- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.941
sewalcimm,şimdi“Levent ve Bülent oğullarıyla balık tutmaya gittiler. Levent oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Bülent de oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Toplam 21 balık tutulmuştu. Levent’in oğlunun adı Mert’ti.
- Bülent’in oğlunun adı nedir?
- Her biri kaç balık tutmuştur?”
kızlar bu soru kızımın ödevi kafayı yedirtti akşamdan beri kızıma 3 e giden bi çocuğa bu işkende olurmu ??
ahh kıyamam sana facede oyna canım hatta sen faceye 101 yaz oyunu ekle arkadaş oluruz ordan beraber oynarız.....
günaydın herkeslere bugun eşim nöbetçi arkadaşlar gelcek akşama bana şimdi işlerimi bi halledem grş şekerler.....
sewalcimm,şimdi
bülent dede
levent ogul,
merttte torunn
geçenyıl bizde çözmiştükk biraz geç oldu bu cevap amabilmiyorumkismile
günaydınn kızlarrrrrr,nasılsınz bakalımmm
eşim izin almışş 20 günlükkkk,bol pc kavgası artık bizdeeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
uzun bir aradan sonra günaydınlaaaar....kayınvalidemler bir yere gitti fırsattan açtım pcyi...
nunuğum oğlumun adını ablası bertuğ koydu canım....
miniğim depresyondayım bacııım kaynana depresyonu hemde akşama kadar evdeyim artık kafayı yicem gitseler hergün geziceeeem...delikafaduldendelikafadulden
iremim canım deme öyle kıs verirsin sende kız büyüsünde bir canım peşinde dolanmaktan erirsin meraklanma
aaaaaaaa olurmu hiç tatlımmmlmaz:sen daha yakın doğum yapmadınmı bak seneye göbüş bile kalmaz merak etmeee :1hug:hem biz seni göbüşlüde sevrizzolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz senide zayiflatiriz canimmmm sen sakin merak etme biryere gitmen gerekmiyooo yani :)))
“Levent ve Bülent oğullarıyla balık tutmaya gittiler. Levent oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Bülent de oğlunun tuttuğu balığın iki katı kadar balık tuttu. Toplam 21 balık tutulmuştu. Levent’in oğlunun adı Mert’ti.
- Bülent’in oğlunun adı nedir?
- Her biri kaç balık tutmuştur?”
Bu ne ya ilkokul çocuğuna bu soru. Yuh artık :umursamaz:
kızlar bu soru kızımın ödevi kafayı yedirtti akşamdan beri kızıma 3 e giden bi çocuğa bu işkende olurmu ??
günaydınn kızlarrrrrr,nasılsınz bakalımmm
eşim izin almışş 20 günlükkkk,bol pc kavgası artık bizdeeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
uzun bir aradan sonra günaydınlaaaar....kayınvalidemler bir yere gitti fırsattan açtım pcyi...
nunuğum oğlumun adını ablası bertuğ koydu canım....
miniğim depresyondayım bacııım kaynana depresyonu hemde akşama kadar evdeyim artık kafayı yicem gitseler hergün geziceeeem...delikafaduldendelikafadulden
selam ben gekldimmmmmmmm nabersiniz bakalim kimseler xok ama bende birazdan cikacam araba sürmeye gidecem yani sali günü sinavim var insallah yine ertelenmezde alirim ilk seferde :))))))
selam,sınavda başarılar diliyoruma.s.
Ankara-Ulus dışkapı çocuk hastanesinde yatan hasta çocuk için a rh (+ )trombosit aranıyor
iletişim için: 0531 406 68 83
Günaydın herkese. Güzel huzurlu birgün diliyorum. a.s.
Minik abla kızım 27 aylık oldu. Bende tık yok. Ama yiyorum yiyorum yiyorum. Doğuma 95 ile girmiştim. Çıktığımda 87 idim. 85 le diyete başladım. 68 e düşmüştüm ekimde falan. Şimdi 75 oldum yine. Acil diyet yapmam lazım. Motivasyona ihtiyacım var bilmiyorumkismile
ehe bende sizi seviyorum. İlk geldiğimde bu kdr sıcak karşılanacağımı beklemiyordum ne yalan söyliyim. Teşekkür ederim aranıza aldığınız için :kedi:
Gitmiyom o halde :1hug:
Bu ne ya ilkokul çocuğuna bu soru. Yuh artık :umursamaz:
Biz arkandayız merak etme. Hep destek tam destek :lepi:
Sana da çok geçmiş olsun canım.
Bir kayınvalidezede daha. Doğum için geldiler sanırım canım. Kolaylıklar dilerim.
günaydın kızlar yardımlarınız için sağolun cevabı bende biliyorumda 3. sınıf seviyesine göre bulamadım çünkü ben denklem kurarak çözdüm ama neden baba oğul dede olması gerekiyo kime göre neye göre böyle saçma sorumu olur yaaa
ve bu sorduğum olay üçüncü sınıf matematik çalışma kitabı sayfa 85 de yeralan milli eğitim harikası bi soru :))))))))))))))))))
selam ben gekldimmmmmmmm nabersiniz bakalim kimseler xok ama bende birazdan cikacam araba sürmeye gidecem yani sali günü sinavim var insallah yine ertelenmezde alirim ilk seferde :))))))
Ankara-Ulus dışkapı çocuk hastanesinde yatan hasta çocuk için a rh (+ )trombosit aranıyor
iletişim için: 0531 406 68 83
ben cikiyorum fazla cosmayin zaten pc sinir ediyo beni cokkkk yavas görüsmek üzere byeeeeeee
kızlar ben geldim hepinize güzel bir gün diliyorum :)))
canım benim yürüyüş yapacaksın başka yolu yok yediklerini yakmak için
ben zaten normalden zayıf bir kişi olduğum için kilo alamama sorunum var
bu konuda özürlüyüm
40la hamile kaldım 62yle doğuma gittim 2 çocuktan sonra ancak 5 kilosu kaldıda 45im şu an birde boğazım iyidir çok yerim yemesem 30larda olurdum sanırım:roflol:
evlendiğimde 39kiloydum:kedi::kedi::kedi:
valla ben daha o günlere gelmedim ama sizlerden okudukca sinir geliyor
çocuklarımızı eğitmemek için ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar
harbidende harika bir soruymuş
iyidir bitanem senden naber?
hadi bakalım yafrum göreyim seni canım benim hallet şu sınavıda
alırsın alırr ben sana güveniyorum bebekim
başarılar canım benim ŞenizŞenizŞeniz
allah yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum en kısa zamanda inşaallahhhhhh
sana noldu canım ay pc dayandıramaz olduk ayollllll-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ne mannak hatunlarız biz:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin yafruşummm sağolasın sanada canım güzel bir gün olsun inşaallahhhhh
bende kızları yatırdım kayfemi aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?