Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mentalistim canım geçmiş olsun bebekim dikkat et kendine canım benimm
nunukummm muckk yafruşummmmmm dur daha ay şimdiden pazartesi stresine girme ayol
iremim mersi bebekim iyidir ne olsun
aynen valla benimde en sevdiğim gün cuma:)))))
kocişim izinli gezmeler kızları satmalar derken bayılıyorum hafta sonlarına:)))))))
her gün tatil olsa keşke yaa:)))
herkesi opuyorumnanaktan kocaman şekerciklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tabi sana göre öyle benim annem yanimda degil baskada kimseye güvenmem yada bacimin biri yanimda olsaydi gerci oda fark etmez benim koca umursamaz öyle basbasa biryere gidelim bugünde sunu yapalim yok canim yok sen gez benden uzak öyle seyler cok sinirliyim bu konuda neyse isime devam, edim 5 dk sonra gelirim yine byeeeeeeeeeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Naberler kıslar...Bende görümcecim vardı,çat kapı..Şoook:1shok:
Cumaları dışardayım aslında ama mecburen kalakaldım böööyle...
Yemekdi,çaydı tatlısıydı yola saldım çok şükür..
Miniğim çok sağol canııım yaparım demen bile yeter aşkım...opuyorumnanaktan
Şevval afiyet olsun Allah kabul etsin canım..ben iki kere pişirdim bu ay..
Birde komşulardan geldi gözüm doydu anam artık..sen ye yarasın şifa olsun cnm benim..Miniğim ne güzel zayıf karusun kuş gibi ayol...Metobolizman fazla çalışıyo kuzum heraldekaydirigubbakcemile3Bizde ne yesek yarıyo anam yaa..

oyy kıyamam ben sana canım benim yaaaaaaaaaaa
ama ailen uzakta olsa eşimde biter bu iş ben de eşimde ailelere nerdeyse mecburiyetten gidiyoruz torunları görmek istediklerinden yoksa bize bakan yok onlarla oynayacağız diye:roflol::roflol:
kullanılıyoruz yani anlayacağın
onun dışında eşimle beraber vakit geçirmek en büyük zevkimizdir bizim hafta sonlarıda kızlarada değişiklik oluyor evde sıkılıyorlar çünkü

kimseler gelmemis hadin ebnde cikiyorum byeeeeeeeeeee

geldim canım geldim geç oldu ama:gitme::gitme::gitme::gitme:

iyidir yafruşum senden naber şekerciğimmm
ay ne bu çat kapılar hiç sevmem benkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sağol canım yaaaaaaaaaa zayıf karuymuşummmmmmmmm hiçde bikerem bu benim kilolu halim daha sen öncekini duysan kemiklerim sayılıyordu:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım metabolizmam hızlı yoksa yemem iyidir
herkese iyi akşamlar diliyorum şekerler
kib meleklerimide opuyorumnanaktan
yarın 11de elifin semineri varmış okulda oraya gideceğim sonrası da allah kerim artık bir ara gelirim eve
herkese güzel bir hafta sonu olması dileğiyle inşaallahhhhhhh
muckkkk sizleri şekerlerrrrrrrrrrrrr

günaydın hanımlar herkeze mutlu hafta sonları olsun inş.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
benim bugün çok işim var kübra ya doğum günü yapcaz akşama.aslında çarşambaydı ama hafta içi olunca bugüne bıraktık.çok işim var hemen başlasam anca yetiştiririm
hadi ben kaçtım görüşmek üzere canlarım:1hug::1hug::1hug:

merhaba hanımlar
aşkolsun dün giremedim kimse yokluğumu farketmemiş
betülcüm meleğimizin doğum günü kutlu olsun canım
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi haftasonları canlarım...oğluma dün karma aşı ve verem aşısı vuruldu gece ateşlenir demiştim ama allaha şükür hiçbirşey olmadı bu geceyi atlattık şükür...sabahta ben uyurken begümü babaannesi almış benden habersiz komşusuna kahvaltıya gitmişler,birde kalktım evde begüm yok ayaklarım boşandı resmen titremeye başladım, aradım ki babaannesi götürmüş çıldırdım eğer yanımda olsaydı kadını parçalıyacaktımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileama herzamanki gibi tereyağı gibi üste çıktı yine birşey diyemedim,şimdide parka gittiler,bende bir yandan ana kucağında oğlumu sallayıp bir yandanda buraya girdim ama kesin yine facedesinizdir...neyse birde oraya uğrayayım...öpüldünüz...
bu arada kübracımın doğum günü kutlu olsun...allah nice doğum günleri nasip etsin inşallah...

belinaycım hoşgeldin canım
oğluşun nasıl oldu büyüdü mü annesi
kaynanan biraz düşüncesiz davranmış aklinialirimsmilekeşke uyarsaydın canım bir daha böyle bişeyde benide haberdar et diye.
anlaşılan misafirlerini çok rahat ettiriyosun evinde ki canım daha gitmiyolaryerimseniben
neyse daha sık gel katıl aramıza :1hug:
gerçi bugünde kimsecikler yok herkes gezmede galibaCADIARZU

nice mutlu yıllara canım benim
meleğimide benim için öp canım arkadaşım
sağlık mutluluk dolu nice seneler onun olsun inşaalllahhhhhhhhhhhhhh

merhaba hanımlar
aşkolsun dün giremedim kimse yokluğumu farketmemiş
betülcüm meleğimizin doğum günü kutlu olsun canım
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyyyy oyyy mihribanımmm bitanem benimmmmmmmmmmmmmmm
özür dilerim yafruşummmmmmmm gözden kaçırmışım affet bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:kedi::kedi::kedi::kedi:

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
valla iyi sabır var sende canım yaaaaa
ben paralarım adamı değil habersiz alıp gitme evime habersiz gelemezler valla oyarım
ne o ay insan kafayı yer
bu arada oğluşun hadi bir aşıyı daha bitirdi desene kocaman delikanlı oldu artıkkaydirigubbakcemile3
daha iyimi uyku düzeni bitanem rahat bırakıyormu az da olsa seni
yok canım malum hafta sonu ben evde yoktum
bugün elifimin okulda çektirdikleri resim vardı birde okuldan önce ben çektirmiştim onun büyük boyu için bir çerçeve arıyordum bugün gezerken buldum gri ve çok şık resmide içine koyunca harika oldular
kendi düğün fotolarımında çerçevelerini değiştirdim bulmuşken uygun fiyata topladım valla
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hepsini değiştirdim bayıldılar kızlarda düğün albümümde gözüm onu değiştirmek istiyorum bakalım kısmetse sordum ama hem resim yapıştırma yıpranabilir dediler hemde 250 300lira diyorlar bakalım karar veremedim daha
kızlarla dvd keyfi yapacağız yeni bir çizgi film aldıkda meyvelerini getirdim babamızda beni bekliyor hadi başlatacam diye hadi ben kaçar
iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

miniğim şaka yaptım kız ben burda kimseye küsemem canım
hayırlı olsun çerçevenizde canım
iyi geceler şekerler
allah rahatlık versin hepinizea.s.a.s.a.s.

OYYY DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN KUZUMUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hayırlı yaşları olsun inşaallah annesi senide öpyrm canım..

Ah anaaaam bunlar neki..Biz bu kadar şeylerle parçalasaydıkÇok üzgünüm çoook
Yaram içerdeeeeeeeeee...veremmi kansermi yaram içerdee..mafoldumben
Onlar herzaman haklıdır güzelim,boşuna sinirlerini zıplatma..benden sana abla tavsiyesi.
Oğluşunu da öpyrm canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…