- 18 Mart 2008
- 583
- 2
- 296
- 40
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.101
slm kızlar nasılsınız
bugun kızım ewde yıne gazyagı+kwell seansı yapıcam ona
baska tavsıyesı olan varmı arkadaslar,oturup tek tek cekmemmı lazım o olulerını yaaaaaaaaaa
tünaydın melek anneleri hepinize güzel bir gün diliyorum :)
selam herkeslere ben geldimmmmm ama kimseler yokkk
selam millett işten fırsat buldum azcık bakayım dedim size napıyorsunuzzhihoyyythihoyyyt
Kızlar tünaydın hepinize...nasılsınız bakalım nası gidiyor hayat?...opuyorumnanaktan
hah gelmissiniz sakin gitmeyin accik yazisalim heeeee
kıs sevvallllll dün naptınızzzzz ben kaçırdımmı senmi yazmadın
sinemaya gittinimi?gittiyseniz hangi filme?ve nasıldı?anlat yaaaaaaaa
hadi bekliyorummmm:))))))))))))
he ya evet anlatsin güzelse bizde gideriz demi minikcimmm :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
Ayşecim,geçen yıl yazlıkda birinde olmuşdu bitlenme, hemen eşini aradı eczaneden şampuan getirmişdi içinden tarağıda çıkmışdı ince..yıkadıkdan sonra beyaz havluya saçını taradık kızının ,el birliğiyle halletdik..hiç başka şey deneme derim,herşeyin kolayı var be canım artık...Miniğim nasıl oldu kızların,sen iyisiniz inşaalah..Dışarlarda az gez kolla kendini,eşine yık biraz o ilgilensin arkadaşım..Benimki evde işe gidemiyor ya,,koyduk bir flim izledik kahvelerimizi içtik..şimdi uyuyor benim bebek kaydirigubbakcemile3bende uzatdım bacağımı aldım leptabımı kucacığıma geldim buraya..
Ayy erkeğin evde olması hiç iyi bişey değil ruhum daraldı..arkadaşlar arayıp duruyo...hapis:gitme::gitme: İyi olsunda demi evimin direği inşaallah napalım..
Çocuklarında hepsinin yazılıları var bugün 2,3 tane hemde..aklım onlarda..
kib öpyrm hepiniziopuyorumnanaktan
yazış bakalım
yada hadi toplaşın msnde yazışalım a.sa.s
yok yok bunlar sinema diye kandırdı bizi kızıda sattılar evde baş başa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hadin bakalim bekliyorummmm bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Sağol canım inşaallah...Seni koca meraklusu seni aman aman hayrını gör yavrum:roflol:begom
çocuklarında inşaallah yazılıları başarıyla geçer allah zihin açıklığı versin canım
kolay gelsin sanada şekerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?