- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.701
biraz geç oldu ama şimdi girebildim siteye...hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu yıllar canlarım...bizim biletlerde de amorti bile yooook sadece oğlumun şansına aldığımız bilet 1 rakamla 200lirayı kaçırdık o kadar...nerde bizde şans zaten:1no2:
Mihriban aynen canım...diğer bölümde bende öyle dedim...hanımlar nerdesiniz:uhm:
hafta sonu olunca topiğe pek uğrayan olmamış galibabenneyaptımki
ay begocum ben şimdiden başedemiyorum canım yaaaMihriban aynen canım...diğer bölümde bende öyle dedim...
Kocacıklarından kopamadılar bugün sultanlar..kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın Mihribancım?..güya ben evde işlerimi kolaylıycakdım ama son anda ani kararla atdım kendimi dışarı..Mağazaları turladım geldim.Bir arkadaşımın oğlu Amerikada okuyo liseyi...yılbaşı iznine gelmişdi onun hediyesini halletdim iyi oldu..çocuk yarın dönüyo çünkü...Ezgim evde ders çalışıyodu,diğerleride cem yılmazın dün vizyona giren flimine gitmişlerdi...Pek bi neşeli geldiler..:dance: darısı bize...
Şimdide kızlar kuaförde,bekar görümcem var o geldi arabasıyla aldı... biri kahkül kestircekmiş biri düz fön çektircek,kaş,bıyık vs...valla en güzel günleriniz arkadaşlar söyliyim..büyüdükçe sorunlar istekler çoğalıyo anacım yetişemiyosunkafamçokkarıştı
Bunun adıda ergenlik oluyo...Evde antrepoza giren adamlamı uğraşırsın,ergeninlemi uğraşırsın yoksa tırlatırmısınklava:
Amaan gözünüzü okadarda korkutmayım..hepsinin güzelliği farklı tabii:teselli:
Kaçtım ben byyyyyyyyyopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar
bana bugün süpriz misafir geldi.eşimin halası eşi amcasının hanımı toplam 5 kişi öğlen geldiler yemek yediler 2 saat kadar oturup gittiler.biz de sevindik ama misafir çat kapı olunca ne yapacağımı şaşırdım vallaakannehir
biz daha kahvaltıdan yeni kalkmıştık aradılar yoldayız geliyoruz dediler.aceleyle evi toparladım yemek hazırladım tabi kocişede iş verdim fırsattan istifadekaydirigubbakcemile3benimki elini sürmez bişeye ama böyle durumlarda yapar wc yi yıkattım adama çocukların odasını toplattım:roflol::roflol:
ay burayı okumasın bi daha elini sürmez valla:roflol::roflol:
neyse şekerler sizlerden naber
ay begocum ben şimdiden başedemiyorum canım yaaa
ergenliğe gerek yok ki.büyük cadı aşağıya oynamaya inerken bile benim rujdan sürüp gidiyo:roflol:birde benden izin alma falanda yok ben büyüdüm artık diyo:roflol:
şimdiden doğum günü için sipariş veriyo hem bisiklet hem kaykay istiyo
eşim yakında bu bizden cep telefonuda ister diyo:roflol::roflol:
valla 5-6 sene sonra bende çileden çıkarım artık 3 kızla nasıl baş edeceksem
süsleri istekleri bitmez bunlarınkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?