- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.041
canım ya neyseki halletmişsinn,bu halinlede çok zor olmuştur uğraşmak,alın bendende o kdar valla
kızımı cuma cmt pazar ve pzt karantına altına aldım
bır bu eksıktı okuldan bıt getırmıs kocaman karnımla vallahı halımde yok 4 gundur onun kafasını temızlemekle ugrastım,cok sukur kokunu kuruttum hallettım
yavrum benım nasılda kasınıyodu,
hallettım yanı okuluda sabah aradım dedımkı bakın ben cocugumu tertemız yollluyorum vallahı halım yok ugrasmaya sakın aynı sey bı daha olmasın dedım,
sunun surasında 1 yada 2 haftam kaldı dogurcam nerdeyse ay nasıl stres oldum yaaaaaaaaaa
sızler nasılsınız bakalım herkes ıyımı arkadaslar
canım ya neyseki halletmişsinn,bu halinlede çok zor olmuştur uğraşmak,
bu yaz benim kızlarada geldi ilk ilaçlamada geçmiyor canımm,her hafta antibitle yıka mutlaka bir süre doğuma için yardıma kim gelirse yanına ondan da rica et canım
okulda varki çocuğa geldi yine gelebilirr mutlaka ilaçlayın birsüre ,birde kafurunlu tokalar varmış gelmesini önlemek için sizin oralarda bulabilirsin sanırım eczanelerde bile bulunabiliyormuş,onun kokusuna gelmiyormuşş allah yardıncın olsun canımmm
iyi akşamlar canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,iyiyim çok şükürr biraz asbiyim sadece bugüniyi akşamlar hanımlarrrrr
bego geçmiş osun
minik daha dönmedi sanırım ultrason çekiminden
rüyanaz sanada geçmiş olsun
kamile,kübra betül mihriban sizlerde iyisinizdir umarım
canımm,keskin kokusu olan birşey neyden yapılıyor bilmiyorum amamerhaba hanımlar
sıra ancak bana geldi eşim ve arkadaşı pc de oyun oynadılar sonra kızım oyun oynadı
bu arada bende yemeğimi ocağa koydum kıza artık yeter sıra bende dedim oturdumkaydirigubbakcemile3
begocum çok geçmiş olsun eşine canım sanada kolay gelsin tabi
sağol canım daha iyiyim şimdilikguclubacismile bu diş işi gerçekten çok uzadı bende sıkıldım ve sinir oluyorum artık:jeyyar:
ayshecim okullarda mutlaka oluyo bit olayı birinde olsa diğerlerine hemen geçiyo maalesef
benimde sürekli elim kızların saçında dikkat ediyorum ama herkesin dikkat etmesi gerek yoksa boş:bbo:
kamilecim kafurun ne kız :uhm:ay çok şeyi ben kk de öğreniyorum
bunuda ilk defa duyuyorum biti uzaklaştırıyorsa bende alıyım kızlara hemenaklinialirimsmile
nunukçum moralini bozma canım:teselli: inşallah 2. sınavda geçersin sana başarılar canım
hayırlısı tatlımmm inş diğer sınavda alırsınn:Saruboceq:selammmmmmmmmmm ben geldim ama iyi haberle gelmedim ehliyeti alamadim birdahaki sinav iki hafta sonra ilk 5dkda bitirdim yani(((((((((((((((((((
bakalım haberi varmı acaba canımm ohaoldumsmilesaol cnm kafırun aldım atletıne taktım cnm ama ben bırde 4 gundur kızımın kafasına bıldıgımız gaz yagı surdum valla heınızın aklında bulunsun kızlar gaz yagı harıka bı cozum,onu surdum 2 saat beklettım daha sonra kwell dıye bı samuanla yıkadım 4 gun buoyle yatım cok sukur tukettım yanı ınsallah yıne gelmez okuluda dezenfekte etmısler zaten
okulda bı kızın annesının gevseklıgınden dolayı butun okul mahvoldu,yanı bılıyosun kızında vbıt var neden okula gonderıyosun,cok ılgısız cok gevsek ınsanlar var yaaalmaz:
herkese iyi akşamlar canlarım
bugün dehşet yogun vede yorucu bir gündü ve malum günümdeyim onunda etkisimi var ne yorulunca belim sırtım ayrılmak üzere ayakta duramıyorum
öğlenden işlerim vardı dışarda koşturdum 2 çocukla terle soğu derken ankara ayazı buz kesti sırtımda geldim kızları 1 saat yatırdım sonra dr randevumuza koştuk 5 dkdada tahliller çıktı bu kezde dr gecikti yarım saat onu bekledik sonra sonuç gösterme derken 2 saat hastanedeydik geri eve geldik koştura koştura yemeğim vardı zaten ortalığı topladık eşim geldi yemek yedik ve artık pilim bitti sırt ağrısı dayanılmaz hal aldı.
