlikte oturmuştuk nasıl oturmuşum hayret ediyorum tabii o zaman 15 yaşında cahildim şimdi çekemiyorum...
QUOTE] Eeee tabiiii Belinaycım..gençlikde katlanılıyo bişekilde...
Benim eski günlerden pek farkım yok canım gerçi..şimdide çok yakınımda oturuyolar,sürekli onlarla olayım istiyolar..ama herkesin kurulu bi düzeni var bölünmek zor oluyo..bazen tırlatıyorum ama senağlama Allahın rızasını gözeterek toparlanıyorum...
Allah herkese evinde sağlık sıhhat versin,yarın bigün bizlerde aynı konumda olucaz evlatlarımız var çünkü..opuyorumnanaktan bebişini meleğini öpyrm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?