Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bağ bahçe işleri derken topiğimiz öksüz kalmıştı
ne varsa bizim k k da var gerisi boş,ne derler dön dolaş kürkçü dükkanı
teşekkürler arkadaşım arkamda olduğunu biliyom zaten
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

günaydın cnm,azcık iyi gibi oldun,her işe koşturdun bak tekrar rahatsızlandın.cnm yat dinlen işler sonrada olur.dikkat et kendine aaaaaaaaaa
elifimide iyi gezmeler,reesimlerde gelmiş kimbilir ne tatlı çıkmışlardır takvimi özellikle merak ettim:)

Canım hosgeldin aramıza Yavrunu allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar kamile böbreğinden rahatsızlandı hastaneye gidiyor
baya sancısı varmış(
canım benim çoook geçmiş olsun bitanem

canlarım çok teşekkr ederim,iğneler biraz iyi geldi,hastaneye giytmtyi yarına erteledik
sabah erken yola çıkacağız görüşmek üzere öpüldünüzzz
Canım gecmiş olsun Hayırlı haberlerle gel insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
günaydın zeynom burdasın görüyorum seni nasılsın nerelerdesin?

Burdayım canım gecmişi okuyodum topik eski günlerine dönmüs cok sükür ama ben kacırmısım neyse bakalım
Birkac gün giremedim hastaydım iyilestim simdi evide temizledim tam kendime geldim minigim merak etmiş sagolasın canım hepinize sevgiler güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin geçmiş olsun cnm,ohh temizlikte yapılmış güle güle otur miss gibi
darısı benim başıma gezmeken evi temizlemeye vakit bulamadım bu aralar :kedi:

hoşgeldin geçmiş olsun cnm,ohh temizlikte yapılmış güle güle otur miss gibi
darısı benim başıma gezmeken evi temizlemeye vakit bulamadım bu aralar :kedi:

Evet canım insan hastalıktan kalkınca heryer cok kötü görünüyo söyle mutfak dolapları fayanslar dünde evi dip köse temizledim ohhh kendime geldim zemuszemuszemuszemuszemuszemus

zeynom canım geçmiş olsun bitanem
iyi olmana sevindim canım
betül sağol bitanem valla sorma şeker yaaa rahat durmuyorumki ne eşim nede kızlar sorunsuzdur ama huy durmuyor işte
evet yaa takvimi bende merakla bekliyorum bakalım:)
resimlerini çeker güzel olursa koyarım buraya canım gösteririm
eşimde kızıyor ne koşturup duruyorsun diye ama yapamıyorum sonra görüyorum günümü
evet yaaa topik neşelendi eski günlere döndü hayırlısıyla
rüyamm oohh kocişinle gezmişsin canım bizle de bu akşam takılırsın artık
naz dvd izlerken bende yanında uzanayım azcık
herkesi opuyorumnanaktan canlarım

Öyle deme abla ya. Şarap gibi hatunsundur sen. Ne kadar eski o kadar değerli :lepi:

Canım hoşgeldiiiiiiin.....seni ve bebişini öpyrmopuyorumnanaktan

Bizde bebekimle seni öpüyoruz teysesi a.s.

günaydın aramıza hoşgeldin cnma.s.meleğini allah bağışlasın

Aminnn canım hepimizin yavrularını bağışlasın Allah a.s.

Canım hosgeldin aramıza Yavrunu allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amin canım çok saol.

