Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aminn aminnn
ben para olanı alayım yafrum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay pek şirin yaaa
sağol bitaneciğimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nice yıllara canım arkadaşlarımm,
dün gece elektrikler kesildi sabaha kadar yoktu
elektrik geldi bu seferde akşam kadar net yoktu az önce geldi
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm nice yıllaraaa

minik rahat dur 3lemek filan yokkkkk:)))))
betülcüm sendee aklınızı bozmayın iyiyiz böylee unutmayınnn:)))))

:roflol::roflol::roflol:yok annem yokkk
akıllıca duracam söz :roflol::roflol:
artık kocişle film falanda izlemeyecem sevvali dinleyecem:roflol::roflol::roflol:

Kamileee Miniğiiiiim hayırlı akşamlar canııııımmm.....
Nasılsınız? Miniğim boğazın geçtimi bari...
Geçmişi okudum ne çok şey olmuş,bebek falan anlayalım yani ne iş yaa...
Hadi 2010 un uğurlu bebişleri gelsin inşaallah....Kübrabetül sözüm sanada geçerli canıııııııım....
2010 un sağlık,mutluluk,huzur getirmesini dilerim inşaallah...
hepinizi öpyrm kızlaropuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar şekerler
kociş maça gitti daha gelmedi.biz de onu bekliyoruz ailecek küçük bir parti yapacaktık çekirdek kek patlamış mısırla falan ama beyefendi yılbaşı gecesi maça gitti:mymeka:
miniğim senden hayırlı haber bekliyorum sositosositocanım inşallah sabaha zengin uyanırsın bizi de görürsün artıkkaydirigubbakcemile3
neyse şekerler tekrardan hepinize güzel bir sene diliyoruma.s.a.s.a.s.

yılın ilk günü ilk saatleri hepnize iyi güzel mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum .
iyi geceler melek anneleri :)

2010 un ilk sabahından hepinizeeeeeeeeeeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beni uyku tutmadı fırlayıp kalktım biletlere ikramiye vurdumu diye ama nerdeeeeee amorti bile yok bende şans olsa anamdan erkek doğardımmmmmmm (((

günaydınnn şekerlerrrr
sewalcim bizede birşey çıkmadı sayılır canımm
halimeninkine amorti çıktı sadece gerimizde birşey yokk
eeee nasılsnız meleklerim nasıl bakalımmm

hayırlısı olsun be kamilem çalışmadan para sahibi olmak bi hayal sadece zatennnnn

meleklerim uyuyor hala bende deli dana gişbi geziyorummm ne cins bi insansammmm .)))

senin meleklerin nasıl??

günaydınlar herkese
züğürt ağanız geldi((
biletimin birine sadece amorti verdi(
diğer biletiminde ilk üç rakamı büyük ikramiye(( 332le başlıyoda devamı b...etti herşeyi(
yukardakinin benimle ciddi sorunları var heralde yaaaaaaaa çıkana nasıl çıkarıyo anlamıyorum
sorgulamaya başladım ben yine sonum iyi değil((
mihriban canım yok ananm devam köleliğe bacummm((
bego yok canım yaa ne bebesi istemiyorum ben isteyene versin
kamilem betül yafrular sizler nabersiniz bakalım
nunukum nerde ayılamadımı daha:)
rüyayı hiç sormuyom bile 24 kişi ağırladı kesin kalkamaz 1 hafta artık:)
mentalistim canım benim nabersin şekerrrr
eşim cumadan geldikden sonra dışarı çıkacağız yarında sinemeya gidelim diyor annemlere kızları bırakıpta
giremezsem herkese iyi tatiller kib canlarım
meleklerime vede sizlere yeni yılın sağlık mutluluk huzur getirmesi dileğiyle

2010 yılının ilk sabahından günaydın herkese
anlaşılan bu senede kimse zengin olamamış.şansımız yok ki ahhh ahhhh
neyse herkese yeniden güzel bir sene diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay hanımlar hava kapalı bulutlu burda yağmur yağacağa benziyor
canım hiçbiriş yapmak istemiyo.bu havaları hiç sevmem de :1closedeyes:içim daralıyo
bende hava durumuna göre ev işi yapıyorum yaaa :roflol::roflol:kafayı yedim galibakafamçokkarıştı
ah miniğim senden umutluydum olmadı kız çıksaydı büyük ikramiye sana şimdi burda bunları yazmazdım:çok üzgünüm:

minikcim sanada iyi tatilller canımm,
nunukcum naber şekerrrr
sewalcim benim cadılarr kaçta yatarsa yatsınlar erkenden hortluyorlarrrr yaa((((
iyiler çok şükürrr odalarını toplatıyorummm beni erken kaldırmanın cezası olarakkkk:))))))))
bende nette geziniyorumm bir yandan işleri yapıyorummm her zamanki ibi işte,
mihribancım canım nasılsınnn,buradada kapalıydı az önce güneş göz kırpmaya başladıı
çocuklar gibi sevindimmmm:)))))))

Bugün 2 kişi seni sordu, cep numaranı istediler verdim.
Seni nasıl bulacaklarını da tarif ettim.

Kızmadın değil mi?

Seni ne yapacaklarsa artık.
Beni nerden tanıdıklarını da bilmiyorum.

Çok samimi davrandılar.
Sanki 40 yıldır arkadaşmışız gibi.

Perşembe gecesi yola çıkacaklarmış, hazırlıklı olun!
İsimlerini sordum,

birinin adı SAĞLIK, diğerinin adı da MUTLULUK' muş

2010 da hep sizde kalacaklarmış... :)

Her yeni gününüz gecen gününüzden daha güzel olsun.

alıntı

yılın ilk gününden herekeze selamlarrr
nasılsınız kızlar,kimseye piyango çıkmadığına göre hayat aynı yerinden devam herhalde
ben ortalığı kaldırdım kanepeleri falan çektim altlarını süpürdüm,ayy bi kaç gündür evi kara sinekler bastı resmen,ben kovuyom nerden geliyosa yine geliyolar,ortalıkta çöp falan hiç bi şey yok.
(yuvalarımı var ne karınca gibi) bide oturma odasında mutfakta falan olsa bi parça anlıcam.neyse eşim ilaç aldı ilaçladık.bakalım hala çıkarsa deliririm herhalde-tatlicadiarzu-
ben şimdilik kaçayım işlerime kaldığım yerden devam edeyim.kardolabın içine girdim dağıttım şimdi yeniden toplıcam.hadi bana kolay gelsin:)))))))))

canım paylaşımın için çok sağol:1hug:
aminm canım,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

2010 nun ilk günü hepimize sağlık,mutluluk, vede huzur getirsin a.s
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlaropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm şekerlerim kalktım merak etmeyin yen kahvaltı yaptık size bakim dedim herkese güsel bir yıl filiyorum kuzular ben akşam hem çok eglendim hem çok içtik sabah yattık valla ama degdi herşey harikaydı evin halini hiç sormayın valla ev evlikten çıktı 24 kişiyle......

herkese iyi akşamlar canlarım
öğlen çıktık dolaştık akşam yemeğimi ısmarladı eşim bize eve geldik şimdi çay koydum kızları yatıralım film izleyelim diyor eşim:))
yarında annemlere kaçacağız kızları bırakıp sinemeya gideceğiz erkenden çıkarız sanırım
görüşemezsek herkese iyi hafta sonları diliyorum
opuyorumnanaktan sizleri şekerlerrrrrrrrrrrrrr
kib
herkese kolay gelsin sizlerede canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…