Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

İyi akşamlar canlarım,ciğer parelerim...
Miniğim helal olsun sana...yaman karusun valla:bbo:
Mihriban sen burdasın sanırım canım..nasılsın? sende yatmamışsın canım..
Bende hemen bi bakıp çıkayım dedim,yatıcam artık,bugün çok yoruldum
Dünkü işler bugüne kalınca böyle oldu işte..
çoooook öpyrm opuyorumnanaktan

evet begocum burdayım kk de
niyeyse uykum yok birazda diş ağrım var kurtulamadım şu illetdenmafoldumben
doktora gidip geliyorum dolgu yaptı dişlerime ama hala ağrı var
perşembe günü randevum var bakalım ne yapacak doktor bey.ay artık kurtulmak istiyorum şu ağrıdan:gitme:
iyi geceler herkese tatlı rüyalar

mihriban canım hayırlısı olsun inşaallah bizimde havaların tadı yok kar gelecek sanırım artık ayazı donduruyor insanı
canım benim geçmiş olsun inşaallah en kısa zamanda düzelirde ağrısı biter sende rahatlarsın artık bitanemmm
acil şifalar diliyorum arkadaşımmm
hadi bakalım 15 tatilde gidersiniz inşaallah biyerlere bizim öyle şansımız yok şehir dışında akraba aile yok herkes ankarada gidecek yerimiz yok :)))
gerçi memnunum ben bu durumdan evimden başka biyerde zorunlu olmadıkca kalamıyorum eşim ve kızlarda öyle gezip geri eve gelmek gibisi yok :))
begom mersi canım benim sağolasın valla şeker hep diyorum dünyaya bir kere gelicem bir 30 senem daha garantimi yaşasam bile yaşlılık tansiyon kolostrol takma diş vs...derken ağzımda tat olmadıkdan sonra gezmeyi napacağım onun için şu anın tadını çıkarıp kaçamak kendimi şımartmalar yapıyorum:))

günaydınlar meleklerimin melek anneleriiiiii
güzel bir gün vede hafta bizlerin olması dileğiyle herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
melekleriminde günleri güzel geçsin inşaallahhhhhhhhh
kib kolay gelsin sizleri seviyorum şekerciklerimmmm:)

Günaydın kız anneleri:teytey::teytey::teytey:
Hepinize güzel bir hafta diliyorum
Mihribancım gecmiş olsun canım
Bugün pazartesi işleriniz yogundur herkese kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkeze hayırlı haftalar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
3 gün tatilden sonra hayat normale döndü.ama yoğun geçirdim tatili.
betül'ün iki tane performans ödevi,resim ara,konu araştır.bide normal dersi çoktu,betül onlarla uğraşırken bende araştırma ve resim konusuna yardım ettim.
c.tesi de anneme misafir geldi oraya gidip geldim.
sizler nasılsınız inş herkezler iyidir,hepinizi öptüm kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın şekercikler Şeniz
nasılsınız bakalım hepüçüğünüzü çok özledim yavf :1hug:
eski günleri arar oldum valla gelip şuraya negüzel sohbetler ediyoduk :1no2: şimdi çiflikle yatar çiftlikle kalkar olduk bea :bbo: rüyalarımda b,ile hasat yaptığımı görüyom artık vallaa:roflol: :roflol: :roflol:
neyse şimdi adanayı tanıtan resimleri yayınlıyacam bir topik açıp sonram çiftliğime bakcem sonram buradayım
öpüyorum şekerler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zeynom canım nabersin keyifler ne alemde şekerrrr
betülüm allah kolaylık versin canım benim yaaa okullu oluyoruz çocuklarla bizde desene
allah yardımcımız olsun
lahanam bebekimmmmm nabersin şekerciğimmm valla biz geliyoruz yine şeker bahçeyide sevvalle kamile bıraktı artık bende haftada bir iki bakınıyorum sıktı iyice artık döndük köyümüze canım:))
gel sende artık özüne dön:))
kızlara öğlene çorba yaptım işleri hallettim az bakınayım nazda dvd keyfi yapıyor odasında biraz ateşlendi gece ama şimdi iyi üşüttü sanırım burun akıntısı vardı oda geçmiş sabaha odada sütü battası çizgi filmi yattı yatağına keyif yapıyor küçük hanım bende size koştum:)
kahvemi içmeden az takılayım dedim nette
akşamada yemek hazır yarında kardeşim izinliymiş akşam iş çıkışı bize gelecek yarında kızlara o bakar otururuz:))bu hafta pinekleyeceğim iş güç yapmayacağım kendime izin verdim tek yemek yaparım o kadar:)
herkese kolay gelsin şekerlerrr
kib muckkkk

iyidir be miniğim ne olsun
tamam bende özüme dönüyom artıkım :1hug: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

dön bebekim dön bize bizden başkası harammm:roflol::roflol::roflol:
anam ne arabesk konuştum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol:
şaka bir yana genel temizliklerimi yaptım sanal alemde bahçedende el çekiyorum yavaş yavaş bıraktım sayılır az bakınıyorum onun dışında sizinim annemmmmmmmm:kedi::kedi:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden bizim ol miniğim bizim ol alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sırnaşık şey kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey: :teytey: bak çok sevindirik oldum :roflol:

oldum gitti kıssss sizden kıymetlimi şu nacizane bedenim:roflol::roflol::roflol::roflol:
sevindirik oluşunu severim senin sırmaşık şeyyyyyyyyyyyyy
ŞenizŞeniz

günaydın şekerlerim herkese güsel bir hafta diliyorum.....

bize gün 6.30da başlıyor annemmm sana günaydın yafruşşşşşşşşş
bize öğlen oldu
oyuncu hatun seniiii 101lerden kalkamaz oldun demi:roflol::roflol::roflol:

günaydınnn
yeni başlayan haftanız hayatınızın en güzel haftası olsunnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bursada karlı bir sabahtan hepinize kucak dolusu sevgilrrrrrrrrrrr

trt spikeri gibi konuştum

karlar
düşerrrrrrrrrrrrrrrrr düşer düşerrr ağlarımmmmmmmmmmmmm
hep isminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepismini anarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…