Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

çıktın gene yırtık dondan misali
kıs annem naptım ben sana yaaaaaa
ne aşağılayıp küçümsüyon beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

çıktın gene yırtık dondan misali
kıs annem naptım ben sana yaaaaaa
ne aşağılayıp küçümsüyon beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

dur öpemde gönlünü alimmmmmm
minikkkkkkkkkkkkkk datlummmmmmmmmmm kuşummm takılıyom sana yaaaaaaaaa
baksana kamile hastaaaa mentalist denen sakar şakir buralara gelmiyoooo kimseyii bulamadım başka takılcakkkk
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

kübrabetül sende sabah aşagıda okudun yazmadın yine okuyup okuyup bekliyonnnn küsmüyüzde bi selam bermeden ordan gözetliyonnn

bende takılıyom bitanem sana kıyarmıyım hiç ben size yafruşummmmmmmmmmmmm
bakma sen o sakar şakire düşer nasılsa elimize yafrummmmmmmmmmmmm

kübrabetül sende sabah aşagıda okudun yazmadın yine okuyup okuyup bekliyonnnn küsmüyüzde bi selam bermeden ordan gözetliyonnn

:roflol::roflol::roflol:

kübrabetüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

sesimmm geliyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iyi akşamlar a.s.a.s.a.s.
kız niye küseyim,sabah betül başındaydı ps nin bana sadece bakmak düştü
şimdide dizi bakıyom,(yalancı romantik)bi yandanda sizi takip ediyodum ki yakalandımmmmm:roflol::roflol::roflol:
miniğim sanada iyi akşamlar:teytey:

bak bağırınca nasıl duydu gördünmü minikkcimmmmmmmmmmmm

naberrr kübrabetülll nasssın gezenti elekçi hatun seni
tüm gün geziyon yorgunluktan pc yi bile kaptırıyon dimi :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi seyirler yafrummmmmmmmm

bak bağırınca nasıl duydu gördünmü minikkcimmmmmmmmmmmm

naberrr kübrabetülll nasssın gezenti elekçi hatun seni
tüm gün geziyon yorgunluktan pc yi bile kaptırıyon dimi :))

valla doğru söylüyon,elekçi oldum çıktım,bugün yine gezmedeydim
ama bugün hiç istemeden gitttim kaydirigubbakcemile(şimdi inanmazsınız ama gerçekten öyle
betüle öğretmen 2 tane performans ödevi vermiş,biri çocuk oyunları,biride ninnilerimiz
onlarla uğraşıyoz. sen nasılsın,kızlar nasıl?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi seyirler yafrummmmmmmmm

sağol cnm ŞenizŞenizkızlara yazı tahtası almışsınız hayırlı olsun,ne kadar sevinmişlerdir öp onları benim yerime opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
betülde istiyo ne zamandır bizde alcaz,bakalım ne zaman

iyiyiz bizdeee mürvet ödevlerini yapıyo şevvalde legolarla mimari kariyerini geliştiriyo
bende pc ye indirdiğim testlerden çözüyorummm

sağol bitanem
valla iyi oldu bende sevindim keyifleri yerinde tüm gün kalem ucu aç kağıt kırıntısı toplamaktan öğğğğ gelmişti
darısı başınıza yafrummmmmmmm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…