- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.681
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim...
Şevvalim nası oldun?profil övgüsü içinde ayrıca teşekkür ederim sana..
Mihriban sende hoşgeldin canım..değişiklik oldu negüzel sana..
Miniğim flimin adını sormşsun ya,yazmam burada doğru olurmu bilmyrmki,profiline yazayım hemen..
Çoook öpyrm sizleri..sağlıkla,güzel haftasonlarınız olsn inşaAllah..
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn yada tünaydınnn hem babam hemde kayınpederim geldilerrrrrrr sabahtan beri çok yoğunummmmm
allah sabır versin lahanacımaherkese günaydınlar diliyorum canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese hafta sonunuz güzel olması dileğiyle inşaallah
az önce facede lahanabebeğimin oğluşunun mezar taşını gördüm ölüm yıldönümüymüş ve çok kötü oldum
rabbim sabırlar versin canım arkadaşıma inanın çok etkilendim kuzucuğum benim yaaaaa
görüşmek üzere canlarım kib kolay gelsin herkese
günaydınnn,iyi hafta sonları olsun hepimiz içinnn
bugün annem geliyor bir haftadır antalyadaydı çok özledimmm birazdan yanına gideceğim
sizler nasılsınızz
mihribancımm hoşgeldin canımm,
minikcim bende dün görünce kötü oldumm rabbim bol sabırlar versin çok zorr((
video açılmıyorr:1no2:
minikcimm gönüller bir olsun canımmm,zor olmuştur tabi meleklerime ama yine görüşürsünüzz hayırlı olsun evleri darısı sizin başınıza canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:offffffff offfffffffffffff kızlar canım sıkkın yaaaaaaaaa
geçen aylarda çocuğu hastalana havale geçiren bir arkadaşım vardıya onlar yeni ev almışlardı ve bugün taşındılar(
kızlarımda üzüldü melisamla efem gitti diye((
sabahtan eşyaları toplanırken geldiler bizde durdular oturdum sohbet ettik yolcu ettim sevindim onların adına ev aldılar kendi evleri oldu diye ama arkadan ağladım
çocuklarda bizde bayadır tanışıyoruz kızının vefatından sonra elifimi hep kızı niyetine sever okşardı baya alışmıştık birbirimize(
havada yağmurlu sıkıcı birde bu olunca epey can sıkıcı bir gün geçiyor(
sizler nasılsınız bakalım??
kamilem canım valla sorma hiç çekilmiyor bugün demi
offffffff offfffffffffffff kızlar canım sıkkın yaaaaaaaaa
geçen aylarda çocuğu hastalana havale geçiren bir arkadaşım vardıya onlar yeni ev almışlardı ve bugün taşındılar(
kızlarımda üzüldü melisamla efem gitti diye((
sabahtan eşyaları toplanırken geldiler bizde durdular oturdum sohbet ettik yolcu ettim sevindim onların adına ev aldılar kendi evleri oldu diye ama arkadan ağladım
çocuklarda bizde bayadır tanışıyoruz kızının vefatından sonra elifimi hep kızı niyetine sever okşardı baya alışmıştık birbirimize(
havada yağmurlu sıkıcı birde bu olunca epey can sıkıcı bir gün geçiyor(
sizler nasılsınız bakalım??
kamilem canım valla sorma hiç çekilmiyor bugün demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?