Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlar nasılsınız
bugun kızım ewde yıne gazyagı+kwell seansı yapıcam ona
baska tavsıyesı olan varmı arkadaslar,oturup tek tek cekmemmı lazım o olulerını yaaaaaaaaaa

selam millett işten fırsat buldum azcık bakayım dedim size napıyorsunuzzhihoyyythihoyyyt

slm kızlar nasılsınız
bugun kızım ewde yıne gazyagı+kwell seansı yapıcam ona
baska tavsıyesı olan varmı arkadaslar,oturup tek tek cekmemmı lazım o olulerını yaaaaaaaaaa

yok canım bu konuda acemiyim öylede kalayım inşaallahhhh
netten araştırdınmı canım daha başka neler yapabilirim diye

tünaydın melek anneleri hepinize güzel bir gün diliyorum :)

mersi yafrummmmm sanada şekerrrrrrrrr

selam herkeslere ben geldimmmmm ama kimseler yokkk

selam canım ben yeni geldim valla yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam millett işten fırsat buldum azcık bakayım dedim size napıyorsunuzzhihoyyythihoyyyt

hadi bakalım kaçak seniiiiiiii
fırsatlatı bizle değerlendir anacığımmm karlı çıkarsın:roflol::roflol:

Kızlar tünaydın hepinize...nasılsınız bakalım nası gidiyor hayat?...opuyorumnanaktan

selam canım benim
iyidir senden naber şekerrrrrrr
hayat nasıl gitsin ite kaka gidiyor işte yafruşşşşşşşş bugün düzeldimya canıma okudum yine kızları yatırdımda bende sizlerle yorgunluk atayım diyorum
sen nasılsın?hastaların nasıl oldular canım

kıs sevvallllll dün naptınızzzzz ben kaçırdımmı senmi yazmadın
sinemaya gittinimi?gittiyseniz hangi filme?ve nasıldı?anlat yaaaaaaaa
hadi bekliyorummmm:))))))))))))

Ayşecim,geçen yıl yazlıkda birinde olmuşdu bitlenme, hemen eşini aradı eczaneden şampuan getirmişdi içinden tarağıda çıkmışdı ince..yıkadıkdan sonra beyaz havluya saçını taradık kızının ,el birliğiyle halletdik..hiç başka şey deneme derim,herşeyin kolayı var be canım artık...Miniğim nasıl oldu kızların,sen iyisiniz inşaalah..Dışarlarda az gez kolla kendini,eşine yık biraz o ilgilensin arkadaşım..Benimki evde işe gidemiyor ya,,koyduk bir flim izledik kahvelerimizi içtik..şimdi uyuyor benim bebek kaydirigubbakcemile3bende uzatdım bacağımı aldım leptabımı kucacığıma geldim buraya..
Ayy erkeğin evde olması hiç iyi bişey değil ruhum daraldı..arkadaşlar arayıp duruyo...hapis:gitme::gitme: İyi olsunda demi evimin direği inşaallah napalım..
Çocuklarında hepsinin yazılıları var bugün 2,3 tane hemde..aklım onlarda..
kib öpyrm hepiniziopuyorumnanaktan

sağol canım benim iyiler canım ilaçlar iyi geldi baya topladılar kendilerini
ay yok kıs ben kıyamam kocamaaa hiç iş bırakmam ona hafta sonu gezeriz takılırız diye tüm işleri hallederim çarşı pazar
kıymetlidir kocammmmmmmmmmm:kedi::kedi::kedi::kedi:
ben biraz tez canlılığın şeyini çıkarmış bir tipimdir canım eşimde kızar canının kıymetini bilmiyorsun diye ama huy işte çıkmıyor
allah sağlık versinde ben hallederim hepsini
kız deme öyle ayyy bende kocam hep evde yanımda olsun isterim:roflol::roflol:
hele bu sene bayramlar tatiller 9 ar gün ya onları bekliyorum valla gezmek birlikte vakit geçirmek için:roflol::roflol::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

nabersin kızlar nunukum başımı gösteremiyorum facede fake kenanla saklambaç oynuyoruz .çevrimdışı olmazsam devamlı yazıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…