inşaallah tekrar bişey olmaz daha önce bir felç oldum aylarca sürünmüştüm
ilaçta alamam şimdi reglimden dolayı ıhlamur içip hemen yatacağım
sevvalim canım aramışsın şimdi gördüm tel cantadaydı duymamışım bitanem yarın konuşuruz canım olurmu??hemen yazıp çıkayım diye geldim duracak gibi değil halim
herkese teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için canlarım
sayfalarıda okuyamadım yarın kendime gelince dönerim kimse kırılmasın ok canlarım
sizleri seviyorum iyi geceler
meleklerimide opuyorumnanaktan
moral falan kalmadi inanki mahfoldum ilk 5dk da bittim yanimerhaba hanımlar
sıra ancak bana geldi eşim ve arkadaşı pc de oyun oynadılar sonra kızım oyun oynadı
bu arada bende yemeğimi ocağa koydum kıza artık yeter sıra bende dedim oturdumkaydirigubbakcemile3
begocum çok geçmiş olsun eşine canım sanada kolay gelsin tabi
sağol canım daha iyiyim şimdilikguclubacismile bu diş işi gerçekten çok uzadı bende sıkıldım ve sinir oluyorum artık:jeyyar:
ayshecim okullarda mutlaka oluyo bit olayı birinde olsa diğerlerine hemen geçiyo maalesef
benimde sürekli elim kızların saçında dikkat ediyorum ama herkesin dikkat etmesi gerek yoksa boş:bbo:
kamilecim kafurun ne kız :uhm:ay çok şeyi ben kk de öğreniyorum
bunuda ilk defa duyuyorum biti uzaklaştırıyorsa bende alıyım kızlara hemenaklinialirimsmile
nunukçum moralini bozma canım:teselli: inşallah 2. sınavda geçersin sana başarılar canım
iyi akşamlar canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,iyiyim çok şükürr biraz asbiyim sadece bugün
sebebini bilmiyorum amaguclubacismile
miniği az önce facede gördüm ama msj yazıp soramadan çıktı enişte gelmiş olabilir
inş iyi haberlerle gelmiştirr
birazdan gelir sanırım yemekten sonra
canımm,keskin kokusu olan birşey neyden yapılıyor bilmiyorum ama
onun kokusuna gelmiyormuş bulabilirsen al canımm allah korusun :Saruboceq:senin birine girlirse diğerlerinede sıçlar
hayırlısı tatlımmm inş diğer sınavda alırsınn:Saruboceq:
bakalım haberi varmı acaba canımm ohaoldumsmile
herkese iyi akşamlar canlarım
bugün dehşet yogun vede yorucu bir gündü ve malum günümdeyim onunda etkisimi var ne yorulunca belim sırtım ayrılmak üzere ayakta duramıyorum
öğlenden işlerim vardı dışarda koşturdum 2 çocukla terle soğu derken ankara ayazı buz kesti sırtımda geldim kızları 1 saat yatırdım sonra dr randevumuza koştuk 5 dkdada tahliller çıktı bu kezde dr gecikti yarım saat onu bekledik sonra sonuç gösterme derken 2 saat hastanedeydik geri eve geldik koştura koştura yemeğim vardı zaten ortalığı topladık eşim geldi yemek yedik ve artık pilim bitti sırt ağrısı dayanılmaz hal aldı.
inşaallah tekrar bişey olmaz daha önce bir felç oldum aylarca sürünmüştüm
ilaçta alamam şimdi reglimden dolayı ıhlamur içip hemen yatacağım
sevvalim canım aramışsın şimdi gördüm tel cantadaydı duymamışım bitanem yarın konuşuruz canım olurmu??hemen yazıp çıkayım diye geldim duracak gibi değil halim
herkese teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için canlarım
sayfalarıda okuyamadım yarın kendime gelince dönerim kimse kırılmasın ok canlarım
sizleri seviyorum iyi geceler
meleklerimide opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?