Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Günaydın kızlar hepinize...Nasılsınız?inşaallah iyisiniz
İki gündür giremedim,evdeki hastalıklar bitmiyo,bu sene nedir bu böyle..
Eşim fizik tedaviye başladı dün,adamın ağrısı geçmedi,nazıda tabii haliyle..
Geldi yatdı dün bütün gün.Şimdi fizikde yine bakarsın işyerine gitmez gelebilir biraz sonra...Biraz okuyayım bakıyım sizlerde ne var ne yok,döniyim

selam şekerlerrr;
nabersiniz bakalım?
begom canım geçmiş olsun bildim zaten gelmeyince dedim hastalar sanırım iyileşmedi
geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum
bende evdeki işleri hallettimde dışarı işlerim var biraz onun için çıkmam lazım saat 4te de elifin ultrason randevusu var oraya gideceğiz
kızlar öğlen uyuyunca girebilirsem görüşürüz yoksa akşama görüşürüz artıkın
herkese kolaylıklar diliyorum kib opuyorumnanaktan sizleri canlarım

Arkadaşlar anlaşılan benim gibi sizlerde sikıntılı geçirmişiniz bir iki gün..
Miniğim öncelikle sana çoook geçmiş olsun canım..Bu çocukların gözüne baktıkça hasta oluyolar ya valla benim kan beynime çıkıyo..Nörolojiye düşcem bu gidişle yine..İnşaallah antibiyotikleri,damlaları iyi gelir canım..Geçer geçer üzülme...Bak iyi yapmışsın kafanı dağıtmaya çalışmışsın saçla felan..Güle güle kullan,benimde röfle için uğramam gerekiyo ama bu sıra anam bellendi nereye çıkıcan..ÇOOK öpyrm seni rabbim şifa versin Elife, Naz'a..
Mihriban bu diş seni öldürdü be anam,az çekmedin..rabbim şifa versin canım..
Rüyanaz canım kulakda ihmale gelmez uğultu falan diyosun,ekzama mantar olmasın çok oynanıpda o kulağın dikkat et..rabbim şifa versin canım
Kamilecim taksit taksitmi düşer kız bu taşlar,inşaat yapılır nerdeyse..Şaka bi yana nası dayanıyosun canım biter inşaallah canım rabbim şifa versin sanada.
Şevvalcim kızmakda elbetde haklısın ben olsam bende kudururdum..Yaparlar aynı benzer olaylar bendede yaşandı..''En büyük zırh duadır unutma!! ona sığın arkadaşım..Birde şu söz çok hoşuma gider''sana değer vermeyenler bırak kendi değerleriyle kalsınlar''..Hergün alıp sülalesini gezdirecek değil ya kocan, hee öyle kullanacaklarsa eşini onuda alıp karşına konuşcan kullanılmasına izin vermiycen..çok öpyrm seni..
Kübrabetül,Nunukanne,Meteryal,İremözge,Ayshe.ayyy unutduğum varmı?Hepinizi öpyrm slmlr...acele çıkmam gerek eşim aradı yaklaşmış eve çıkıyorum byyyopuyorumnanaktan

tünaydınnn şekerlerrr,ben kızları gönderdikten sonra uzuanmıştım azcık
dalmışım yeni uyanabildimmm:)))
sizler nasılsınızz meleklerim nasıll
minikcimm meleklerime acil şifalarr canımmm
beğecum geçmiş olsun acil şifalar canımm enişteye ve sanada afiyet versin rabbimmm
mihribancım nasıl oldun canımmm
sevvalcim meleğimi kutluyorum maşallah inş hep böyle sevindirir seni,halimenin daha sınavları varr
cumarteside manavgada götüreceğiz 4.sınıfların deneme sınavı varmış bir dersanenin düzenleiği ona
girmek istedi bakalımm hayırlısı
betülcüm,nunukcum,iremcim,rüyacım,mentalistimm,
gülzeynom,lahanam sizler nasılsınızz görüşmek üzereee öpüldünüzz
kızlar gelir birazdan sofrayı hazırlayayımm

