Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

biz geldik şekerlerrrrr
epey oynadılar kızlar nasılda mutlu oldular
naz dondum diyerek geldi hemen battasına sarıldı:))
kahvemi içmeden bakayım sizlere dedim
bugün pazarda kurulmamış kimseler yok kardan dolayı
sevvalim canım geçmiş olsun depresif hatunum benimmmm
dinlen hemen iyileş şekerciğimmmm üzme bizi olarmı???

iyi günler melek anneleri
miniğim gözünüz aydın en sonunda kar yağdı Ankara'ya,tadını çıkarın bakalım kızlarla
sevvalcim geçmiş olsun sanada
hepinize tek tek yazamıyorum inş hepiniz iyisinizdir
ben bugün temizlik yapcam soğukta hiç canım istemiyo ama yapmam lazım
kaç gündür iş yetiştircem diye eve bakamadım ev aldı başını gitti.:çok üzgünüm:
ben uğramaya çalışırım yine hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

içtim hapları kafam odun gibi oldu gidip azcık uzanıyım bariiiiiiii

heeee sende uyu uykucu bide bana dersiniz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tatlım gözün aydın nihayet sizde karı gördünüz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selamlar...miniğim gözün aydın sizde doya doya oynayın biz sıkıldık bile çook üşüyoruz biraz size gitsin de biz ısınalım artıkkaydirigubbakcemile5şevvalim geçmiş olsun dünürüm dikkat et kendine canımŞenizmentalistim canım rüyamda bu gece seni gördüm evine gelmiştim evin çok karışık ve dağınıktı çok karışık bir rüyaydı bu kadar hatırlıyorum hayır olsun inşallah...

kiyamam ben sana üzülme sennn mentalistde saka etmistir saka opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam herkeslereeeeeeeee ben geldim ama kimseler yokkkk ((((((
haklisin minigim bu face cikti cikali herkesler oralarda gezip tozaz oldu :)))))

sağolun şekerlerrrr
nasılda güzeldi valla pek eğlendik hele kızlarımın sevinci dünyaya değerdi
uyudular şimdi bende sıcak bişeyler aldım sizlere bakmaya geldim

iyi akşamlarr şekerlerr öğleden bu yana giremedim kk buraya hata verdi hep
sevvalcim geçmiş olsun canımmm,acil şifalarrr
nasılsınızz arkadaşlarrr
eşim kahveye gitti,o gelene kadar bende pcde takılıyorumm)))))

iyi akşamlar canlarım benim
nabersiniz bakalım?
yemeği yedik kızlar kanal d de garfıeld varmış onu izleyecekler ıhlamur istediler film başlamadan sizlere bakayım dedim
meleklerimide öpüyorum herkese iyi akşamlar şekerlerrrrrrr

Son düzenleme:
iyi akşamlarrr kızlarrrrr
bende ayılmaya çalışıyorum başım ağrımıyo ama ohaplar beni sersem uyuşuk bi hale getirdi benim kızlarda garfield seyrediyo bende biraz açılırım belki diye pc ye geldimmm

iyi akşamlarrr kızlarrrrr
bende ayılmaya çalışıyorum başım ağrımıyo ama ohaplar beni sersem uyuşuk bi hale getirdi benim kızlarda garfield seyrediyo bende biraz açılırım belki diye pc ye geldimmm
Şevvalcim gçmş olsn,bilirim migren illetini bende çekiyrm..depresyanları dayarlar,gelsin kilolar,düşünmzler dr lar...:1no2:
iyi olursn inşaallah canım,diğer haplrda ilk başda ypar sersemlk..

hepinize iyiakşmlar meleklerin anneleri....
Miniğim oh kar yağmş sevindm adnza,çıkarın tadını gülüm..:teytey:
Bizde bikaç gün önce vizyona giren bir flim vrdı,ona gitdik,berbat ötesiydi tek kelmyle:umursamaz:yarnda büyk melğimn dğumgünü,bakalım var bi planlar..ergen olunca artık kale almyolr seni,aile arası kutlmlr felan tad vermyo hnmlra...
Hepinizi öpyrm melklrinzle iyi tatiller bakalım hadi..

sevallim canım benim geçmiş olsun bitanem benim
kıyamam ben sana canım yaaaa
aktardan sordunmu canım bişeyler bende geçen sene sinüzitlerimden neler çektim biliyorsun sürekli baş ağrısı oluyordu.aktardan karışım yaptırdım güvendiğim biridir kendisi
maşaallah bu sene hiç yaşamadım daha bu ayaza rağmen
bence ilaçlardan ziyade öyle bişeyler denesen bi faydasını görebilirsin canım benim
mentalist seni gebertecemmmmmm:))facede yazdıklarından dolayı:)
bego canım hangi filmdi.nice yaşlara meleğimize bu arada canım da haklı ama yaaa artık büyüdü evde arkadaşlarıyla bişeyler yapsa sizde biyerlere gitseniz bence oda sevinir mutlu olur kendin bilirsin ama
nice senelere inşaallah canım benim doğum günü kutlu olsun meleğimizin

herkese günaydınlar
hayırlı cumalar olması dileğiyle
malesef bu hafta sonuda eşim çalışıyor kızlarla evdeyiz bizde
yemek ev temizliği var bugün kızlarıda yıkayıp öğlen uykusundan önce yatırayım bende ders çalışacağım
herkese kolaylıklar diliyorum şekerlerrr
meleklerimide opuyorumnanaktan

genç kızımızada sanırım böyle bir pasta uygun olur diye düşündüm begom
nice senelere inşaallah şekerciğimize sağlık mutluluk başarı dolu yıllar onunla olsun herdaim.

buda meleğimizi dünyaya getirip bu günlere gelmesini sağlayan biricik anneciğine bizden...
iyiki doğurmuşsun canım sanada nice senelere inşaallahhhhh

günaydın melek anneleri güzel bir gün vede hayırlı cumalar diliyorum.
minikim sen bana kıyamazsınki hem ben bişey demedim ki
bego canım kızının doğum günüymüş nice mutlu senelere:)
hepinize benden kucak dolusu sevgi görüşürüz muck:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…