Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnn lahanammm günaydınn kamilemm
dur ben miniği araıyayım size bildiririmmm

Günaydın Şevvalcim günaydın lahanacım...
Eferin kız şevvol sendemi bürütüskaydirigubbakcemile3
3 olduk sınavlara giren....artıran yokmuuuuuuuu?.kaydirigubbakcemile3

lahanacım günaydın canımmm,
sevvalcim teşekkrlerrr canım haber verdiğin içinn:)))

günaydın şekerlerim benim mucuk hepinize Şeniz Şeniz

Gunaydın. Bende bir prenses annesiyim. Klubünüze katılabilir miyiz kızımla :)

hoşgeldin canımcım meleğini allah bağışlasın inşallah a.s.

günaydınlar canlarım
herkese güzel bir gün ve hafta diliyorum bu hafta artık yeni yıl haftası
yeni bir yıl sağlık mutluluk ve bol para getirsin bizlerede topikime yardımcılar alam inşaallahhhhhhhhhhhhh
kamilem bitanem arkandayız canım destekliyorum seni bebekimmmmmm
hadi bakalım canlarım göreyim sizi :)
sevvalim bebekim hadi sende güzelce çalış derslerine bebekim
aynen katılıyorum sana bitanem nereye kadar ev hanımlığı(
önce çocuk yaptık şimdi kariyer zamanı demi ama:))))
begom bebekim sende göster dişini aşkummm pes etme halledersin bitanem
hadi bakalım yafrular yaaaaa göreyim sizi canlarım benimmmm
irem özge canım hoşgeldin aramıza sende allah bağışlasın meleğinide canım
ne demek şeker tabikide yerin hazır buyur gel şöyle:)
herkese kocaman muckkkk sabahtan kayıt için okula gittim hallettim kahvaltı yapmadan çıkmıştım kızımla pastanede oturduk ana kız kahvaltımızı yaptık ordanda bir iki işimiz vardı onları hallettik geldik
naz çok yorulmuş uykusu gelmiş yolda sayıklamaya başladı anne evimize gidince battamı alalım dvd açalım uyuyum diye:)))))
kışın dışarı çıkmayı hiç sevmiyorlar benimkiler.
bu arada elif yaş günü için yazı tahtası istiyordu bizden dershanelerde okullarda olanlar varya onlardan
evde kalem kağıt döküntüsünden bende bıkmıştım dün bakındım nerde var kaça diye ve bir iki yere baktım uygun fiyat gelen yerdende alalım dedik ama yaş gününede erken daha dedik eşimle
bu kezde tatil geliyor evde ne yapacak çocuk alalım hediyesini erken verelim dedik
nazda ister kahva olmasın diye ikisinede birer duvara monteli yazı tahtası 2 şer kalem silgi aldık:))
akşam nasıl heveslendiler odalarında 2 saat kendi kendilerine boyama yapıp sildiler nasıl mutlu oldular
özellike elifinkini büyük aldıkki okula başlayıncada karama yaparken ders çalışırkende kolay olur dedik.
siz ne güzel anne babasınız diye diye bir hal oldu yavrum yaa:)))
kahve saatim geçmeden kahvemi içeyimde akşama yemek yok onu düşüneyim sonra gelirim yine
şimdilik muckk sizleri canlarım

güzeller nasılsınız,CADIARZU
meleklerinizi nasıl,sağlık sorunları olanlar nasıl oldu bi deyivvesinler bana,CADIARZU
hepinizi özledim bea,:sinifsinif:
kocişim evde olduundan,pc bana kalmıyo maalesef:mymeka:
eskisi gibi fazla giremiyorum,girsemde uzun kalamıyorum,:sinifsinif:

lahana bebişim,opuyorumnanaktansevvalcikimopuyorumnanaktan,kamileceopuyorumnanaktan,1907 ebruydu galba,opuyorumnanaktanrüyanazopuyorumnanaktan,kübra betül,opuyorumnanaktan
mnkkuşlarım opuyorumnanaktandaha aklıma gelmeyen melek anneleri hepinizi çook kokulu öpçük yolluyorum sakaryadanŞeniz

kalp kalbe karşıdır diye buna derlerrr bende şimdik senin sayfana yazdıydım roşummmm özledim kız senii pıstığımm benimmmmmmmmmm

Teşekkürler hoşbulduk. Allah tüm yavruları annelerine babalarına bağışlasın işallah.

Biraz kendimden bahsedeyim size. Anladığım kadarıyla sizler uzun zamandır tanışıyor sunuz.

Adım Özge kızımın adı ırem. Kendisi 27 aylık henüz. Tam bir dilli düdük hanfendi.
Ben çalışıyorum. Bi ilaç firmasında santral sorumlusuyum ama branşım turizm ve otelcilik.
Daha önce 5 yıl otelde çalıştım ama vardiyalı çalışmak artık iyice yıprattığı için 1 ay önce buraya başladım. Şimdi kızımda eşimde bende daha mutluyuz. Allah bozmasın.
Kızıma annem bakıyor bu arada. Allah başımdan eksik etmesin hakkını ödeyemem.

Şimdilik bu kdr yeter herhalde. Zamanla daha iyi tanışırız sanırım.

Başka çalışan anne varmı acaba?

Gunaydın. Bende bir prenses annesiyim. Klubünüze katılabilir miyiz kızımla :)

allah bağışlasın yavrunu canım
her zaman bekleriz seni buraya
burda çalışan arkadaş yok ama okuyanlar var

tanıştığımıza memnun oldum iremcim bizlerde çalışan yok ama kariyer yapmaya karar verenler var kısmetse bizde ileride çalışıcazzz :)

Ne güzel. Evli ve çocuklu olmak okumaya engel değil elbette. Keşke tüm kadınlar bu idraka varabilse. Çok sevindim hepimiz adına.

sevvalcik işallah canım. Zor olduğu kadar eğlenceli ve keyif verici çalışan anne olmak.

merhaba hanımlar....nasılsınız şekerler
bugün anlaşılan topiğimizin sınav günükaydirigubbakcemile3herkes bişeylere hazırlanıyo
çok iyi edersiniz şekerler ben hepinize güveniyorum üstesinden gelirsiniz eminim
şimdiden şevvalcim kamilecim begocum başarılar diliyorum sizevereliniortak
miniğim yazı tahtanız hayırlı olsun canım güle güle kullansın meleklerin
öptüm hepinizi şimdilik byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öyle canım burdaki arkadaşların hepsi azimli hatunlar
üstesinden gelirler biliyoruma.sa.s

minik işini biliyo mihribanım ondan
çocukları zaten 8 de yatırıyodu eniştemle başbaşa kalmak için
şimdi zavallı yavrular tahta sevdasına odalarından hiç çıkmıcak minikte üçüncü bebe için fırsat bulucakkk

not:bu mesajı minik gördükten sonra bi daha buralarda görünmezsem bilinki minik beni katletmiştirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…