Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canlarım benim herkese güzel bir gün diliyorum
elif artık dayanamadı bugün okula gitti gece boyuncada eşim hastaydı oda terledi bademciklerim şiş dedi
3de uykum kaçtı dahada uyuyamadım elifide gönderdim valla daha iyi çapaklanma gitmiş başımdan onuda attım nazla kaldık yine oda tv keyfi yapar bende yatarım artık
bugün hiç bişey yapmayacağım başım beynim heryerim dökülüyor yormayım kendimi
okudum sayfaları ama inanın algılama güçlüğü çekiyorum bit varmış sanırım (
geçen sene kkda sohbette bir arkadaşında kızına bulaşmıştı eczaneden ilacı varmış onu almış saçına sürmüşte kurtulmuştu şampuan gibi bişey sanırım
ayşe canım senin kızınamıydı??
nunuk canım hayırlısı olsun dedim sana demi heyecan yapma diyesakin olllllll ikinci kez halledersin canım sakin ol ama ok
kamilem sevvalim mihribanım herkesler iyi inşaallah şekerlerrrrrrrrr
sevval bitanem ancak geldim tel cantadaydı çıkarmamışım yemekden sonra farkettim sonrada kızların ilaçlarını yap saat ayarla derken yazarım burda diye aramadım bitanem tadımda yoktu zaten
kusura bakma bebekim ok
mentalist karusuuuuuuuu merak ettinde annem o orta parmak ne kıs:))terbiyesiz karuuuuuuu:)
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarım benimmmmmmmm kib kolay gelsinnnnn

saol tatlım yok oynamıyorum merak etme antibiyotik kullanıyorum şuanda...
selammmmmmmmmmm ben geldim ama iyi haberle gelmedim ehliyeti alamadim birdahaki sinav iki hafta sonra ilk 5dkda bitirdim yani (((((((((((((((((((
sağlık olsun canım bi sonraki sefere inşallah....
iyi akşamlar hanımlarrrrr
bego geçmiş osun
minik daha dönmedi sanırım ultrason çekiminden
rüyanaz sanada geçmiş olsun
kamile,kübra betül mihriban sizlerde iyisinizdir umarım
saol canım benim...

minigim geçmiş olsun yavrum ya bu sene senle bana vurdu bu hastalıklar bi eşin bi sen bi çocuklar ....bizdesadece ben ama bütün eve yetiorum valla ...

günaydınnnn şekerlerrr
minikcim geçmiş olsun canım acil şifalarrr,enişteyede geçmiş olsunnn
dinlen canımm buna ihtiyacın varrr,
rüyacım geçmiş olsun canımmm,
melekanneleri nasılsınız bakalım bugün,
kızları okula gönderdim,
eşimle çay içerken sizlere bir bakayım dedimm
görüşmek üzere öpüldünüzz

rüya sağolasın canım
ay valla sorma yaaa ben ayakta atlattığımdan ilaçta kullanmayı sevmediğimden ara ara düzelip bozuluyorum
birde çok ayaz var ve kalın giyinmeyi hiç sevmem illaki cıbıl gezecem:)ondanda görüyorum günümü
eşimede kızlardan bulaştı sanırım kızlar bugün daha iyi eşimde düzelirse ben bakıyorum kendimede
şu an nasıl ter atıyorum anlatamam ayakta odaları toplayım dedim ama kan revan içinde kaldım
sende dikkat et kendine
kamilem bitanem sağol canım benim bakalım bugün bişey yapmayı düşünmüyorum elif gelincede bende uyuyum dinleneyim kalkıncada bir duş alır kendime gelirim heralde
teşekkür ederim bitanem hadi biz kaçar kahvaltımızı yapalım kib muckkkk şekerciklerim

Minğim günaydın canım, geçmiş olsun ya...Allah şifa versin canım
Bitki çayı için bol bol..ıhlamur adaçayı zencefilkökü karanfil ve limon kabuğunu bi taşım kaynat ver eşinede kendinde iç canım..çok öpyrm yorma kendini..ıstarahat şart böyle rahatsızlıklarda biliyosunopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrr
miniğim hepinize çok geçmiş olsunnnnn

bugün benim kocacığımda evde öğleden sonra eğer şevvali bırakıcak birini bulabilirsek sinemaya gidicez mürvet okuldan gelene kadar başbaşa takılalım dedi
pazar günkü kızgınlığımı biliyo kendini affettirme çabasında

günaydın melek anneleriii uğrayamadım uzun zamandır işe başladımm netim bugün bağlandı nasılsınızz hasta olanlara çok geçmiş olsun canlarımmm hepinizi çok öpüyorumm

sağol canım benim teşekkür ederim
ıhlamur falan içiyorum zaten sürekli sıvı şeyler normaldede içerim suzuz yaşayamam çayım kahvem ıhlamurum bitki çayları gün içinde sürekli tüketirim
fena içiciyimdir yani:)
yormuyorum bir kaç gün istirahat edeceğim artık yoksa kim bakar ay(
lazımın ben evdekilere

Günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun efeeeem.a.s

sağolun efemmm sizlere de yafruşşşşşşşşşşşş

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:anladın sen onuuuuuuuuu:kedi::kedi::kedi:

günaydın melek anneleriii uğrayamadım uzun zamandır işe başladımm netim bugün bağlandı nasılsınızz hasta olanlara çok geçmiş olsun canlarımmm hepinizi çok öpüyorumm

hoşgeldin canım oooo hadi bakalım işede başlamış netide bağlanmış artık uğrarsın şekerciğimm
hayırlı olsunnnnnnnnnnn
bizde seni muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yaaaaa öğlen hep birlikte uyuruz diye düşünmüştüm naz sızdı salonda çizgi film izlerken(
elifi almaya gideceğim 1 saate uyandırsam 2 dk için değmez uyurken insem uyanırsa korkarmı acaba(
offfff offfffffff
bakacaz artık bir çaresine napayım
bende az yatayım diyorum çok ağırlık çöktü kızın saatini kaçırırmıyım acaba
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla sinir geldi bana bu aralar bu hayattan yine yaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse sizlerinde başını şişirmeyim gidemde edebimle kızımın saatini bekleyem uyumadan
herkese kolay gelsinn şekerciklerrrrrrrrrrrr

e hadi iyisin şevvalcim
bak enişte gönlünü almaya çalışıyo sende fazla naz yapma şekeryerimseniben
miniğim sanada eşinede çok geçmiş olsun canım
benim küçük kızda üşütmüş dün akşam hafif ateşi vardı hiç hali yoktu kustu meleğim ama kusunca rahatladı şimdi daha iyi
benimde boğazım kaşınmaya başladı bende kapıcam şifayı galibaakannehir
kış yaaa salgın var sıradan geçiriyo hepimizi:gitme:

ooo hadi hayırlı olsun işin canım
işe girdim diye ihmal etme burayı ara ara uğra şekerboshayallersmile

merhaba hanımlar
temizlik yapıyodum bir mola verip sizlere bakıyım dedim
şimdi kalkıp yemek yapıcamcokacimcoook
ne yapacağımıda bilmiyorum
offff şu ne pişirsem derdide insanı yaşlandırıyo vallaaklinialirimsmile
miniğim tek sen değilsin sinir gelen şekerrr ondan banado oluyo bazenkötükedihüsoklava:
çıkmadıki şu ikramiye sana 2 gün görecektik sayende olmadı miniğim yaaaakaydirigubbakcemile3

selam sekerlerrrrrrrrrr ben geldim melisayi bugün ikide alcam biraz pcye bakinayim sonra gidip alcam nerdesiniz bakalim

selam canimmmm albendende okadar kurstan geldim ne pisirecemi bilmiyorummm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sela canim cok gecmis olsunnnn canim ya heyecan degildi sanirimda otobüsü görmedim hava biraz karanlikti bayagi birde kalabalikti yol otobüs duruyomus offff neyse insallah canim ikinci keze olmazsa oda alirim nasilsa birdahakilere :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

selamlar kızlar...
bir haftadır begüm gripti 3 gündür bende kırılıyorum griptenmafoldumben
küçük bebekle uğraşırken hasta olmak ta çok zormuş vallahi dinlenmek gibi bir lüksüm yook çünkü inşallah oğlana geçirmeden atlatırım hastalığı...
miniğim ve rüyanazcım sizlerede geçmiş olsun...
nunuğum sıkma canını inşallah bir daha ki sınava alırsın ehliyetini...
bu arada pazar günü kayınvalidemler gitti...bütün kahveler bugün benden

neyse bende cikiyorum cokkkk isim var camasirlarimi halledeyim melisayi alip gelirim sonrada görüsürüz yine byeeeeeeeee

selam canim ooooooooooo hadi bakalim cok iyi gitti haaaa ellerine saglik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…