Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkeze iyi pazarlar a.s.a.s.
temizliğe kalkıştım kış günü,kızların odasının şeklini değiştirdik eşimle,şimdi de yatak odasına gircem dolapları düzenlicem,bugün anca bunlarla uğraşırım.artık yarın salon ve mutfağa girerim.
eşimde bu hafta izinli,izne çıkmadan yapmak istedim temizliğimi ama sağolsun gelen gidenden yapamadım.
miniğim,nunuğum,kamilem sizede iyi pazarlar nasılsınız?

herkese iyi akşamlar canlarım
nabersiniz bakalım?
kamilem sağolasın canım hayırlısı inşaallah bitanemmm
nunukum nerdesin yafrum tarif verecedim sana:))
betül kolay gelsin canım benim valla bende yaptım geçen gün kış mış demedim iyi oldu valla
ellerine sağlık canım güle güle kirletin
bende kızları yıkayım diyorum eşim 6 7den önce gelmeyecek yarında elifin arkadaşına gideceğiz o nedenle bugünden yemek işini halletim evide toparladım yarın tüm gün sürteceğiz kızlarımla :)))
muckkk herkese şimdilikk gelirim yine

iyi akşamlar hatunlaaar....
Kübrabetülcüm kolay gelsin canım,sömestrdan sonraya bıraksydın canım temzliğini,eşin ve çocuklrnla zor olur mutlaka değilmi?..
Ev işi nankör canım,elin sürekli üzerinde olursa temiz saklıyabiliysun,yok biraz boşver ooo her taraf göçüyo gidiyo.Mutfak takıntım var benim mesela..
Bugün İstinye parktaydık,bu yağmurlu havada malum anca AVMler paklıyo bizleri..Alışveriş vs..bugünde geçti..
Miniğim,kamilem,Şevvalim,Mihroşum,mentalistim,nunukum,Ayshe,lahanacım (bebeğine üzüldüm,o bir melek annesi ,sana şefaatçi olacak inşallah)hepinizi öpyrm..Çay zamanı hadi çaya buyrun:içelim:

iyi akşamlar sağolasın begocum,evet zor oluyo çocuklarla ve babalarıyla ama haftaya salı misafirim gelcek ev de iyi bi temizlik istiyo onun için kalkıştım temizliğe
iyi yapmışsınız güneş bayadır kendini göstermedi özledik dışarda dolaşmayı hava almayı
ne yapalım kış günü kapalı yerler paklıyo bizi.

iyi akşamlar hanımlar
eşim maça diye çıkmıştı (izlemeye) az önce titreyerek geldi,şimdide ateşlendi 38.5 ateşle yatıyo(
kübra uyudu,betül babaannesinde yatcakmış yukarı çıktı,bende günün yorgunluğunu atıyorum ps başında

selam yafrimmmmmmmm burdayim ne olsun iste :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook is güc :jeyyar: :jeyyar:

iyi geceler sekerler meleklerimin melek annelerine nabersiniz kimseler yoktu minigim bende ciktim faceden baktim kapattin sinemde yazdim ama mesaj gitmedi sinir etti beni zaten bu pc offffffffffffff offffffffffffffffff :)))))))))
tekrardan iyi geceler gidip yatcam sabah malum kurstu kresti baya erken kalkiyorumda ((((((((((((((

kocamannnnnnnnnnnnnnn kocaman öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese
güzel bir gün olması dileğiyle inşaallah canlarım
son haftası meleklerimizin tatilleride bitiyor artık
arkadaşını aradık akşam pansumana gidecekleri için salıya kaldı işimiz bizde bugün bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz babasını kaybetmişti eşiminde iş yoğunluğundan gidemedim bir türlü arayımda bari kızlarla gideyim dedim çocuklarda oynarlar az bende otururum
yarınada kızımın kankasına gideceğiz nazda küçük kardeşine bayılıyor 8 aylık daha bebek çok güzel diye sayıklıyor aylar önce görmüştü en son:))
oynasınlar az çocuklar
cumartesi temizlik yapmıştım epey eşim çalışıyor diye bu hafta işim yok çok şükür
betül canım geçmiş olsun eşine acil şifalar diliyorum
nunukum bebem elif 2 gündür oyun oynuyor winx puzzle yapıyor pcde ara ara bakıp çıkıyorum
çok seviyor puzzle yapmayı almaktan bıktım artık birde onları çerçeve yapmak lazım onlarda pahalı diye yaptıklarımızı hep kaldırdık bekliyorlar dedim valla almayla uğraşamam hadi gel pcden yap dedim netten bulduk onlarla uğraşıyor tatil diye bende izin veriyorum çok abartmadan
zaten bu böyle olmaz 2.sınıfta onada alınacak sanırım:)yoksa büyüdükce benim pcye çökecek hatun gibi(
bego canım senden naber keyifler iyidir inşaallah şekerciğimmmmmmmmmmmmmm
herkese kolay gelsin muckkk sizleri canlarım
meleklerimide opuyorumnanaktan

kızlar ayşenin profiline baktımda en son 29unda girmiş sanırım hafta sonu doğurdu bizim hatun:)))
inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım yaaaa
ay heyecan yaptım şimdikkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnnn iyi haftalarrr,
inş hayırlıla doğurmuştur ayşe :))))
minikcim iyi günler canımmm.))
betülcüm geçmiş olsun enişteye acil şifalarrrrr:)
bugü benimde dışarıda biraz işim var görüşmek üzere öpüldünüzzzz

günaydın hanımlar miniğim,kamilem sağolun canlarım eşim daha iyi,evde olan ilaçlardan içiyo iyi geldi ,daha kalkmadı bende seslenmiyorum uyusun dinlensin diye.
ayse inş almıştır bebeğini kucağına bize en kısa zamanda haber verecektir

günaydın kızlarrrrr
dün gitmem gereken ziyaretler vardı onları hallettik eşimleee
bugünde temizlik yapıp akşama kayınvalidemle kayınpederimi yemeğe alıcammm
bursadada acayip bi lodos var bu lodos eserken çamaşırlarımı kurutmam lazım yoqsa misafir odam çamAŞIR ODASI OLUP ÇIKIYO KIŞ BOYUNCA BıKAÇ GÜN BARı ODA BOŞ DURSUNNN

günaydın melek anneleri güzel bir hafta diliyorum.
ayşeninde güzel haberlerini yakın zaman da alırız inşallah
hepinize kolay gelsin öpüyorum sizleri:)

iyi yapiyorsun canim bazen melisa bile istiyor oyun ama bende aciyorum da pek anlamadigindan cabuk birakiyo opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan öp benim yerime prensesleri

günaydın melek anneleri güzel bir hafta diliyorum.
ayşeninde güzel haberlerini yakın zaman da alırız inşallah
hepinize kolay gelsin öpüyorum sizleri:)

aaaa evet o dogurcakti demiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :))) hadi hayirli haberlerle gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…