- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.421
saol canım iyiyim ben uykum var biraz gece çok geç yattım sabahta rüyanaz hanımı kahvaltı yapsın die kalktım gönderdim onu ...
oturuyom öle topik topik dolaşıom sen nasılsın.
slm kızlar herkes nasıl bakalım umraım ıyısınızdır
sabah yıne benım kız okula gıtmem dıye kıyamet koardı zorlada olsa gonderdım arkasından temızlık yatım sımdıde oturdum asure yıyorum
sızler nasılsınız bakalım
selamlar canlarım...
oğlum birkaç gündür ara ara fışkırarak bazende öğürerek kusuyor normal değil gibi geldi eşimi bekliyorum işini halledip gelirse şimdi götürücez doktora yada yarın götürücez iyi bir çocuk doktoru arıyorum inşallah götüreceğim doktor iyidir.sanki ilk çocukmuş gibi soracak birsürü şey var kafamda inşallah cevap verir:bbo:hepinizi öptüm oğlum uyandı bayyy...
kızı göndermişsin yat uyu biraz
bende iyiim aynen senin gibi k k ve face arasında mekik dokuyorum.
betül canım sağolasın bitanem sanada iyi gezmeler canım
rüya bebek yat uyu valla kız evde tekken annem yaaaaaa:))bizim yerimizede uyu accık:)
kamilem bitanem geçmiş olsun bebeğim
noldu üşüttülermi acaba((
acil şifalar diliyorum canım arkadaşım
zeynom bitanem sen nasılsın canım benimmmmmmmmmm
keyifler iyidir inşaallah
iyi pinekliyorum valla nazda odamda dvd izleyeceğim dedi sesi çıkmıyor hiç bende salonda kanepeye aldım pcmi kucağıma çayım elimde yaydım biyerlerimi:))))))))))))
allahım allahım hayat işte bu yaaaaaaaaa:))))))))
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun kızına canım....şimdi nasıl oldu kamilecimgünaydınnnn,
iyi hafatalarrrr şekerlerrrr
sabah kalkamadım bugün kızlar gidemedi halimenin sınavıda vardı rapor almamız gerekecekk
dün gece rahaytsızlanmıştı tüm gece çıkardı onunla uyumadık hiç dünde uyumayınca bu gece sızmışızz sabahta uyanamadık haliylee
soba da yine dolmuş galiba bugün onu temizlemem lazım süpürgeminde borusu sorun çıkardı değştirmeden kullanamayacağım galiba ((
hayırdır inş bugün tersliklerle başladı günümm
sizler nasılsınızz,meleklerimm nasıll
görüşmek üzere öpüldünüzzzz
selamlar canlarım...
oğlum birkaç gündür ara ara fışkırarak bazende öğürerek kusuyor normal değil gibi geldi eşimi bekliyorum işini halledip gelirse şimdi götürücez doktora yada yarın götürücez iyi bir çocuk doktoru arıyorum inşallah götüreceğim doktor iyidir.sanki ilk çocukmuş gibi soracak birsürü şey var kafamda inşallah cevap verir:bbo:hepinizi öptüm oğlum uyandı bayyy...
herkese iyi akşamlar canlarım
hadi bakalım rüyam iyi eğlenceler kolay gelsin sana canım benimde menüde çorba balık salata var bugün bende az sonra başlayacağım yemeği hazırlamaya
mihribanım kolay gelsin sanada birtanemmm
ayse bebekimm oh götür bakalım yafrummmmmmm afiyet olsun canım
muckk herkesi şekerlerrr
belinayım canım haber yok daha nasıl acaba oğluşu
sağol canımŞeniz
bu aralar topiği çok boşladınız canım face tarla ektik biçtik derken unuttunuz burayı:gitme::gitme::gitme:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
valla ne desen haklısın bebekim
ordada pc açık ben başında olmuyorum çoğu zaman:roflol::roflol:
az kaldı canım az orada haram bana dersler başlayınca yılbaşından sonra:1no2::1no2:
şurda 10 15 günüm kaldı
sen nasılsın bebekim keyifler yerindedir inşaallah canım
kızlar napıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?