Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam şekerler herkeseeeeeeee
sabahki kasvete inat bir hışım kalktım kızların dru 5de gelecekmiş randevuyu 5e aldım sonra doğru kuaföre :))saçlarımı kestirdim birde fön:))
o kendime geldim valla ordan arkadaşıma uğradım oda güzellik salonu var hep ona giderim kaş için işi yokmuştu oturduk çaylar sigaralar ordanda yarına bakalım belki çocukları tiyatroya götürelim dedik
dr ne diyecek duruma göre bakacağız artık
geldim kızları yatırdım ve 2 günlük yemeğimi yaptım koydum ocağa neskayfemi aldım sizlere geldim:)))))))
pazartesiyi yendim bugün:))))))))))))
teşekkür ederim canlarım benim hepinizi opuyorumnanaktan
sizlerde iyisinizdir inşaallahhhhh
rüyam bebekim sanada geçmiş olsun canım benim
kamilem şekerciğimm sen nasılsın şimdi canım arkadaşım
rabbim şifa versin inşaallah bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim geçmiş olsun şimdi okudum .
sevalcimmm yavrum bana havale et diyecem ama kelin merhemi olsa önce kendi başına sürer dimi ama boşver takma ben taka taka ne oldumki değmez opuyorumnanaktan

malum gece kuşuna döndüğüm için gün geç başlıyor benim için
hepinize güzel mutlu ve sağlıklı bir gün bir hafta diliyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kamilem geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:

minik yeni saçın hayırlı olsun güle güle kullanzemuszemuszemuszemus

mentalist sonunda cinnet geçirip bi kaçını testereyle doğruycam kendimi zor zaptediyorum
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

irem özge sanada iyi günlerrrrŞenizŞeniz

az önce e-okuldan kuzumun notlarına baktım hepsi beş ay çok sevindirik oldummm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayirdir canim ne druuuu aaa gecmis olsun
bu arada benimde öyle bir ihtiyacim varki bakima offffffffffffff
neden dedin kiiii canim ya burda gidemiyorummmm
anlamiyorum bisey esimlede heryere gitmek istemiyorummm ((((((((((( ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kizlar bugün haftanin ilk gününü kavgayla gecirdim salak bir kadin okuyamiyo diye herkes güldü manyakta geldi bana bagiriyo ne gülüyon diyeeee sinir etti sasirdim sadece bana patlayinca seslenemedim sonra bir kendime geldim actim agzimi manyak yaaaa sonra özür dilerim diyo bende gecti artik dedim oda gectiyse benada dinlamaz dedi ((((((((((

teşekkr ederim arkadaşlarrr,çok şükür artık geçtikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ötesi yoksa tabibilmiyorumkismile
minikcimmm ohh iyi yapmışsın canımmm ile inersem benimde yapamak istediğim şeyykaydirigubbakcemile5
sevvalcim aman canımm ne elini kana bulayacaksınn,kendileri bulsunlar belalarını senden uzak olsunlarralsanaalsanasmile
meleğimide kutlarımmm maşallahhhhh.........

Son düzenleme:

ooooooooooooo cok güzel hadi sevin sevin yeridir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sevvalcim aman canımm ne elini kana bulayacaksınn,kendileri bulsunlar belalarını senden uzak olsunlarralsanaalsanasmile

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
ooooooooooooo cok güzel hadi sevin sevin yeridir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sevinem dimi tüm dönem boyu anam ağladı ders yaptırcam derken sevinmek hakkım artık ama kendine söylemiycem karnesinde görsün zilli aklinialirimsmileaklinialirimsmile

bencede ozaman seriyo cocuklar birde ders calis dedinmi benim derslerim iyi der üste cikar :)))))))))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geçmiş olsun kızlarına canım
sende sakin ol şeker bu kadar gerilme.bugün bende birilerine sinir oldum başıma ağrı yapıştı
geçmiş olsun dileğin için sağol canım şükür şimdi daha iyiyim ama sağ taraf iptal tabi yemek yiyemiyorum şu anakannehir
canım geçmiş olsun,inş şimdi daha iyidir dişin.seni çookk iyi anlıyorum :1hug:allah yardımcın olsun:Saruboceq:

[/B]
sağol canım :1hug:şükür şimdilik ağrı durdu sonra ne olur bilmiyorumbenneyaptımki
sağol canım:1hug:çok geçmiş olsun sanada canım
sende benim gibi uyuyamayanlardansın demek ki kamilecim
bende diş ağrısından dün gece uyuyamadımda

iyi akşamlar şekerler
bugün pazar günümdü gittik geldik eşimle
sonrada kocişle deniz kenarına gittik arkadaşı balığa gitmişti bizde yanlarına gittik ama hava bozulunca çok kalmadık
şimdide kıza ders çalıştırıcam biraz
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canlarım
hepinize teşekkür ederim şekerler
drdan geldik elife yarın boğazı için ultrason çektireceğiz sonra ilaca başlayacak bugün çok yoğundu yarına verdiler randevuyu nazada burun spreyi vede şurup verdi elifede göz damlası burun vede antibiyotik verecek sonuca göre
yemekten sonra ilaçlara başlayacağız naz hanıma elifide yarın sabah okula göndersemmi diye düşünüyorum evde sıkıldı vede okulunu özledi
sabah iyi hissederse göndereyim diyorum ama kararda veremedim daha
bu arada bego nerelerde acaba en son çocuklar hastalanıyor diyordu yanlış anımsamıyorsam
herkese iyi akşamlar diliyorum ve ben kaçar kocişim gelmeden sofrayı hazırlayım yesinlerde yemeklerini yatsınlar kızlar bende dinleneyim yarınada yemek derdimde yok işimde yok 2 3 gün keyif yapacağım ve artık ders başı yapmam lazım yarın bir program çıkarmam lazım
zaman su gibi geçiyor ona göre artıkın tembelliği bırakmam gerek
şimdilik byeeeeee opuyorumnanaktan herkesleri

günaydınlar yafruşlaaaarrrrrr
kimseler gelmemiş dünden beri herkes iyidir inşaallahhhhh
güzel bir gün diliyorum herkese canlarım
sağlık mutluluk huzur dolu inşaallahh
meleklerimede neşeli bir gün olması dileğiyle
herkesi opuyorumnanaktan

Günaydın kız anneleri
Hastalara gecmiş olsun
Hepinize güzel saglıklı mutlu bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…