Gunaydın herkese zemuszemus Harika birgün olmasını diliyorum hepimiz için. Sağlıkla sıhhatle geçsin işallah. hihoyyyt

günaydın kızlaaaaaaaaar....
güzel,hayırlı bir gün diliyorum size akadaşlayım....
Ay şu Şebbol beni sabah sabah deli etdi...cazgır karu........laelaelaelaelae
Amaaan boşverem onu....dilli düdük ötsün dursunkaydirigubbakcemile3
Kahvaltıya canım dostum,kankam gelcek
Masamı hazırladım ,çayımı demledim onu bekliyom..
eskiden yeşilköydeydi yakındı bana,deprem korkusuna eşi onu götürdü benden uzaklara:çok üzgünüm: buradaki gibi çok sık görüşemyoruz aşkımla canımla
Sabırsızlıkla onu bekliyom....cokacimcoook
unutmadan Kamileciğime çok geçmiş olsun rabbim şifa versin arkadaşıma:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
minik kübrabetüllllll gülzeyno rüyanaz veeeeeeeeee begonya gacısı
benim adım şevval ikide bir bana şebbol deme bana geçmişten birini hatırlatıyosun yoksa sen omusun ismin değiştirip gerimi geldinnn ayrı duramadın benden dimi

günaydınn melek anneleriii nasılsınız fıstıklar ben çok iyimm kıslarr bugün bir iş görüşmesine gidicemm dua edin bana olsun inş :Saruboceq::Saruboceq: hepinizi ve meleklerinizi çok öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öyleyim zaten canım takılıyor sevvalim bana bilir benim ne kadar çıtır olduğumu o:roflol::roflol:
demi kıs sevvaaaaaalllllllllllllllllllllllklava:klava:
sağol canım güzel dileklerin için sanada güzel bir gün diliyorum canım

hadi gözün aydın canım
afiyet olsun şeker sizlere
ben pinekliyorum yarı uyur uyanık kahve için kalktım nazın koynuna sokuldum sızmışım bir ara:kedi::kedi:
elifim gelene kadar az daha dinleneyimde yemek yapılacak daha offf offffffffffffffff

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın canım sanada
hadi bakalım dualarımız seninle canım benim inşaallah hakkında hayırlısı olsun canım
bizde seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba melek anneleri maşallah topiğimiz coşmuş neyse şu yılbaşı geçsin bir pcme format atayım .ana vatanıma geri döneceğim hepinizi çok özledim öncelikle topiğimizi tabi :)

Minik abla maşallah maşallah. Ne demişler insan hissettiği yaştadır. opuyorumnanaktan

IZABELLE ışallah gönlüne göre olur. Dularım seninle arkadaşım

herkese slmlar arkadaslarne zamandır gıremıyorum kendımı cok halsız hıssedıyorum,malum dogumum yaklasıyor,kısaca heınızı opuyorum allaha emanet olun

miniğimmm canım benim çıtırım beim bilmemmi takılıyorum tabiki yoksa benim gibi bi fil yavrusunun sana bu kounda kafa tutması mümkünmü?:roflol::roflol:

merhaba melek anneleri maşallah topiğimiz coşmuş neyse şu yılbaşı geçsin bir pcme format atayım .ana vatanıma geri döneceğim hepinizi çok özledim öncelikle topiğimizi tabi :)

allahım en kısa sürede bizi sana kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese slmlar arkadaslarne zamandır gıremıyorum kendımı cok halsız hıssedıyorum,malum dogumum yaklasıyor,kısaca heınızı opuyorum allaha emanet olun

allah seninde bir nefeste kurtarsın inşallahhhhhhhhh allah hayırlı doğum versinnnn ayşecimmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımcım :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım kızlar yatınca bende az sızdım dinlendim mal gibi oldum valla gece nereme uyuyacaksam:)
sevvalim bebekim aşkolsun ay o ne biçim laf annem yaaaaaa bitanemsin sen benim yaa
accık etine dolgun bir hatunsun okadar:)
oda yakışıyor sana bebekimmmmmmm
mentalist karusu hadi bakalım bekliyoruz yafruşummm aman dikkat formatlayım diye pcyi uçurma havayada:)
ızabel hadi bakalım canım hayırlı haberler olsun inşaallahhhh
ayshe canım hadi allah kurtarsın senide canım yaa
dinlenmeye çalış dikkat et kendine canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah bebekkk
opuyorumnanaktan herkesi canlarım
muckkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…