- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.021
günaydınlar canlarım herkese güzel bir gün diliyorum
elifi bugünde göndermedim okula oda gidemiyorum diye ağladı sabah sabah siniri tepeme çıkardı
dr götüreceğim bugün göz nazada zıpladı onunda iltihaplanıyor
arkadaş söylemişti bulaşıyor evdeki diğer çocuğada diye
canım burnumda valla biyerlerimden soluyorum bugün havada kapalı yağmurlu kasvetli ve pazartesi(((((
bu kadar olur ancak valla pek daralarak başladım güne allah sonumu hayretsin bugün
herkese güzel bir gün diliyorum
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrr
mihribanım canım benim geçmiş olsun bebekim inşaallah düzelir de çekmezsin o güne kadar canım yaaaaa
sevvalim bebekim sıkma canını bitanem yaaa ahhhh ahhhhhhhhh bazı erkekleri varya öldüresim var yemin ederim
zaten bugün def gibiyim paralarım valla arkadaşımı kim üzmüş bakayım
canlarım hepinize teşekkürler a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
selam şekerler herkeseeeeeeee
sabahki kasvete inat bir hışım kalktım kızların dru 5de gelecekmiş randevuyu 5e aldım sonra doğru kuaföre :))saçlarımı kestirdim birde fön:))
o kendime geldim valla ordan arkadaşıma uğradım oda güzellik salonu var hep ona giderim kaş için işi yokmuştu oturduk çaylar sigaralar ordanda yarına bakalım belki çocukları tiyatroya götürelim dedik
dr ne diyecek duruma göre bakacağız artık
geldim kızları yatırdım ve 2 günlük yemeğimi yaptım koydum ocağa neskayfemi aldım sizlere geldim:)))))))
pazartesiyi yendim bugün:))))))))))))
teşekkür ederim canlarım benim hepinizi opuyorumnanaktan
sizlerde iyisinizdir inşaallahhhhh
rüyam bebekim sanada geçmiş olsun canım benim
kamilem şekerciğimm sen nasılsın şimdi canım arkadaşım
rabbim şifa versin inşaallah bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kamilem geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:
minik yeni saçın hayırlı olsun güle güle kullanzemuszemuszemuszemus
mentalist sonunda cinnet geçirip bi kaçını testereyle doğruycam kendimi zor zaptediyorum
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
irem özge sanada iyi günlerrrrŞenizŞeniz
az önce e-okuldan kuzumun notlarına baktım hepsi beş ay çok sevindirik oldummm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevvalcim aman canımm ne elini kana bulayacaksınn,kendileri bulsunlar belalarını senden uzak olsunlarralsanaalsanasmile
ooooooooooooo cok güzel hadi sevin sevin yeridir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
sevinem dimi tüm dönem boyu anam ağladı ders yaptırcam derken sevinmek hakkım artık ama kendine söylemiycem karnesinde görsün zilli aklinialirimsmileaklinialirimsmile
geçmiş olsun kızlarına canımgünaydınlar canlarım herkese güzel bir gün diliyorum
elifi bugünde göndermedim okula oda gidemiyorum diye ağladı sabah sabah siniri tepeme çıkardı
dr götüreceğim bugün göz nazada zıpladı onunda iltihaplanıyor
arkadaş söylemişti bulaşıyor evdeki diğer çocuğada diye
canım burnumda valla biyerlerimden soluyorum bugün havada kapalı yağmurlu kasvetli ve pazartesi(((((
bu kadar olur ancak valla pek daralarak başladım güne allah sonumu hayretsin bugün
herkese güzel bir gün diliyorum
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrr
mihribanım canım benim geçmiş olsun bebekim inşaallah düzelir de çekmezsin o güne kadar canım yaaaaa
sevvalim bebekim sıkma canını bitanem yaaa ahhhh ahhhhhhhhh bazı erkekleri varya öldüresim var yemin ederim
zaten bugün def gibiyim paralarım valla arkadaşımı kim üzmüş bakayım
sağol canım :1hug:şükür şimdilik ağrı durdu sonra ne olur bilmiyorumbenneyaptımkicanım geçmiş olsun,inş şimdi daha iyidir dişin.seni çookk iyi anlıyorum :1hug:allah yardımcın olsun:Saruboceq:
[/B]
sağol canım:1hug:çok geçmiş olsun sanada canımgünaydınnnn,şekerlerr güzel bir hafta olması dileğiyle,
minikcim geçmiş olsun canımmm meleklerime,
mihribancım acil şifalarrr canımm allah kolaylık versin canımmm....
dün geceyi bende ayakta geçirdimmm ama sonunda böbrek taşından başkada yoktur inş
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzeree
(sevvalcim kızmakta sonuna kadar haklısın ama değmeyecek insanlar için kendini üzme tatlımm.....)
tşk ederim şekerler orta kulak ilhatabı dedi yine başladım antibiyotiklere......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?