Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar hayrola ne katliamıkaydirigubbakcemile3
niye öldürüyosunuz mentalisti
yazık ona:teselli:

canım sen bakma ona bana kıyamaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ona yazık olsa önce kendi kendine acır kadın zombi gibi geziyo sabaha kadarrr
yemek yemiyo sadece sigara dumanıyla besleniyo
kendine o zaten kıyıyo bizde kıysak bişey olmazz
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

kader beni bu hale getirdi.:umursamaz::umursamaz:

niye öyle yapıyo kifisfisfisşaşırdım vallaakannehir

ruhaniyatımı bozulduğu zaman ayarım kaçıyor.kaydirigubbakcemile5

canının değerini bilmediği içinnnnn

içimden gelmiyor canım ya :umursamaz:

slm şekerlerim nasılsınız bakalım geçmişe hiç bakamadım umarım herkes iyidir annmeler burdalar kız kardeşimle geldiler 10 gündür burdalar işte çarşamba günü gidicekler bu arada eşim kursa gitti ist. 1 aylıgına o yüzden fırsat bulup giremedim hiç..bugun kursa başladı eşimde işte 1 ay ist. kalcak biz havalar soğuk die gitmek istemedik rüyanazla zor olur die hadi şimdidlik bu kadar ayy öpüyorum herkesi......

günaydınn hayırlı sabahlarrr,güzel birgün olsun inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mentaistcimm kendi kendimize ettiğimizi kimse yapmıyor bize canım ya azcık kendine acııııııılmaz:
sevvalcim sana katılıyorum yanındayım canımm dayakla yemezse şırıngayla direk damardan besleyelimmm
rüyacımmm girememenin sebebbini tahmin etmiştik canımm güle güle kavuşun enişteye:teselli:
tüm meleklerimi ve annelerini öpüyorummm görüşmek üzereeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öncelikler herkese günaydın diyim sonra sıradan mentalist karusuna dalayım müsadenizle
kısım sen manyakmısın delimisin nesin yaaaaaa sana ben konuşmaktan dilim yoruldu sende tık yok
hayatta sadece kendine yapar insan kimseye bir şey olmuyor valla
sevvalim gel bebem gidek bir koşu istanbula iki haşlayıp gelelim şunu
bu arada paylaşımın için sağol bitanem akşam sürtmeden geç gelince sofra telaşına kapıldık yazamadım
mihribanım bebekim sende iyisin inşaaallahhhhh
ayşeden haber yok doğurdu kesin hatun hadi hayırlısı bakalım
begoooooo nerelerdesin canım pc sırası gelmiyomu sanada
rüya canım gözün aydın annelerle iyi vakit geçirmişsindir ne güzel eşinlede allah kavuştursun bitanem
rüyamıda opuyorumnanantan kib
herkese kolay gelsin yafruşlar elifin arkadaşına gideceğiz bugün yokum öğleden sonra herkes kib
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tünaydınn kızlarrrrr
rüyanaz canım az çok tahmin ediyoduk gelemeyişinin sebeini
hadi çabucak enişteme kavuşursun inşallahhh

minik bi koşu ben yola çıkıyorum istanbula doğru ama bikere dövmeyle adam olmaz bu mental avratttt

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler ben iş güç temizlik derken pek giremiyorum
misafirimde yarın gidiyo.biz de onunla birlikte gidecez eşimin memleketine.1 gece kalırız orda
yarın obürgün yokum yanibayanssulusmile
hepinizi öpüyorum şimdilik byyyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben geldim yafruşlarr
nabersiniz bakalım
naz sızdı yoruldu elifde dvd izliyor bende sizlere bakayım dedim
herkesler iyidir inşaallah kaçayımda accık ortalığı toplayım gelirim yine
muckkk herkesi

iyi akşamlarrr şekerlerrr,
halime nin arkadaşı ve annesi geldi bugün iyi oldu bizede değişik oldu hoş sohbett bir arkadaş kazanmış oldum bende:))))
sizler nasılsınız bakalımmm neler yaptınız bugünnn:)))

günaydınlar herkese şekerlerrrrr
güzel bir gün diliyorummm
yerlerde azda olsa yine kar gördük bakalım devamı gelecekmi??
kamilem hadi bakalım canım ne mutlu sana yeni bir arkadaş kazanmışsın hayırlı olsun:)
herkeslere kolay gelsin bugün benimde az işlerim var
eeeeeee 2 gündür gezmelerdeydim tabi yemek derdi var çamaşır var kızlarlada markete gidilecek daha ne olsun demi ama

günaydınnn şekerlerrrr nasılsınızzz
biraz önce burayada kar yağmaya başladı bakalım tutacakmıı..
minikcim teşekkrler canımm:)

herkee slm kızlar
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
allaha emanet olun herkese selam

analı babalı büyüsüna.skaderi güzel olsuna.ssize acil şifalara.s.

Tutkularının tutuklusu,heveslerinin hükümlüsü,isteklerinin esiri olmayanlar tutkularını,heveslerini, isteklerini yok etmeyenler....başkalarının tutkularına,heveslerine,isteklerine esir düşmeyenler.....uyanının artık sabah oldu ve güneş doğdu… gününüz aydın olsun

çok güzel bir merhaba yüreğine sağlık:)

allah analı babalı büyütsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…