Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

anaaaaaaaseval sus be kısım :9

Son düzenleyen: Moderatör:

sadece bendemi net böyle sanki pehhhhhhhhhhhhhhhh
tüm tanıdıklarım aynı şeyi söylüyo
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

valla anam bende sorun yok:roflol::roflol:

iyi akşamlarr kızlarrr sevvalcimm benimde facede sorun var başka yer gayet çalışıyorr
akşamdan bu yana ana sayfam açılmıyorr((((
minikcimm ohhmaşallah besle bakalım enişteyi afiyet olsunnn

besleyim demi canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

haa öylemi anladım şimdia.s
bu topikte birtek ben teknolojik özürlüyüm galiba
biraz cahilim pc konusunda canım:kedi:
gerçi kk nü ve topiğimizi buluyorum yaaa bu kadarına şükür demi:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:yok artık sende kısım kör olsa insan topiği bulur artık müdayim olduk
yok canım yaaa alışırsın ne olacak iste yeterki

allah iyiliğini versin kız:roflol::roflol::roflol:

aminnnnnnn inşaallahhhhh
cümlemizin iyiliğini versin allahhhhhhhhhhhhhhhh

yok annem ne kayıbı malumm vadi günüm bugün ya onu izliyordum da pcyi kucağıma aldım ikisini idare ediyorum :roflol::roflol::roflol:

chatttttttt çöktüüüüüüüüüüüüüü ben vadi izlemiyorum şu sıralar hiçbirşey izlemiyorum oyun oynamaktan.ay bugün sigaramı arıyorum bulamadım.nerden çıktı biliyormusun giderken aceleyle efenin beslenmesine atmışım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:roflol::roflol::roflol::roflol:
varya karışmayım diyorum ama sen şu sıra iyi saldın kendini haberin ola kızıyorum bakklava:klava:klava:

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:roflol::roflol::roflol::roflol:
varya karışmayım diyorum ama sen şu sıra iyi saldın kendini haberin ola kızıyorum bakklava:klava:klava:

çok unutmaya başladım uykusuzluktanmıdır nedir yada nihayi son yaşlanıyorum .bugün savaş arabadan inerken sen gençkende böyleydin demezmi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hayırlı cumalar,nasılsınız melek anneleri
ben 1-2 haftadır betülün sınavları projeleri derken baya yoğundum.(ilgilenmezsen sağolsun pek umursamıyo derslerini.)
çok şükür emeklerimiz boşa gitmedi karne notlarını öğrendim hepsi 5
bugün kızları doktora götürcem,öksürüyolar hem de kübranın kontrolü var.

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bende şimdi çıkıcam bime gidicez arkadaşlarla kızıma oyuncak alcam sonrada kahve içmeye gidicez hadi mucux.

günaydınnn,hayırlı cumalarrr
nasılsınız meleklerim nasıll
betülcüm geçmiş olsun canımmm melklerine ve betülü kutluyorummm maşallahh aferinn meleğime
halime ninkiler tam belli değil ama ingilizce 4 olacak galiba son sınavdan çok düşük aldı proje ödevi notuna kaldı galiba durumu,
rüyacım kolay gelsin canımm şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın oyuncağını rüyacımmm
minikcim günaydın canımmm

hadi bakalım bitanemmmmmm ne mutlu size
napacaksın canım çocuklarda haklı öyle ödevler veriyorlarki valla yardımsız olmuyor allah sabırlar versin seneyde ben başlarım artık off offffffff
geçmiş olsun canım benim dikkat et götür hemen herkeste öksürük çapaklanma boğaz ağrısı var bu aralar salgınmıdır nedir

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bende şimdi çıkıcam bime gidicez arkadaşlarla kızıma oyuncak alcam sonrada kahve içmeye gidicez hadi mucux.

hadi bakalım şeker iyi gezmeler sana muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın bitanem sanada canım benim olsun hadi bakalım sizinde karneler geliyor demi
ay bizede vereceklermi karne kıııııııııııııııııı
anasınıfında oluyormu karne??bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmm:gitme::gitme::gitme:
kızımın ilk karnesi olacakkkkkkkk versinler yaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile

ben kaçtım şekerler evi bir temizleyim havalandırayım eşim bugün dra çıkacakmış iş yerinde izin verirse gelecekmiş eve işleri bitireyimde sıcak bir çorba yapayım
kesin değil ama ne olur olmaz hazırlayım ben
herkese kolay gelsin canlarım kib opuyorumnanaktan sizleri

günaydinnnnnnnnnnnn
minik e günaydin
kübrabetüle günaydin
rüyanaza günaydin
kamilece ye günaydin
izabelleye günaydin
herkse günaydin sabah sabah melisa aklima düsürdü tarcindan alinma:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…