- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.061
saol tatlım yok oynamıyorum merak etme antibiyotik kullanıyorum şuanda...Arkadaşlar anlaşılan benim gibi sizlerde sikıntılı geçirmişiniz bir iki gün..
Miniğim öncelikle sana çoook geçmiş olsun canım..Bu çocukların gözüne baktıkça hasta oluyolar ya valla benim kan beynime çıkıyo..Nörolojiye düşcem bu gidişle yine..İnşaallah antibiyotikleri,damlaları iyi gelir canım..Geçer geçer üzülme...Bak iyi yapmışsın kafanı dağıtmaya çalışmışsın saçla felan..Güle güle kullan,benimde röfle için uğramam gerekiyo ama bu sıra anam bellendi nereye çıkıcan..ÇOOK öpyrm seni rabbim şifa versin Elife, Naz'a..
Mihriban bu diş seni öldürdü be anam,az çekmedin..rabbim şifa versin canım..
Rüyanaz canım kulakda ihmale gelmez uğultu falan diyosun,ekzama mantar olmasın çok oynanıpda o kulağın dikkat et..rabbim şifa versin canım
Kamilecim taksit taksitmi düşer kız bu taşlar,inşaat yapılır nerdeyse..Şaka bi yana nası dayanıyosun canım biter inşaallah canım rabbim şifa versin sanada.
Şevvalcim kızmakda elbetde haklısın ben olsam bende kudururdum..Yaparlar aynı benzer olaylar bendede yaşandı..''En büyük zırh duadır unutma!! ona sığın arkadaşım..Birde şu söz çok hoşuma gider''sana değer vermeyenler bırak kendi değerleriyle kalsınlar''..Hergün alıp sülalesini gezdirecek değil ya kocan, hee öyle kullanacaklarsa eşini onuda alıp karşına konuşcan kullanılmasına izin vermiycen..çok öpyrm seni..
Kübrabetül,Nunukanne,Meteryal,İremözge,Ayshe.ayyy unutduğum varmı?Hepinizi öpyrm slmlr...acele çıkmam gerek eşim aradı yaklaşmış eve çıkıyorum byyyopuyorumnanaktan
sağlık olsun canım bi sonraki sefere inşallah....selammmmmmmmmmm ben geldim ama iyi haberle gelmedim ehliyeti alamadim birdahaki sinav iki hafta sonra ilk 5dkda bitirdim yani(((((((((((((((((((
saol canım benim...iyi akşamlar hanımlarrrrr
bego geçmiş osun
minik daha dönmedi sanırım ultrason çekiminden
rüyanaz sanada geçmiş olsun
kamile,kübra betül mihriban sizlerde iyisinizdir umarım
günaydın canlarım benim herkese güzel bir gün diliyorum
elif artık dayanamadı bugün okula gitti gece boyuncada eşim hastaydı oda terledi bademciklerim şiş dedi
3de uykum kaçtı dahada uyuyamadım elifide gönderdim valla daha iyi çapaklanma gitmiş başımdan onuda attım nazla kaldık yine oda tv keyfi yapar bende yatarım artık
bugün hiç bişey yapmayacağım başım beynim heryerim dökülüyor yormayım kendimi
okudum sayfaları ama inanın algılama güçlüğü çekiyorum bit varmış sanırım(
geçen sene kkda sohbette bir arkadaşında kızına bulaşmıştı eczaneden ilacı varmış onu almış saçına sürmüşte kurtulmuştu şampuan gibi bişey sanırım
ayşe canım senin kızınamıydı??
