Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

biraz geç oldu ama şimdi girebildim siteye...hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu yıllar canlarım...bizim biletlerde de amorti bile yooook sadece oğlumun şansına aldığımız bilet 1 rakamla 200lirayı kaçırdık o kadar...nerde bizde şans zaten:1no2:

kader arkaşadaşım gel söyle yamacıma bitanem:teselli::teselli::teselli::teselli:
sağol canım sanada sevdiklerinle birlikte nice senelere canım benim
opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar...nasılsınız şekerler
kahvaltıyı yaptık sofrayı kaldırdım oturdum pc nin başına daha kalkamadım
evde bütün iş öyle duruyo:kedi:
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
şimdilik byyyy şekerler:a015::a015:

Tünaydıııın kızlaaaaaaaaar.........opuyorumnanaktan
Kahvaltı sofrasını topladım,keyif çayımı içerken açtım pc mi
bi bakıyım hatunlardan kim var dedim var ama sinek avlıyo forum....
Dün kızkardeşim vardı bebişiyleo emekledi biz koşturduk peşinde sıpanın
doyamadım kuzuma,olsada şimdi yesem her tarafını..
Akşamda görümcecim bu tarafda kayınvalidemdydi..Onlara geçtik oturmaya.
Bugünün planı da ;çocukların ikisi sinemaya babayla.büyük meleğimin dersi çokmuş o çalışcak bende salı günü günüm var alışveriş listesi hazırlamam gerek,mutfak yemek ,çamaşır maknsını çalıştırcam okul giysileri var..CADIARZU
Beyaz lakos olduğuna hiç dayandıramıyolar ya tşörtlerini sinir oluyorum
Haberler bu kadar hadi çook öptm rast gele bana sizede canımopuyorumnanaktan

iyi hafta sonlarrrrr
pc bana anca düştüü kızlardann:)))
beğecum kolay gelsin canımmm,
ben işleri baya kolaydımmm pc saatim geldii
belinaycımm canımız sağolsun canımmm
insan ümit ettikçe yaşarmışşş
ümidimizzz seneyee hayırlısıı
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzereee

hepinize iyi hafta sonları...dün akşam bütün gece begümün performans ödeviyle uğraştım 3 haftadır her hafta sonu performans ödevi yapıyoruz allahtan bu hafta son kurtuluyorum artık... çocukların yapması imkansız ödevler veriliyor mecburen ben gösteriyorum begüm yapıyor.
burada hava çook güzel ama ben eve tıkılıp kaldım eşim begümü,babasını ve kardeşini sahile balık yemeye götürdü maalesef bebiş sebebiyle evde kaldım:gitme:anlaşılan yine herkes facede burada kismeler yok...öpüyorum hepinizi...

merhaba hanımlar
belinaycım hoşgeldin canım oğluşun nasıl bayağı büyüdü mü annesi
keşke sende gitsydin canım yaaa bişey olmazdı bebeğe biraz hava almış olurdunuz
performans ödevi deme bana canım yaaakafamçokkarıştıben daha ilk seneden delirdim
ne saçma işmiş bu :dilcikar:çocuklara değil velilere veriyolar resmen ödevibize mi not verecekler anlamadım:jeyyar:benim hiç de el becerim yok eşimde elini sürmez valla ben kafayı yerim artık birkaç sene laelaelaelaelae
begocum kolay gelsin sana da canım
bugün yemek sıkıntım yok dünden yemeğim var o yüzden biraz yordum kendimi bugünkaydirigubbakcemile3evi süpürdüm toz aldım salondaki halıyı kanepeleri sildim kızlara banyo yaptırdım
şimdide azcık kk ne topiğimize bir bakıyım dedim
neyse şekerler kalkıp büyük kıza biraz ders çalıştırıyım
görüşürüz öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hanımlar nerdesiniz:uhm:
hafta sonu olunca topiğe pek uğrayan olmamış galibabenneyaptımki
Mihriban aynen canım...diğer bölümde bende öyle dedim...
Kocacıklarından kopamadılar bugün sultanlar..kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın Mihribancım?..güya ben evde işlerimi kolaylıycakdım ama son anda ani kararla atdım kendimi dışarı..Mağazaları turladım geldim.Bir arkadaşımın oğlu Amerikada okuyo liseyi...yılbaşı iznine gelmişdi onun hediyesini halletdim iyi oldu..çocuk yarın dönüyo çünkü...Ezgim evde ders çalışıyodu,diğerleride cem yılmazın dün vizyona giren flimine gitmişlerdi...Pek bi neşeli geldiler..:dance: darısı bize...
Şimdide kızlar kuaförde,bekar görümcem var o geldi arabasıyla aldı... biri kahkül kestircekmiş biri düz fön çektircek,kaş,bıyık vs...valla en güzel günleriniz arkadaşlar söyliyim..büyüdükçe sorunlar istekler çoğalıyo anacım yetişemiyosunkafamçokkarıştı
Bunun adıda ergenlik oluyo...Evde antrepoza giren adamlamı uğraşırsın,ergeninlemi uğraşırsın yoksa tırlatırmısınklava:
Amaan gözünüzü okadarda korkutmayım..hepsinin güzelliği farklı tabii:teselli:
Kaçtım ben byyyyyyyyyopuyorumnanaktan

