- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.121
kokularını süründün msndemi bekliyon annemmmmm:roflol::roflol::roflol:
geliyom yafrummmmmmm aç kollarınıııııı:kedi::kedi::kedi:
nabersin kızlar nunukum başımı gösteremiyorum facede fake kenanla saklambaç oynuyoruz .çevrimdışı olmazsam devamlı yazıyor:)
Sağol canım inşaallah...Seni koca meraklusu seni aman aman hayrını gör yavrum:roflol:
Biri sinemalara gider başbaşa kocacığıyla...biri iş bırakmaz haftasonu ful onla olsun:sm_cool: Bu topik azgın dolu azgınn:dance:
gel gel ben sararim seniiii :))))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hmmmm hadi bakalim öyle olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selamlar fıstıklar...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlarım,bugün biraz iyiyim ama akşam olunca hastalık çöküyor üzerime sıtmalanıyorum inşallah geçer...
kamilecim beni çok mutlu ettin canım buradan da tekrar tekrar teşekkürler canııımmmmmŞenizŞeniz
evet canım bugün randevum vardıteşekkür ederim bitanemmmmmm
bugün daha iyiyim canım çok şükür sağol canım arkadaşımmmmmŞenizŞenizŞeniz
sen nasılsın bakalım canım diş ne alemde bugünmüydü senin drla randevun yanlış mı anımsıyorum
selam fıstıkkkkkkkkk
canım benim yaaa eeee gün boyunca yorulunca nolacak akşama çıkıyor acısı
geçer inşaallah en kısa zamanda bitanem
evet gördüm bende çok güzel olmuş kamilem coştu artıkk
kendini aştı:lepi::lepi::lepi::lepi:
malesef gidemedim şevvali bırakıcak kimseyii bulamadık bizde evde ptt yaptık tüm gün şevval bize çay yaptı bizde evde onun ikramlarını kabul ettikolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekıs sevvallllll dün naptınızzzzz ben kaçırdımmı senmi yazmadın
sinemaya gittinimi?gittiyseniz hangi filme?ve nasıldı?anlat yaaaaaaaa
hadi bekliyorummmm:))))))))))))
nabersin kızlar nunukum başımı gösteremiyorum facede fake kenanla saklambaç oynuyoruz .çevrimdışı olmazsam devamlı yazıyor:)
evet canım bugün randevum vardı
dr ağrıyan dişimden dolguyu çıkardı çürük köküne ulaşmış dedi yaaa kanal tedavisi yaptıracan yada dişi çekip diş yaptıracan tercih sizin dedi
bende tam karar veremedim.eşimde çektirelim daha sonra diş yaptıralım diyo
bakalım neye karar vericezbenneyaptımki
miniğim kamileye bişi mi oldu
anlamadım ben bişeyler mi kaçırdım şeker:uhm:
malesef gidemedim şevvali bırakıcak kimseyii bulamadık bizde evde ptt yaptık tüm gün şevval bize çay yaptı bizde evde onun ikramlarını kabul ettikolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
fake kenan kim len yoksa msn de cam açan şanslı hayranınmı ??????:roflol::roflol::roflol::roflol:
minik burdasın çık dışarı
amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn bende neler düşünmüştüm nelerrrrrrrrrr:))))))))))
tühhhhhhhh şurda dilime düşecektin aaaahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
verilmiş sadakam varmış sizin dilinizden kurtulmuşummmmm
herşeyde bi hayır vardır diye boşuna denilmiyo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
net çok yavaş zor yazılıyo zor gönderiliyo
zaten bişeyinizde doğru çalışsa şaşacam sizin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman tek teknolojik olsunda bu:roflol::roflol::roflol:
hadi bakalık hayırlısı canım benim
valla sen bilirsin canım ama geride çokda önemli bir diş değilse çektir bence yerine yapılmadada iş görür diyorsan
yok canım kamilem facede neler yapıyor neler kızların resmini slayt yaptı üstüne şarkı ekledi klip oldu meleklerimiz hızını alamadı belinayımın oğluşunun resminide yapmış bugünde ondan bahsediyoruz
hatun kendini aştı diye:)
maşaallah hepimiz teknolojik karularız:))))))))))
zaten bişeyinizde doğru çalışsa şaşacam sizin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman tek teknolojik olsunda bu:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?