alın bendende o kdar valla
kızımı cuma cmt pazar ve pzt karantına altına aldım
bır bu eksıktı okuldan bıt getırmıs kocaman karnımla vallahı halımde yok 4 gundur onun kafasını temızlemekle ugrastım,cok sukur kokunu kuruttum hallettım
yavrum benım nasılda kasınıyodu,
hallettım yanı okuluda sabah aradım dedımkı bakın ben cocugumu tertemız yollluyorum vallahı halım yok ugrasmaya sakın aynı sey bı daha olmasın dedım,
sunun surasında 1 yada 2 haftam kaldı dogurcam nerdeyse ay nasıl stres oldum yaaaaaaaaaa

sızler nasılsınız bakalım herkes ıyımı arkadaslar

canım ya neyseki halletmişsinn,bu halinlede çok zor olmuştur uğraşmak,
bu yaz benim kızlarada geldi ilk ilaçlamada geçmiyor canımm,her hafta antibitle yıka mutlaka bir süre doğuma için yardıma kim gelirse yanına ondan da rica et canım
okulda varki çocuğa geldi yine gelebilirr mutlaka ilaçlayın birsüre ,birde kafurunlu tokalar varmış gelmesini önlemek için sizin oralarda bulabilirsin sanırım eczanelerde bile bulunabiliyormuş,onun kokusuna gelmiyormuşş allah yardıncın olsun canımmm

saol cnm kafırun aldım atletıne taktım cnm ama ben bırde 4 gundur kızımın kafasına bıldıgımız gaz yagı surdum valla heınızın aklında bulunsun kızlar gaz yagı harıka bı cozum,onu surdum 2 saat beklettım daha sonra kwell dıye bı samuanla yıkadım 4 gun buoyle yatım cok sukur tukettım yanı ınsallah yıne gelmez okuluda dezenfekte etmısler zaten
okulda bı kızın annesının gevseklıgınden dolayı butun okul mahvoldu,yanı bılıyosun kızında vbıt var neden okula gonderıyosun,cok ılgısız cok gevsek ınsanlar var yaaalmaz:

selammmmmmmmmmm ben geldim ama iyi haberle gelmedim ehliyeti alamadim birdahaki sinav iki hafta sonra ilk 5dkda bitirdim yani (((((((((((((((((((

merhaba hanımlar
sıra ancak bana geldi eşim ve arkadaşı pc de oyun oynadılar sonra kızım oyun oynadı
bu arada bende yemeğimi ocağa koydum kıza artık yeter sıra bende dedim oturdumkaydirigubbakcemile3
begocum çok geçmiş olsun eşine canım sanada kolay gelsin tabi
sağol canım daha iyiyim şimdilikguclubacismile bu diş işi gerçekten çok uzadı bende sıkıldım ve sinir oluyorum artık:jeyyar:
ayshecim okullarda mutlaka oluyo bit olayı birinde olsa diğerlerine hemen geçiyo maalesef
benimde sürekli elim kızların saçında dikkat ediyorum ama herkesin dikkat etmesi gerek yoksa boş:bbo:
kamilecim kafurun ne kız :uhm:ay çok şeyi ben kk de öğreniyorum
bunuda ilk defa duyuyorum biti uzaklaştırıyorsa bende alıyım kızlara hemenaklinialirimsmile
nunukçum moralini bozma canım:teselli: inşallah 2. sınavda geçersin sana başarılar canım

iyi akşamlar hanımlarrrrr
bego geçmiş osun
minik daha dönmedi sanırım ultrason çekiminden
rüyanaz sanada geçmiş olsun
kamile,kübra betül mihriban sizlerde iyisinizdir umarım

ayşecim aynen senin gibi bende şevvale hamileyken koca göbeğimle bit ayıklamıştım
sirkeleri tek tek sıyrımaktanda makasla saç tellerini dibinden kesmiş ve gaz yağı artı kwell le temizlemiştim bende seni benim kadar anlayan olamaz herhalde

