- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.601
kısım neren çıtır senin uleynnnnn yaşın küçük ama formatlana formatlana bir hal oldun bu sene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak biz hala daş gibi duruyokkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın canım benim sanada
ay valla sorma yaaa nasılda güzel oldu topiğimiz eski günlerine dönüyorzemuszemuszemuszemuszemuszemus
inşaallah bir daha yaşamayızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevvalllllllllll annem buda sana kapak olsunnn:roflol::roflol::roflol:
yürü be betülüm arkandayım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
günaydınlar canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle herkese inşaallah
bugün elifimin tiyatro gezisi varmış yarın ve sonraki günde okullarında yeni yıl partisi
dün geçen ay okulda çektirmiş oldukları fotolar geldi allahım allahım nasıl güzel bir resim olmuş görmeniz lazım büyük çerçeveli resim bir küçüğü vesikalıkları ve 2010 takvimli resimleri
süperler hepside sadece takvim haftaya gelecekmiş sanırım dün diğerlerini getirdi kızım
evde duvar kalmadı zaten resimsiz:)onuda şimdilik emanet koydum biyere uygun yer ayarlayınca baş köşeye asarım:)
bu arada ben yine kötüyüm bugün yaa dehşet mide ağrısı bulantısı ve bağırsak hareketliliği yaşıyorum(
sanırım dr gitmek şart oldu bana(
bakayım naz uyansında duruma göre yaparım bişeyler yada cuma eşim izinliya özele giderim açıktır heralde demi hastanede.
herkesi opuyorumnanaktan kolaylıklar diliyorum
meleklerimide benim için muckkkkkkkkkkkkkkkk
Canım hosgeldin aramıza Yavrunu allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanTeşekkürler hoşbulduk. Allah tüm yavruları annelerine babalarına bağışlasın işallah.
Biraz kendimden bahsedeyim size. Anladığım kadarıyla sizler uzun zamandır tanışıyor sunuz.
Adım Özge kızımın adı İrem. Kendisi 27 aylık henüz. Tam bir dilli düdük hanfendi.
Ben çalışıyorum. Bi ilaç firmasında santral sorumlusuyum ama branşım turizm ve otelcilik.
Daha önce 5 yıl otelde çalıştım ama vardiyalı çalışmak artık iyice yıprattığı için 1 ay önce buraya başladım. Şimdi kızımda eşimde bende daha mutluyuz. Allah bozmasın.
Kızıma annem bakıyor bu arada. Allah başımdan eksik etmesin hakkını ödeyemem.
Şimdilik bu kdr yeter herhalde. Zamanla daha iyi tanışırız sanırım.
Başka çalışan anne varmı acaba?
kızlar kamile böbreğinden rahatsızlandı hastaneye gidiyor
baya sancısı varmış(
canım benim çoook geçmiş olsun bitanem
Canım gecmiş olsun Hayırlı haberlerle gel insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.canlarım çok teşekkr ederim,iğneler biraz iyi geldi,hastaneye giytmtyi yarına erteledik
sabah erken yola çıkacağız görüşmek üzere öpüldünüzzz
günaydın zeynom burdasın görüyorum seni nasılsın nerelerdesin?
Canım hosgeldin aramıza Yavrunu allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım gecmiş olsun Hayırlı haberlerle gel insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
Burdayım canım gecmişi okuyodum topik eski günlerine dönmüs cok sükür ama ben kacırmısım neyse bakalım
Birkac gün giremedim hastaydım iyilestim simdi evide temizledim tam kendime geldim minigim merak etmiş sagolasın canım hepinize sevgiler güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin geçmiş olsun cnm,ohh temizlikte yapılmış güle güle otur miss gibi
darısı benim başıma gezmeken evi temizlemeye vakit bulamadım bu aralar :kedi:
ay aşkolsunnnnnnnnn insan ne kartı ne moruğu der demi ama:))))))))
olam canım olam seninde ablan olam:)))))
benimde aplam yok yaaaaaa kim bana apla olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk((
amin canım sağolasın cümlemizin evlatlarına inşaallahhhhhhhhhhhh
Canım hoşgeldiiiiiiin.....seni ve bebişini öpyrmopuyorumnanaktan
günaydın aramıza hoşgeldin cnma.s.meleğini allah bağışlasın
Canım hosgeldin aramıza Yavrunu allah bagıslasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bego evet yaşlandınızşekerim kabul edin bak 3 gün sonra yıl 2010 olcak dahada yaşlancaksınızzzzzzzzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol:
zuhahhaaaaaaaaaaaaaaaa bense daha 30 bile olmamış çıtır yeni formatlanmış bi hatun olarak 2010 u karşılıycammmmmmmmm
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Bana bak kız Şebboooooool....ben seni alır da cebimden çıkartırım anamsositososito
Nufüs kağıdı eskise ne olur,ruhum genç...görünüşüm daş gibi kaydirigubbakcemile3
Herbi görenler beni 10 yaş küçük sanıyo emme zemuszemus ne diyon sen bakem
çatlada patlalaelaelaelaelae...sen bizden daaa çökmüş duruyondur anam belkim
haaaaaaaaaaaahaaaaaaaalülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Öyle deme abla ya. Şarap gibi hatunsundur sen. Ne kadar eski o kadar değerli :lepi:
Bizde bebekimle seni öpüyoruz teysesi a.s.
