Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kokularını süründün msndemi bekliyon annemmmmm:roflol::roflol::roflol:
geliyom yafrummmmmmm aç kollarınıııııı:kedi::kedi::kedi:

gel gel ben sararim seniiii :))))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nabersin kızlar nunukum başımı gösteremiyorum facede fake kenanla saklambaç oynuyoruz .çevrimdışı olmazsam devamlı yazıyor:)

hmmmm hadi bakalim öyle olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selamlar fıstıklar...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlarım,bugün biraz iyiyim ama akşam olunca hastalık çöküyor üzerime sıtmalanıyorum inşallah geçer...
kamilecim beni çok mutlu ettin canım buradan da tekrar tekrar teşekkürler canııımmmmmŞenizŞeniz

Sağol canım inşaallah...Seni koca meraklusu seni aman aman hayrını gör yavrum:roflol:

ay deme öyle kısssssss
kimim var varım yoğum bir denem gocam varrrrrrr:kedi::kedi::kedi:

Biri sinemalara gider başbaşa kocacığıyla...biri iş bırakmaz haftasonu ful onla olsun:sm_cool: Bu topik azgın dolu azgınn:dance:

valla naparsın şeker devir kötü iyisinden bulmuşkene kıymet bilmek lazım:roflol::roflol::roflol::roflol:
görmemişin şeyi olmuş misalide diyebilirsin ama kızmam sanakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:

gel gel ben sararim seniiii :))))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hmmmm hadi bakalim öyle olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aanammmmm niyeti bozdu bu gene
bir bitli birde sen annem sulanıp duruyonuz valla kocam duymasın haaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

selam fıstıkkkkkkkkk
canım benim yaaa eeee gün boyunca yorulunca nolacak akşama çıkıyor acısı
geçer inşaallah en kısa zamanda bitanem
evet gördüm bende çok güzel olmuş kamilem coştu artıkk
kendini aştı:lepi::lepi::lepi::lepi:

iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrrr
kızlar uyandı bir güzel yıkandık kendimize geldik kociş gelmedende sizlere bakayım dedim
görüşürüz yemekten sonra muckkkkkkkk şimdilikkkkkkkk
byeeeeeeeeeeee

evet canım bugün randevum vardı
dr ağrıyan dişimden dolguyu çıkardı çürük köküne ulaşmış dedi yaaa kanal tedavisi yaptıracan yada dişi çekip diş yaptıracan tercih sizin dedi
bende tam karar veremedim.eşimde çektirelim daha sonra diş yaptıralım diyo
bakalım neye karar vericezbenneyaptımki

miniğim kamileye bişi mi oldu
anlamadım ben bişeyler mi kaçırdım şeker:uhm:

iyi akşamlar hanımlar
bugün burda hava yağışlı ve soğuk
çok kötü şimşek çakıyo burda
herkesi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs sevvallllll dün naptınızzzzz ben kaçırdımmı senmi yazmadın
sinemaya gittinimi?gittiyseniz hangi filme?ve nasıldı?anlat yaaaaaaaa
hadi bekliyorummmm:))))))))))))
malesef gidemedim şevvali bırakıcak kimseyii bulamadık bizde evde ptt yaptık tüm gün şevval bize çay yaptı bizde evde onun ikramlarını kabul ettikolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
nabersin kızlar nunukum başımı gösteremiyorum facede fake kenanla saklambaç oynuyoruz .çevrimdışı olmazsam devamlı yazıyor:)

fake kenan kim len yoksa msn de cam açan şanslı hayranınmı ??????:roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi bakalık hayırlısı canım benim
valla sen bilirsin canım ama geride çokda önemli bir diş değilse çektir bence yerine yapılmadada iş görür diyorsan
yok canım kamilem facede neler yapıyor neler kızların resmini slayt yaptı üstüne şarkı ekledi klip oldu meleklerimiz hızını alamadı belinayımın oğluşunun resminide yapmış bugünde ondan bahsediyoruz
hatun kendini aştı diye:)
maşaallah hepimiz teknolojik karularız:))))))))))

amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bende neler düşünmüştüm nelerrrrrrrrrr:))))))))))
tühhhhhhhh şurda dilime düşecektin aaaahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

minik burdasın çık dışarı

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bende neler düşünmüştüm nelerrrrrrrrrr:))))))))))
tühhhhhhhh şurda dilime düşecektin aaaahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

verilmiş sadakam varmış sizin dilinizden kurtulmuşummmmm
herşeyde bi hayır vardır diye boşuna denilmiyo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haydi ben kaçarrrrrr kocişime meyve yedirem ellerimlen bugün accık şımartayım hasta garibimmmmmmmmmmmmmmm))
şifa niyetine inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhh
gelirim belki))
muckkkkkkkkkkkkk byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zaten bişeyinizde doğru çalışsa şaşacam sizin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman tek teknolojik olsunda bu :roflol::roflol::roflol:

sadece bendemi net böyle sanki pehhhhhhhhhhhhhhhh
tüm tanıdıklarım aynı şeyi söylüyo
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

iyi akşamlarr kızlarrr sevvalcimm benimde facede sorun var başka yer gayet çalışıyorr
akşamdan bu yana ana sayfam açılmıyorr((((
minikcimm ohhmaşallah besle bakalım enişteyi afiyet olsunnn

haa öylemi anladım şimdia.s
bu topikte birtek ben teknolojik özürlüyüm galiba
biraz cahilim pc konusunda canım:kedi:
gerçi kk nü ve topiğimizi buluyorum yaaa bu kadarına şükür demi:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…