iyi akşamlar hanımlarrrrr
bego geçmiş osun
minik daha dönmedi sanırım ultrason çekiminden
rüyanaz sanada geçmiş olsun
kamile,kübra betül mihriban sizlerde iyisinizdir umarım
iyi akşamlar canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,iyiyim çok şükürr biraz asbiyim sadece bugün
sebebini bilmiyorum amaguclubacismile
miniği az önce facede gördüm ama msj yazıp soramadan çıktı enişte gelmiş olabilir
inş iyi haberlerle gelmiştirr
birazdan gelir sanırım yemekten sonra
canımm,keskin kokusu olan birşey neyden yapılıyor bilmiyorum ama
onun kokusuna gelmiyormuş bulabilirsen al canımm allah korusun :Saruboceq:senin birine girlirse diğerlerinede sıçlar
selammmmmmmmmmm ben geldim ama iyi haberle gelmedim ehliyeti alamadim birdahaki sinav iki hafta sonra ilk 5dkda bitirdim yani (((((((((((((((((((
hayırlısı tatlımmm inş diğer sınavda alırsınn:Saruboceq:
bakalım haberi varmı acaba canımm ohaoldumsmile

•hangi çiçek neyi ifade eder
AÇELYA: Nefse hakimiyet.
•AÇELYA (Hint): "Gerçek şu ki, herşey bitti!"
•ADAÇAYI: Eşler arasında "Biz iyi bir aileyiz" mesajıdır.
•AKASYAPembe veya Kırmızı) Güzellik, zerafet ve incelik; "Seni beğeniyorum."
•AKASYA: (Beyaz) Dostluk; "Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz arkadaşça..."
•AKASYA (Sarı): Platonik aşk, isimsiz aşık...
•ANANAS: "Sen kusursuz birisin!"
•ARDIÇ: "Seni koruyacağım!"
•AYÇİÇEĞİÇiçek Olarak) "Sana tapıyorum!"
•BADEM: "Aşkımızın sürmesini ümit ediyorum."
•BİBERİYE: Anma
•ÇAN ÇİÇEĞİ: "Aşkımıza sadakatle bağlıyım!"
•ÇİNGÜLÜ: "Zarif ve çok güzelsin!"
•ÇUHA ÇİÇEĞİ: "Çok güzelsin."
•DEFNE: Terfi eden kişilere gönderilir; "şan, ün, görkem" anlamı taşır.
•EĞRELTİOTU: Samimiyet.
•ELMA: "İtiraf etmem gerekirse, seni görünce şeytana uyasım geliyor; ya senin?"
•ERİK: "Sözüme sadık kalacağım."
•FESLEĞEN: İyi dilekte bulunmak için.
•FINDIK: "Barışmak istiyorum!"
•FULYA: "Sevgilim, geri dön!"
•GARDENYA: "Beni unutma; gerçek aşkımsın..."
•GELİN EL ÇİÇEĞİ: "Mutlu olabiliriz."
•GÜL: Sevgiyi ifade eder.
•GÜL (Pembe): "Arkadaşımsın."
•GÜL (Kırmızı): "Seni seviyorum; ihtirasla bağlıyım sana!"
•GÜL: (Kırmızı ve Beyaz) Birliktelik isteği.
•GÜL GONCASIKırmızı) "Genç ve güzelsin."
•HANIMELİ: "Sana olan bağlılığım sonsuza kadar sürecek."
•HERCAİ MENEKŞE: "Beynimi işgal ediyorsun; ama ben bu durumdan şikayetçi değilim..."
•IHLAMUR: Evli çiftler için "Seni seviyorum" anlamı taşır.
•İSPANYOL YASEMİNİ : "Bence, sen çok seksi ve şehvetlisin!"
•KAKTÜS: İçtenlik; "Aşkımız için zorluklara katlanmalıyız!"
•KAMELYA: "Kusursuz bir aşıksın!"
•KARANFİL: Kişinin kendine olan öz saygısını ve güzelliği ifade eder.
•KARAÇALI: "Dostluğumuz uzun ömürlü olsun!"
•KARANFİL: (Koyu Kırmızı) "Kalbimi kırdın!"
•KARANFİL: (Pembe) "Seni unutmayacağım..."
•KARANFİL: (Kırçıllı) "Üzgünüm, ama bitmek zorunda..."
•KARANFİL: (Sarı) "Beni hayal kırıklığına uğrattın!"
•KREZENTEM: (Beyaz) "Bana gerçeği söyle!"
•LALE: Aşkı ifade eder.
•LALE (Kırmızı): "Aşkımı itiraf etmek istiyorum!"
•LALE (Alacalı): "Gözlerin çok güzel."
•LALE (Sarı): Umutsuz aşkı ifade eder.
•LEYLAK (Mor): "Sana ilk görüşte aşık oldum!"
•LEYLAK: (Beyaz) "Hoş ve namuslu birisin."
•MENEKŞE: Alçakgönüllüğü ifade eder.
•MENEKŞE: (Mavi) "Sana sadık kalacağım."
•MENEKŞE: (Mor) "Düşüncelerimi zaptettin!"
•MELEKOTU: "İlham kaynağımsın."
•MERSİNAĞACI: "Çok mutluyum, çünkü seni seviyorum!"
•MİMOZA: "Fazla alıngansın!"
•NANE: "Sana karşı içimde sıcak hisler besliyorum."
•NERGİS: "Saygılarımla..."
•ORKİDE: "Aşkım, sen çok güzelsin, sen çok özelsin!"
•ÖKSEKOTU: "Sorunların üstesinden geleceğim."
•PAPATYA: Temiz bir kalbin simgesi.
•PAPATYA (Bahçe): "Fikirlerini paylaşıyorum."
•PELESENK: Sabırsızlık; "Aşkım, daha fazla bekletme!"
•PETUNYA: "Umudunu yitirme!"
•PORTAKAL: Karşılıklı aşk; "Ben de seni seviyorum."
•REZENE: Övgüye değer.
•SARDUNYA: "İçin rahat olsun, her zaman yanındayım!"
•SARMAŞIK: "Aşkıma sadığım!"
•SEDİR YAPRAĞI: "Senin için yaşıyorum."
•SÜSEN ÇİÇEĞİ: "Sana bir haberim var!"
•SÜSEN ÇİÇEĞİ: (Sarı) İhtiraslı bir aşk.
•ŞEFTALİ: "Seninim!"
•YASEMİN: "Güzel ve çekicisin."
•YENİBAHAR: "Acını paylaşıyorum."
•ZAMBAK (Sarı): "Seni neşeli ve nazik (çekici) buluyorum!"
•ZEYTİN: "Barışalım!"