Aminnn canım hepimizin yavrularını bağışlasın Allah a.s.
Amin canım çok saol.
Gunaydın herkese zemuszemus Harika birgün olmasını diliyorum hepimiz için. Sağlıkla sıhhatle geçsin işallah. hihoyyyt
günaydın kızlaaaaaaaaar....
güzel,hayırlı bir gün diliyorum size akadaşlayım....
Ay şu Şebbol beni sabah sabah deli etdi...cazgır karu........laelaelaelaelae
Amaaan boşverem onu....dilli düdük ötsün dursunkaydirigubbakcemile3
Kahvaltıya canım dostum,kankam gelcek
Masamı hazırladım ,çayımı demledim onu bekliyom..
eskiden yeşilköydeydi yakındı bana,deprem korkusuna eşi onu götürdü benden uzaklara:çok üzgünüm: buradaki gibi çok sık görüşemyoruz aşkımla canımla
Sabırsızlıkla onu bekliyom....cokacimcoook
unutmadan Kamileciğime çok geçmiş olsun rabbim şifa versin arkadaşıma:Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
minik kübrabetüllllll gülzeyno rüyanaz veeeeeeeeee begonya gacısı
benim adım şevval ikide bir bana şebbol deme bana geçmişten birini hatırlatıyosun yoksa sen omusun ismin değiştirip gerimi geldinnn ayrı duramadın benden dimi
günaydınn melek anneleriii nasılsınız fıstıklar ben çok iyimm kıslarr bugün bir iş görüşmesine gidicemm dua edin bana olsun inş :Saruboceq::Saruboceq: hepinizi ve meleklerinizi çok öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
miniğimmm canım benim çıtırım beim bilmemmi takılıyorum tabiki yoksa benim gibi bi fil yavrusunun sana bu kounda kafa tutması mümkünmü?:roflol::roflol:öyleyim zaten canım takılıyor sevvalim bana bilir benim ne kadar çıtır olduğumu o:roflol::roflol:
demi kıs sevvaaaaaalllllllllllllllllllllllklava: klava:
sağol canım güzel dileklerin için sanada güzel bir gün diliyorum canım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
merhaba melek anneleri maşallah topiğimiz coşmuş neyse şu yılbaşı geçsin bir pcme format atayım .ana vatanıma geri döneceğim hepinizi çok özledim öncelikle topiğimizi tabi :)
herkese slmlar arkadaslarne zamandır gıremıyorum kendımı cok halsız hıssedıyorum,malum dogumum yaklasıyor,kısaca heınızı opuyorum allaha emanet olun
miniğimmm canım benim çıtırım beim bilmemmi takılıyorum tabiki yoksa benim gibi bi fil yavrusunun sana bu kounda kafa tutması mümkünmü?:roflol::roflol:
allahım en kısa sürede bizi sana kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah seninde bir nefeste kurtarsın inşallahhhhhhhhh allah hayırlı doğum versinnnn ayşecimmm
sağol canımm benimm minikkuşum sanada çok sağoll yarın haber vercekler bakalımmMinik abla maşallah maşallah. Ne demişler insan hissettiği yaştadır. opuyorumnanaktan
IZABELLE İşallah gönlüne göre olur. Dularım seninle arkadaşım
iyi akşamlar canlarım kızlar yatınca bende az sızdım dinlendim mal gibi oldum valla gece nereme uyuyacaksam:)
sevvalim bebekim aşkolsun ay o ne biçim laf annem yaaaaaa bitanemsin sen benim yaa
accık etine dolgun bir hatunsun okadar:)
oda yakışıyor sana bebekimmmmmmm
mentalist karusu hadi bakalım bekliyoruz yafruşummm aman dikkat formatlayım diye pcyi uçurma havayada:)
ızabel hadi bakalım canım hayırlı haberler olsun inşaallahhhh
ayshe canım hadi allah kurtarsın senide canım yaa
dinlenmeye çalış dikkat et kendine canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah bebekkk
opuyorumnanaktan herkesi canlarım
muckkkkk[/QUOTE
aşk olsun minikim bebekim o kadarmı kötüyümmmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
iyi akşamlar canlarım kızlar yatınca bende az sızdım dinlendim mal gibi oldum valla gece nereme uyuyacaksam:)
sevvalim bebekim aşkolsun ay o ne biçim laf annem yaaaaaa bitanemsin sen benim yaa
accık etine dolgun bir hatunsun okadar:)
oda yakışıyor sana bebekimmmmmmm
mentalist karusu hadi bakalım bekliyoruz yafruşummm aman dikkat formatlayım diye pcyi uçurma havayada:)
ızabel hadi bakalım canım hayırlı haberler olsun inşaallahhhh
ayshe canım hadi allah kurtarsın senide canım yaa
dinlenmeye çalış dikkat et kendine canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah bebekkk
opuyorumnanaktan herkesi canlarım
muckkkkk[/QUOTE
aşk olsun minikim bebekim o kadarmı kötüyümmmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bebekim ben sana kötüsün demedimki
sende biliyon ki sende bende sevvalde itina ile bela çeken bir çekim gücümüz var o bakımdan dedim:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?