- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.981
mentalistim canım geçmiş olsun bebekim dikkat et kendine canım benimm
nunukummm muckk yafruşummmmmm dur daha ay şimdiden pazartesi stresine girme ayol
iremim mersi bebekim iyidir ne olsun
aynen valla benimde en sevdiğim gün cuma:)))))
kocişim izinli gezmeler kızları satmalar derken bayılıyorum hafta sonlarına:)))))))
her gün tatil olsa keşke yaa:)))
herkesi opuyorumnanaktan kocaman şekerciklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tabi sana göre öyle benim annem yanimda degil baskada kimseye güvenmem yada bacimin biri yanimda olsaydi gerci oda fark etmez benim koca umursamaz öyle basbasa biryere gidelim bugünde sunu yapalim yok canim yok sen gez benden uzak öyle seyler cok sinirliyim bu konuda neyse isime devam, edim 5 dk sonra gelirim yine byeeeeeeeeeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kimseler gelmemis hadin ebnde cikiyorum byeeeeeeeeeee
Naberler kıslar...Bende görümcecim vardı,çat kapı..Şoook:1shok:
Cumaları dışardayım aslında ama mecburen kalakaldım böööyle...
Yemekdi,çaydı tatlısıydı yola saldım çok şükür..
Miniğim çok sağol canııım yaparım demen bile yeter aşkım...opuyorumnanaktan
Şevval afiyet olsun Allah kabul etsin canım..ben iki kere pişirdim bu ay..
Birde komşulardan geldi gözüm doydu anam artık..sen ye yarasın şifa olsun cnm benim..Miniğim ne güzel zayıf karusun kuş gibi ayol...Metobolizman fazla çalışıyo kuzum heraldekaydirigubbakcemile3Bizde ne yesek yarıyo anam yaa..
günaydın hanımlar herkeze mutlu hafta sonları olsun inş.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
benim bugün çok işim var kübra ya doğum günü yapcaz akşama.aslında çarşambaydı ama hafta içi olunca bugüne bıraktık.çok işim var hemen başlasam anca yetiştiririm
hadi ben kaçtım görüşmek üzere canlarım:1hug::1hug::1hug:
merhaba hanımlar
aşkolsun dün giremedim kimse yokluğumu farketmemiş
betülcüm meleğimizin doğum günü kutlu olsun canım
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese iyi haftasonları canlarım...oğluma dün karma aşı ve verem aşısı vuruldu gece ateşlenir demiştim ama allaha şükür hiçbirşey olmadı bu geceyi atlattık şükür...sabahta ben uyurken begümü babaannesi almış benden habersiz komşusuna kahvaltıya gitmişler,birde kalktım evde begüm yok ayaklarım boşandı resmen titremeye başladım, aradım ki babaannesi götürmüş çıldırdım eğer yanımda olsaydı kadını parçalıyacaktımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileama herzamanki gibi tereyağı gibi üste çıktı yine birşey diyemedim,şimdide parka gittiler,bende bir yandan ana kucağında oğlumu sallayıp bir yandanda buraya girdim ama kesin yine facedesinizdir...neyse birde oraya uğrayayım...öpüldünüz...
bu arada kübracımın doğum günü kutlu olsun...allah nice doğum günleri nasip etsin inşallah...
OYYY DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN KUZUMUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın hanımlar herkeze mutlu hafta sonları olsun inş.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
benim bugün çok işim var kübra ya doğum günü yapcaz akşama.aslında çarşambaydı ama hafta içi olunca bugüne bıraktık.çok işim var hemen başlasam anca yetiştiririm
hadi ben kaçtım görüşmek üzere canlarım:1hug::1hug::1hug:
Ah anaaaam bunlar neki..Biz bu kadar şeylerle parçalasaydıkÇok üzgünüm çoookherkese iyi haftasonları canlarım...oğluma dün karma aşı ve verem aşısı vuruldu gece ateşlenir demiştim ama allaha şükür hiçbirşey olmadı bu geceyi atlattık şükür...sabahta ben uyurken begümü babaannesi almış benden habersiz komşusuna kahvaltıya gitmişler,birde kalktım evde begüm yok ayaklarım boşandı resmen titremeye başladım, aradım ki babaannesi götürmüş çıldırdım eğer yanımda olsaydı kadını parçalıyacaktımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileama herzamanki gibi tereyağı gibi üste çıktı yine birşey diyemedim,şimdide parka gittiler,bende bir yandan ana kucağında oğlumu sallayıp bir yandanda buraya girdim ama kesin yine facedesinizdir...neyse birde oraya uğrayayım...öpüldünüz...
bu arada kübracımın doğum günü kutlu olsun...allah nice doğum günleri nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?