nunuk canım hayırlısı olsun dedim sana demi heyecan yapma diyesakin olllllll ikinci kez halledersin canım sakin ol ama ok
kamilem sevvalim mihribanım herkesler iyi inşaallah şekerlerrrrrrrrr
sevval bitanem ancak geldim tel cantadaydı çıkarmamışım yemekden sonra farkettim sonrada kızların ilaçlarını yap saat ayarla derken yazarım burda diye aramadım bitanem tadımda yoktu zaten
kusura bakma bebekim ok
mentalist karusuuuuuuuu merak ettinde annem o orta parmak ne kıs:))terbiyesiz karuuuuuuu:)
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarım benimmmmmmmm kib kolay gelsinnnnn
Minğim günaydın canım, geçmiş olsun ya...Allah şifa versin canım
Bitki çayı için bol bol..ıhlamur adaçayı zencefilkökü karanfil ve limon kabuğunu bi taşım kaynat ver eşinede kendinde iç canım..çok öpyrm yorma kendini..ıstarahat şart böyle rahatsızlıklarda biliyosunopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun efeeeem.a.s
günaydın kızlarrrrr
miniğim hepinize çok geçmiş olsunnnnn
bugün benim kocacığımda evde öğleden sonra eğer şevvali bırakıcak birini bulabilirsek sinemaya gidicez mürvet okuldan gelene kadar başbaşa takılalım dedi
pazar günkü kızgınlığımı biliyo kendini affettirme çabasında
günaydın melek anneleriii uğrayamadım uzun zamandır işe başladımm netim bugün bağlandı nasılsınızz hasta olanlara çok geçmiş olsun canlarımmm hepinizi çok öpüyorumm
e hadi iyisin şevvalcimgünaydın kızlarrrrr
miniğim hepinize çok geçmiş olsunnnnn
bugün benim kocacığımda evde öğleden sonra eğer şevvali bırakıcak birini bulabilirsek sinemaya gidicez mürvet okuldan gelene kadar başbaşa takılalım dedi
pazar günkü kızgınlığımı biliyo kendini affettirme çabasında
miniğim sanada eşinede çok geçmiş olsun canımgünaydın canlarım benim herkese güzel bir gün diliyorum
elif artık dayanamadı bugün okula gitti gece boyuncada eşim hastaydı oda terledi bademciklerim şiş dedi
3de uykum kaçtı dahada uyuyamadım elifide gönderdim valla daha iyi çapaklanma gitmiş başımdan onuda attım nazla kaldık yine oda tv keyfi yapar bende yatarım artık
geçen sene kkda sohbette bir arkadaşında kızına bulaşmıştı eczaneden ilacı varmış onu almış saçına sürmüşte kurtulmuştu şampuan gibi bişey sanırım
nunuk canım hayırlısı olsun dedim sana demi heyecan yapma diyesakin olllllll ikinci kez halledersin canım sakin ol ama ok
sevval bitanem ancak geldim tel cantadaydı çıkarmamışım yemekden sonra farkettim sonrada kızların ilaçlarını yap saat ayarla derken yazarım burda diye aramadım bitanem tadımda yoktu zaten
kusura bakma bebekim ok
mentalist karusuuuuuuuu merak ettinde annem o orta parmak ne kıs:))terbiyesiz karuuuuuuu:)
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarım benimmmmmmmm kib kolay gelsinnnnn
günaydın melek anneleriii uğrayamadım uzun zamandır işe başladımm netim bugün bağlandı nasılsınızz hasta olanlara çok geçmiş olsun canlarımmm hepinizi çok öpüyorumm
merhaba hanımlar
temizlik yapıyodum bir mola verip sizlere bakıyım dedim
şimdi kalkıp yemek yapıcamcokacimcoook
ne yapacağımıda bilmiyorum
offff şu ne pişirsem derdide insanı yaşlandırıyo vallaaklinialirimsmile
miniğim tek sen değilsin sinir gelen şekerrr ondan banado oluyo bazenkötükedihüsoklava:
çıkmadıki şu ikramiye sana 2 gün görecektik sayende olmadı miniğim yaaaakaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım benim herkese güzel bir gün diliyorum
kusura bakma bebekim ok
selamlar kızlar...
bir haftadır begüm gripti 3 gündür bende kırılıyorum griptenmafoldumben
küçük bebekle uğraşırken hasta olmak ta çok zormuş vallahi dinlenmek gibi bir lüksüm yook çünkü inşallah oğlana geçirmeden atlatırım hastalığı...
miniğim ve rüyanazcım sizlerede geçmiş olsun...
nunuğum sıkma canını inşallah bir daha ki sınava alırsın ehliyetini...
bu arada pazar günü kayınvalidemler gitti...bütün kahveler bugün benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?