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar canlarım
bugün dehşet yogun vede yorucu bir gündü ve malum günümdeyim onunda etkisimi var ne yorulunca belim sırtım ayrılmak üzere ayakta duramıyorum
öğlenden işlerim vardı dışarda koşturdum 2 çocukla terle soğu derken ankara ayazı buz kesti sırtımda geldim kızları 1 saat yatırdım sonra dr randevumuza koştuk 5 dkdada tahliller çıktı bu kezde dr gecikti yarım saat onu bekledik sonra sonuç gösterme derken 2 saat hastanedeydik geri eve geldik koştura koştura yemeğim vardı zaten ortalığı topladık eşim geldi yemek yedik ve artık pilim bitti sırt ağrısı dayanılmaz hal aldı.
inşaallah tekrar bişey olmaz daha önce bir felç oldum aylarca sürünmüştüm
ilaçta alamam şimdi reglimden dolayı ıhlamur içip hemen yatacağım
sevvalim canım aramışsın şimdi gördüm tel cantadaydı duymamışım bitanem yarın konuşuruz canım olurmu??hemen yazıp çıkayım diye geldim duracak gibi değil halim
herkese teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için canlarım
sayfalarıda okuyamadım yarın kendime gelince dönerim kimse kırılmasın ok canlarım
sizleri seviyorum iyi geceler
meleklerimide opuyorumnanaktan

canım inşallah elifimin herşeyi normaldir canım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

moral falan kalmadi inanki mahfoldum ilk 5dk da bittim yani (((((((((((((( tesekkür ederim yinede canim adamda bana kizincaaa otobusu görmedim diye adamda hakli tabi aylardir kafasini sisiriyorum offffffffffff

tesekkürler canim insallahhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi bakalim tatlim iyi bak kendine görüsürüz sekerim dinlen gel kendine bel agrisini bende aylarca cekmistim meilsa dogduktan sonra opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
miniğim geçmiş olsun sana ve kızına canım
sen dinlen yarına görüşürüz şeker:teselli:
nunukçum yinede moralini bozma canım bunda olmazsa diğerinde alırsın sınavı
kamilecim ilk defa duydum bunu bulursam alıyım kızlara
eczanede satılır demi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…