- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.481
günaydın herkese güsel hafta sonları dilerim kızlar ...3 gündür hastaydım yataktan kalkamadım şimdi daha yiyim çok şükür ayaklanım azcık..bademciklerim şişmişler balon gibim olmuşlar bide yetmiomuş gibi iltahapda kapmışlar ne konuşacak halim vardı ne allerimi ayaklarımı oynatacak 7 igne 2 serum ve bi dolu antibiyotik beni biraz toparladı aa yinede geçmedi hala hadi öptüm sizleri ........
yok canım ne gitmesi daha gidecekleri falan yok sadece birkaç gün başkasına gittiler o kadar artık uykusuzluktan yorgunluktan her akşam tansiyonum düşüyor(((
günaydınnn kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rüyanaz geçmiş olsun gülümmmmmmmm allah bir an önce eski sağlığına dönmeni nasip etsinnnnnnnnn:Saruboceq:
minik sanada mucuk kuşummmmmmopuyorumnanaktan
mihribanım sana çok kolay gelsinnnnn
kızdım o misafirlerineklava: klava: ya sen zaten 3 çocukla çok yoruluyosun bide onları aynı anda gelmelerinin ne alemi var yahu
ay canım benim yaaa
çoook geçmiş olsun bitanemm
dün dedim bu gelmedi bişeymi var diye
tühhh yaa şimdi nasılsın canım
çoook geçmiş olsun arkadaşım
ay nazarlara geliyoz varyaaa
gözü olanın gözü çıksın inşaallahhhhhhhh
kahkaha keyif yerinde hatunları buldular göz ettiler tabi bize((
günaydın melek anneleri nasılsınız
belinaycım allah kolaylık versin cnm,yalnızlığa alışınca zor geliyodur.
ben kayınvalidem iki elti ve bir görümceyle beraber yaşadığım için seni anlıyorum.tmm evimiz ayrı ama her hareketin göz önünde gittiğin geldiğin vs.
oğlunun sonuçları temiz çıkmış sevindim,kontrol altında olması daha iyi öptüm cnm kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mihribancım akşam baya yoğun geçmiş ama atlatmışsın bi keredekafamçokkarıştı
ruyacım çok geçmiş olsun canımmm baya iyi tutulmuşsun,zten bu hastalık geldimi iyice bi sallıyo insanı.inş şimdi daha iyisindir:Saruboceq:
bego,minik,sevval,kamile,izabelle hepinizi öptüm canlarım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
merhaba kızlar...Rüyanaz çok geçmiş olsun canım...kolay kolay geçmiyo bu meret..bende antibiyotik kullanyom,büyük kızımda..onun çok daha kötü..
Evdeyim, aşure yaptım komşucuklarıma dağıtdım binada..
Büyük kızın deneme sınavı vardı dersanede, baba onu oraya diğerlerinide sinemaya bırakdı Avm ye arkadaşlarıyla..
Ben kül kedisi evde tabiii:gitme:toparla dur.aşureyi Allah kabul etsin halletdikde...darısı yemeğe...ne pişiriyim onuda bilmiyom valla..
Yemek ayırımıda yapıyolar.oooof off..
Hiç kalkasım yok ama motoru çalıştırmam lazımkaydirigubbakcemile2
çoooooooooooook öptmmmm
iyi akşamlarrr şekerlerr
rüyacımmm çok geçmiş olsun canımmm acil şifalarrrr canımmm
aman hemen ayaklanma dikkat et kendine canımm
maşallah enişteyee allah mutluluğunuzu daim etsin inş canımm
mihribancım gazan mübarek olsun canımmm
minikcim,beülcüm,beğocum,zeyniyecim nasılsınız şekerlerrr (unuttuğum var özür dilerim bugün bira dalğınım hoşgörüsüne sığınıyorumm)bu arada mentalist ve gül zeyno yok bu aralarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?