Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

benimde kızım var bende melek annesiyim burayı yeni gördüm arada takılırım artık ay ne güzel topik bu bayıldım

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:sositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işte budurrrrrrrrrrrrr
hadi hayırlı olsun canım benimmmm
ıslatırız artıkın bira ara:jeyyar::jeyyar:

benimde kızım var bende melek annesiyim burayı yeni gördüm arada takılırım artık ay ne güzel topik bu bayıldım

allah bağışlasın meleğinizi sağlık mutluluk huzur dolu bir ömür versin rabbim inşaallahhhh
valla bu konuda mütevazi olamıyacağım topiğimiz diye demiyorum süperdir:lepi::lepi:
yalansız riyasız samimi dostların olduğu fesatlığın olmadığı en güzel dostluğu kurduğumuz yüreği birbirinden güzel insanların olduğu tam meleklere layık annelerin olduğu arkadaşlar sayesinde topiğimizde bir okadar güzel:kedi::kedi::kedi:
aramıza hoşgeldiniz görüşmek üzere a.s.a.s.

günaydınlaaaaaaaarrrrrrr
güzel bir gün olması dileğiyle şekerlerrrrrrrrrrrr
herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
bugün evde pineklemek istiyorum iş falan yapmayacağım zaten karda yok sinir bozucu bir hava(
yaz gelsin diye bekliyorum artık hayatımda yazla birlikte yeni güzellikler olacak inşaallahhh
hadi kızlarda uyandı kaçtım ben kahvaltımızı yapalımda gelirim yine
meleklerimi öpün benim için.

günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buz gibi bir bursa sabahından kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(sakın minik dalga geçme) ama bugünnn enerji neşe ve birazda olsa huzur dolu bi güne başlıyorummmmmmmmm

nunuğum hsyırlı olsun artık ıslatırız bu ehliyeti dimi gulümmmmmmmmm
hasancan hoşgeldinnn
herkesleri öpüyorum görüşmek üzereeeeeeeeeeeee

aşkolsun bebekim yaaaaaaaaaa neden galga geçeyim
almışsın dopingini enerjik neşeli hatunum olarak gelmişsin :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
mutlu olurum ancak ne dalgasıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi bende seni muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın melek anneleri güzel bir gün sizlerimn meleklerimizin olsun
nunukum tebrikler ağır vasıta eehliyetide alırsın inşallah :)
sevindim güne güzel başlamana sevalimmmmm
haydin hepinizi muck muck :)

alooooooooooooo şekerciklerrr
nerdesiniz bakemmm?
kendime bakım yaptım kahvemi yapayım birde kendime geleyim
öğlene güzellik uykusuna yatayım kızlarımla diyorum:)))
sizlerden naberrrrrrrrr??

iyi günlerrr şekerlerrr,
soğuk algınlığı geçiriyorum hiç halim yok bugün,sesim filan gitti
sizler nasılsınız meleklerim nasıll
nunukcum hayırlı olsun canımmm darısı benim başıma ileride inş
hasancan hoşgeldin allah bağışlasın meleklerini
minikcim güzellik uykusu yakışır tatlımmm
sevvalcim ohh maşallah enerjine imrendimmm ben tam tersiyim bugün
mentalistcim nasılsın tatlımm
görüşmek üzere benimkilere öğlen yemeğini vermem lazım öpüldünüzzzz

günaydın melek anneleri güzel bir gün sizlerimn meleklerimizin olsun
nunukum tebrikler ağır vasıta eehliyetide alırsın inşallah :)
sevindim güne güzel başlamana sevalimmmmm
haydin hepinizi muck muck :)

merse mersi hepinize tesekkür ederim ay ben :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: utandim simdi nedemek hepiniz bendensiniz bu aksammm :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :lepi:

günaydınnnnnnnn ayy bizde bugün çok mutluyuz kızımla gezmeye gidicez bugün öptük

sanada tünaydin hosgeldin aramizaaa sen bizimle bir zaman gecirde pcden kalkmak bilmezsin ozamannn bende melisayi alip geleyimmmm görüsürüzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr bugün melisamin dogum günü opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nice mutlu yıllar canım benimmmmmm
meleğime uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum sizlerle birlikte inşaallahhhhhhhh

buda meleğimizi dünyaya getiren yüreği kendi güzel canım arkadaşım nunuğum sana bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

cok tesekkür edrim canimmmmmm cok güzelll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlar yenı geldım doktordan az kalsın dogum ıcın yatırıyolardı benı ama ben korkumdan yatamadım az daha bekleyelım dedık
en gec 1 subata kadar kendılıgınden oldu oldu
olmadı 1 subatta sabah 9 da yatısım olcak hastaneye

allah kolaylık versin canımm hayırlı doğumlarrr:Saruboceq::Saruboceq:

cok tesekkür edrim canimmmmmm cok güzelll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rica ederim canım ne demekkk
bende sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi hayırlısı bakalım canım benim
merak etme bu hafta doğuracaksın sen şekerrrryerimseniben

nunukum meleğimizin yeni yaşı kutlu ve mutlu olsun :)
nna bersiniz yeni uyandım bir bakıyım dedim
dışarda çok güzel kar yağıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…