H
hasancan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.601
he ya izin ama kirik izin melisam hasta ya ondan gitmedim yarin gidecem mecburen arkadasi ardi bugün melisayi merak etmis yarina dogum günü yaa kutlucaklar beraber arkadaslariyla
burdayim ya neler oldu bir bilsennnn anca oturabildim pc ye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi geceler tatlim iyidir senden naber opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kizlar sonunda aldimmmmmmmmmm ehliyeti opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ama neler cektim neler yarida birakacaktim nerdeyse ayaklarimi hissetmiyordum heyecendannnn cokkkkkkkkkkk kötüydüm yarim saati 1 yil gibi gecirdim ama sonunda aldim kurtuldum cok sükürrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benimde kızım var bende melek annesiyim burayı yeni gördüm arada takılırım artık ay ne güzel topik bu bayıldım
günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buz gibi bir bursa sabahından kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
(sakın minik dalga geçme) ama bugünnn enerji neşe ve birazda olsa huzur dolu bi güne başlıyorummmmmmmmm
nunuğum hsyırlı olsun artık ıslatırız bu ehliyeti dimi gulümmmmmmmmm
hasancan hoşgeldinnn
herkesleri öpüyorum görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:sositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işte budurrrrrrrrrrrrr
hadi hayırlı olsun canım benimmmm
ıslatırız artıkın bira ara:jeyyar::jeyyar:
allah bağışlasın meleğinizi sağlık mutluluk huzur dolu bir ömür versin rabbim inşaallahhhh
valla bu konuda mütevazi olamıyacağım topiğimiz diye demiyorum süperdir:lepi::lepi:
yalansız riyasız samimi dostların olduğu fesatlığın olmadığı en güzel dostluğu kurduğumuz yüreği birbirinden güzel insanların olduğu tam meleklere layık annelerin olduğu arkadaşlar sayesinde topiğimizde bir okadar güzel:kedi::kedi::kedi:
aramıza hoşgeldiniz görüşmek üzere a.s.a.s.
günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buz gibi bir bursa sabahından kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
(sakın minik dalga geçme) ama bugünnn enerji neşe ve birazda olsa huzur dolu bi güne başlıyorummmmmmmmm
nunuğum hsyırlı olsun artık ıslatırız bu ehliyeti dimi gulümmmmmmmmm
hasancan hoşgeldinnn
herkesleri öpüyorum görüşmek üzereeeeeeeeeeeee
günaydın melek anneleri güzel bir gün sizlerimn meleklerimizin olsun
nunukum tebrikler ağır vasıta eehliyetide alırsın inşallah :)
sevindim güne güzel başlamana sevalimmmmm
haydin hepinizi muck muck :)
iyi günlerrr şekerlerrr,
soğuk algınlığı geçiriyorum hiç halim yok bugün,sesim filan gitti
sizler nasılsınız meleklerim nasıll
nunukcum hayırlı olsun canımmm darısı benim başıma ileride inş
hasancan hoşgeldin allah bağışlasın meleklerini
minikcim güzellik uykusu yakışır tatlımmm
sevvalcim ohh maşallah enerjine imrendimmm ben tam tersiyim bugün
mentalistcim nasılsın tatlımm
görüşmek üzere benimkilere öğlen yemeğini vermem lazım öpüldünüzzzz
benimde kızım var bende melek annesiyim burayı yeni gördüm arada takılırım artık ay ne güzel topik bu bayıldım
günaydınnnnnnnn ayy bizde bugün çok mutluyuz kızımla gezmeye gidicez bugün öptük
allah kolaylık versin canımm hayırlı doğumlarrr:Saruboceq::Saruboceq:slm kızlar yenı geldım doktordan az kalsın dogum ıcın yatırıyolardı benı ama ben korkumdan yatamadım az daha bekleyelım dedık
en gec 1 subata kadar kendılıgınden oldu oldu
olmadı 1 subatta sabah 9 da yatısım olcak hastaneye
cok tesekkür edrim canimmmmmm cok güzelll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm kızlar yenı geldım doktordan az kalsın dogum ıcın yatırıyolardı benı ama ben korkumdan yatamadım az daha bekleyelım dedık
en gec 1 subata kadar kendılıgınden oldu oldu
olmadı 1 subatta sabah 9 da yatısım olcak hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?