Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ben kaçar oğluşumu almaya gidiyorum .birazda donmaya :))))

hadi bakalım canım öp efeciğimi benim içinn canım
sende donmadan uçmadan rüzgar alıp götürmeden çabuk dön ok:roflol::roflol::roflol:

[B]buraladayım miniğim eniştende paşa paşa işini yapıyo dükkanda
bizde şevvalle paintte resim yapıyorduk

aferin sana akıllı dur kısım aaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:şevvalimide muckkk
kızlarla oynaşayım accık elif uyanmadı naz onu kaldırmaya gitti
uyansında akşama da uyuyacak yer kalsın demi ama:roflol::roflol:
herkesi kocaman opuyorumnanaktan
bu arada begoooooooo annem sesime gel yafrummmm
oku oku bitiremedinmi daha kısssssssss:roflol::roflol:

Maşallah hanımlar muhabbet coşmuş burda yetişemedim size ama okudum okudum güldüm sayenizde.
Bugün zaman çok hızlı geçti.
kuzuma kavuşmama son 2 saat :):)

ahh canım ahh sorma bu facede ki bağ bahçe işi bir ara çok yordu bizi yoksa bizim topiğin önceki halini bir görsem valla gülmekten altımıza kaçırmadığımızmı kaldı kocalar pc başında ne kişneyip duruyor demelerimi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
akıllara zarardık yani
gerçi artık özümüze döndük yalan bağ bahçe gerçek mutluluk burda yafrummm
bak sayemizde sende gülmüş oldun fenamı
derde deva karularız biz ayolllllllllllllll:roflol::roflol:

:)))sevval annem ne bileyim yaaa öyle bir dedin ve yok oldunki dedim icraata geçti hatun:))))
bu arada dehşet bir ayaz var gaz odama çıktım geri geldim dondummmmmmm:))
begom hoşgeldin canım nabersin?
Hoşbuldum Miniğim ne iş..?Tam pc ynin başına geçiyorum ne kapı duruyo ne tlfn..:umursamaz:Aynen İstanbul da çok soğuk,kar soğuğu var mübarek bi yağsa da bari kırılsa be..Temizlik günüm ya bugün ,bayağ kolayladık..
Nohutda pişdi,pilavı geç yapıom...Yarın günüm var,mamalar hazırlıycam cokacimcoook
Akşam da Ezel var..o saatde bi işim kalmasın diye şimdi gircem yine mutfağa,sütlü tatlı yapıcam bir gece kalması gerekiyo buzdolpda..Ay dinlemek kim ben kim yaa.Bıkdım:çok üzgünüm: görüşmek üzre kızlar öpyrm hepinizi opuyorumnanaktan

he valla ekip tam bi toplanabilse ozaman burda ne kahkaha fırtınaları kopuyorduuuuuuuuu

ama herşey bursada bir hastane yangınıyla başladıııııııııı ve bu hale geldikkkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

uçmadan döndüm evime minikim ama iliklerime kadar dondum :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hanımlar
küstüm size işte ben çıkmışım siz sohbete başlamışsınız:dilcikar:
ay ben sizi bir türlü yakalayamıyorumklava:klava:
gerçi bugün çok yoğundum kızları okula götürdüm getirdim pazara gittim evi toparladım:bbo:
yazdıklarınızı tam okuyamadım şekerler şimdi işim var sonra okurum artık
şimdilik byyyyy hepinize

herkese iyi akşamlar canlarım
bego annem ne yoğunluk bu yaaa kendine vakit kalmıyor bunalmıyormusun ay ben kesin depresyona girerim anam o kadar yoğunluğa
bizde gün yapıyoruz annem babam kardeşim ben ve kızlarım adına kendi aramızda döndürüp paraları topluruz:)))
hemde yorulmuyoruz valla aile içinde daha güzel oluyor.
mihribanım canım evet ya denk gelemedik yafrum aralarda bakın biz sürekli buralardayız
zaten bana kimse inanmıyacak yakında evli çocuklu olduğuma ay:)))
karu pcden kalkmıyor diye
mentalistim afferin sana evin yolunu bulmuşsun fırtına rüzgar savurmadan seni muckkk bebekim
sevvalim kısssss he valla yaaaaa bizi bu hale getirenler utansın demi diyecemde ruhumuzda varmış kısım bizim bozukluk:))))))))))
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrr
kib meleklerimede iyi akşamlar diliyor öpüyorum yanaklarından onlarıda

