Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşbuldum canıma.s.
evet değişiklik oldu ama fazla kalamadım eşim özledim sizi ev bomboş dedi geri çağırdı hemenaklinialirimsmile
havada soğuk olduğu için ordada dışarı çıkamadım ama yinede güzeldi.kardeşimi yiğenlerimi annemi gördüm kısada olsa hasret giderdik:1hug:

herkese günaydınlar diliyorum canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese hafta sonunuz güzel olması dileğiyle inşaallah
az önce facede lahanabebeğimin oğluşunun mezar taşını gördüm ölüm yıldönümüymüş ve çok kötü oldum
rabbim sabırlar versin canım arkadaşıma inanın çok etkilendim kuzucuğum benim yaaaaa
görüşmek üzere canlarım kib kolay gelsin herkese

günaydınnn,iyi hafta sonları olsun hepimiz içinnn
bugün annem geliyor bir haftadır antalyadaydı çok özledimmm birazdan yanına gideceğim
sizler nasılsınızz
mihribancımm hoşgeldin canımm,
minikcim bende dün görünce kötü oldumm rabbim bol sabırlar versin çok zorr((

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn yada tünaydınnn hem babam hemde kayınpederim geldilerrrrrrr sabahtan beri çok yoğunummmmm

herkese iyi haftasonları....
ayshecim stres yapma canım o zaman stresten sancın gelmiyor ben ikisinde de son ay çok stres yaptım hep ağladım mecburen suni sancıları yedim...ablamda hamile senin gibi son günlerini yaşıyor üçüncüye teyze olucam iki tane kızı var şimdi yine kızı olucak allahım ikinizi de bir avazda kurtarsın...
kızlar ben size söylemeyi unutmuştum ben doğum yaparken hepiniz için dua etmiştim allahım gönlünüzdekini versin diye...
allahım lahanacığıma çoook sabırlar versin bende dün gördüğümde çok kötü oldum hatta begümle bakıyorduk başladı ağlamaya mezar taşını görünce...

allah sabır versin lahanacıma
gerçekten çok zor bir durum
allah kimseyi evladıyla sınamasın:Saruboceq:

hoşbuldum canım
iyiyim şeker ne olsun burda çok kötü bir rüzgar var evi uçaracak nerdeyse korkutuyo insanı
onun dışında iyiyim canım
sende hasret giderecen demek annenle iyi gezmeler sana canım öptümŞeniz

merhaba hanımlar
kızlar evde olduğu için pc bana kalmıyo sıra gelmiyo yanikaydirigubbakcemile3ancak şimdi oturabildim
evde misafirimde var.eşimin dayısının kızı geldi o da oturunca pc ye bana sıra gelmiyo
o yüzden fazla giremiyorum şekerler haberiniz olsunyerimseniben
bugünde pek kimse yokmuş
neyse şekerler öpüyorum hepinizia.s.a.s.

iyi geceler yafruşlar herkese
eşim çalışıyor diye bende arkadaşa gittim kızlarla ordan eşim geldi markete elifin arkadaşına geçmiş olsun hediyesi almaya derken 10da eve geldik sonrada kızları yatırdık eşimle film izledik
dedim sizlere bir bakayım gün boyu görüşemedik
yatayım artıkın bende yarın eşim işe kızlarla bizde evde pineklemeye devam.(
muck herkesi şekerlerrrrr
iyi gecelerr tatlı rüyalar

günaydınlar herkese şekerler
güzel bir pazar diliyorum
yağmurlu hasvetli bir ankaradan
opuyorumnanaktan sizleri şekerciklerimmm
meleklerimide kocamannnnnnn muckkkkkkkkkk

iyi pazarlarrrrr,buradada yağmur var havalar ruh halimizide ekliyorr malesefff
sıkıldımm güneş açsın artıkkk.................

offffffff offfffffffffffff kızlar canım sıkkın yaaaaaaaaa
geçen aylarda çocuğu hastalana havale geçiren bir arkadaşım vardıya onlar yeni ev almışlardı ve bugün taşındılar(
kızlarımda üzüldü melisamla efem gitti diye((
sabahtan eşyaları toplanırken geldiler bizde durdular oturdum sohbet ettik yolcu ettim sevindim onların adına ev aldılar kendi evleri oldu diye ama arkadan ağladım
çocuklarda bizde bayadır tanışıyoruz kızının vefatından sonra elifimi hep kızı niyetine sever okşardı baya alışmıştık birbirimize(
havada yağmurlu sıkıcı birde bu olunca epey can sıkıcı bir gün geçiyor(
sizler nasılsınız bakalım??
kamilem canım valla sorma hiç çekilmiyor bugün demi

video açılmıyorr:1no2:
minikcimm gönüller bir olsun canımmm,zor olmuştur tabi meleklerime ama yine görüşürsünüzz hayırlı olsun evleri darısı sizin başınıza canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evettt ya çekilmiyorrr artık bu havalar şarkılarla avunur oldukk:bbo:

üzülme canim melisam burda acin kamerayi konussun kizlar kiz kiza :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…