günaydın canlarım
herkese güzel bir pazar diliyorum
oooooo desenize hanımlar en güzel zamanlarım şu an(
dersler başlayınca hayatta bitiyor bizim için
belinayım canım sen neden gitmedin kıss bişey olmaz canım yaa çok kendine haksızlık etme bence ben ikisinide 3 günlüktü dışarı çıkardığımda hele elifim şubat doğumlu 3 günlüktü evde sıkıldım dışarı çıktım metroyla hemde:))araba yoktu ozaman millet şok olmuştu:))
metroda bir damla çocukla görünce valla pek de rahat oluyor şimdi her yere gidiyor götürüyorum vede sorun yaşamıyorum
naz doğduğunda 2007 yazı hatırlarsanız çok sıcaktı ve elif daha 3.5 yaşında park çocuğuydu naz 3 günlüktü çıktık parklarda büyüdü elifim tek kardeş geldi ben eve hapis oldum düşünmesin diye benimde hamilelikden kurtuluş şerefine o yaz nazı dışarlarda büyüttüm:))temiz havayı aldıkca oksileni sıcağı gördükce mayıştı uyudu sürekli.:)))
bence kendinede bebeğede haksızlık yapma eve tıkanıp canım
bego kolay gelsin canım allah kolaylık versin ne diyim şeker zor valla işimiz
mihribanımmm yafrum benimmm muckkk sanada bitanemmmm sakin ol sen bize lazımsın bebekkkkkkk çıldırma falan :)
herkesi çokkk çokk opuyorumnanaktan
görüşmek üzere kib şekerlerrrr
ev halkı uyurken kahvemi aldım az bakınayım :)
byeeeee

merhaba hanımlar
bana bugün süpriz misafir geldi.eşimin halası eşi amcasının hanımı toplam 5 kişi öğlen geldiler yemek yediler 2 saat kadar oturup gittiler.biz de sevindik ama misafir çat kapı olunca ne yapacağımı şaşırdım vallaakannehir
biz daha kahvaltıdan yeni kalkmıştık aradılar yoldayız geliyoruz dediler.aceleyle evi toparladım yemek hazırladım tabi kocişede iş verdim fırsattan istifadekaydirigubbakcemile3benimki elini sürmez bişeye ama böyle durumlarda yapar wc yi yıkattım adama çocukların odasını toplattım:roflol::roflol:
ay burayı okumasın bi daha elini sürmez valla:roflol::roflol:
neyse şekerler sizlerden naber

ay begocum ben şimdiden başedemiyorum canım yaaa
ergenliğe gerek yok ki.büyük cadı aşağıya oynamaya inerken bile benim rujdan sürüp gidiyo:roflol:birde benden izin alma falanda yok ben büyüdüm artık diyo:roflol:
şimdiden doğum günü için sipariş veriyo hem bisiklet hem kaykay istiyo
eşim yakında bu bizden cep telefonuda ister diyo:roflol::roflol:
valla 5-6 sene sonra bende çileden çıkarım artık 3 kızla nasıl baş edeceksem
süsleri istekleri bitmez bunlarınkafamçokkarıştı

ah canım benim yaaa
pazar pazar koşturdun desene
benden iyilik valla canım kızılayda işlerim vardı biraz eşime kızları sattım gittim işlerimi hallettim gezdim bir kafeye oturup çay sigara molası verdim az keyif yaptım kendimi şımarttım:))
geldim kızları yıkayıp yatıracağım eeee gezdim yoruldum dinleneyim demi ama:)))))
3 gündür tatilin keyfini sürdüm valla
yeni haftaya dinlenmiş gireceğim karda geliyor artık eve kapanırız iyice
benden bugün bukadar :)

ahhh ahhhhh ne bu dertler ay kız anası olmak ne zormuş
gerçi benimkiler hiç yapmıyor böyle şeylerde:)
sadece oje sürerken ben naz ister elif sevmez sürmez nadiren ben ısrar edersem sürdürür
onun dışındada istekleri olmaz hiç
inşaallahda böyle devam eder huyları yoksa ben naparım bilmiyorum

iyi geceler hanımlar
miniğim iyi etmişsin canım bizimde ihtiyacımız var azcık gezmeye hava almaya demi
ne yazık ki biz 3 gün evde tıkındık kaldık mafoldumbeneşim çalışıyo havalarda kötü gitti.böyle olunca çıkamadık bir yere
bakalım 15 tatil geliyo artık onda bir yerlere gidebilirsek hayırlısı diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…