iyi akşamlarr şekerlerrrrr
naılsınızzz maşallah bugün coşmuşsunuzzz
oku oku bitmedi:)))
anneme gitmiştimmm,geldim yemek faslı hazırla kaldır derken geçtim pc başına
kaldırmazlarsa hiç kalkasım yokk:)))))
enişteleride çekiştirmişsinizzz sewalcim bende antalya temsilcin olayım :)))))

kamilem sen antalya temsilcimizsinnnnnnnnnn
şu alltta okuyan gacıyıda yurtdışı temsilcisi yaptım :))))))))))))

manşet yaptıda noldu kendisinin topiğe veda etmesine vesile oldu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben bile gülmekten çatladım kızcağız gle güle telefonu kapattı

o zaman boşver kime olduğunu gel şarkı söyleyip oynayalımmmmmmmmmmm

bu kız beni görmeli
bana kazak örmeli
muradına ermeli
artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ohhhh yandan yandannnnnnnnnn

şevval var onuda halasınamı göndersem acabaaa
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

hepiniz resmen sapitmissiniz aaaaaaaaaaa haftanin ilk gün sokunumu yasiyonuz ne hemde bensiz beni yalniz biraktiniz haaaaaaa :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

artik bende faceye pek takilmak istemiyorum bahcemlede arada sirada 4 günlük falan yapmak istiyorum zamanim oldukca sizinle olcam bebisler görüsürüz hepinize iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeee

hepiniz resmen sapitmissiniz aaaaaaaaaaa haftanin ilk gün sokunumu yasiyonuz ne hemde bensiz beni yalniz biraktiniz haaaaaaa :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

aaaa ne alaka ay aşkolsunnnnnnnnnnnnnn bizler masum aklı başında hatunlarız :roflol::roflol::roflol::roflol:

artik bende faceye pek takilmak istemiyorum bahcemlede arada sirada 4 günlük falan yapmak istiyorum zamanim oldukca sizinle olcam bebisler görüsürüz hepinize iyi aksamlar byeeeeeeeeeeeee

aklın yolu bir yafrum gel canım gel bize gel açtık kollarımızı bekliyoruz seniiiiŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyi akşamlar şekerler herkese
kızlar bugün geç yatacak teyze bekliyorlar bende oturayım az dinleneyim yemeği yedim ağırlık çöktü sızabilirim her an:)
muck sizleri seviyorum şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınlar herkese şekerlerrr
güzel bir gün diliyorum canlarım
meleklerimede sağlık mutluluk huzur dolu bir gün olması dileğiyle
kardeşim izinli bugün süslünün saçı boyatılacakmış kahvaltı sonrası elif gelmeden kuaförlerdeyiz
akşamada menüde balık var bugün işim yok başka gelirim işlerimi bitirince
şimdilim byeee
opuyorumnanaktan

günaydın canım sanada güzel bir hafta olsun...
mucux balım mucux...........
eşim izindeydi ya canom o yüzden öle oldu gece 4 den önce yatmadık sabahta geç kalktık hep...birde 101 çok zevkli herkesi beklerim.......

saol tatlım sanada........

günaydınnnn şekerlerrrrr,
minikcimm kolay gelsin canımmm
benim günlük işler var bugün ama yapasım yokk değişem ruh durumuma bakacak işlerr:))))))

ayy ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bee... günaydın herkese kızlar artık benim içinde normal gün başladı eşimin izni bitti işe gitti bugun rüyanazda okula ohh bende aldım kahvemi size geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…