E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.741
hanımlar hayrola ne katliamıkaydirigubbakcemile3
niye öldürüyosunuz mentalisti
yazık ona:teselli:
ona yazık olsa önce kendi kendine acır kadın zombi gibi geziyo sabaha kadarrr
yemek yemiyo sadece sigara dumanıyla besleniyo
kendine o zaten kıyıyo bizde kıysak bişey olmazz:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
niye öyle yapıyo kifisfisfisşaşırdım vallaakannehir
canının değerini bilmediği içinnnnn
günaydınn hayırlı sabahlarrr,güzel birgün olsun inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mentaistcimm kendi kendimize ettiğimizi kimse yapmıyor bize canım ya azcık kendine acııııııılmaz:
sevvalcim sana katılıyorum yanındayım canımm dayakla yemezse şırıngayla direk damardan besleyelimmm
rüyacımmm girememenin sebebbini tahmin etmiştik canımm güle güle kavuşun enişteye:teselli:
tüm meleklerimi ve annelerini öpüyorummm görüşmek üzereeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE
günaydın canım damardanmı o nasıl olacak:roflol::roflol:
öncelikler herkese günaydın diyim sonra sıradan mentalist karusuna dalayım müsadenizle
kısım sen manyakmısın delimisin nesin yaaaaaa sana ben konuşmaktan dilim yoruldu sende tık yok
hayatta sadece kendine yapar insan kimseye bir şey olmuyor valla
sevvalim gel bebem gidek bir koşu istanbula iki haşlayıp gelelim şunu
bu arada paylaşımın için sağol bitanem akşam sürtmeden geç gelince sofra telaşına kapıldık yazamadım
mihribanım bebekim sende iyisin inşaaallahhhhh
ayşeden haber yok doğurdu kesin hatun hadi hayırlısı bakalım
begoooooo nerelerdesin canım pc sırası gelmiyomu sanada
rüya canım gözün aydın annelerle iyi vakit geçirmişsindir ne güzel eşinlede allah kavuştursun bitanem
rüyamıda opuyorumnanantan kib
herkese kolay gelsin yafruşlar elifin arkadaşına gideceğiz bugün yokum öğleden sonra herkes kib
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın tatlişkom sabah sabah bana dalarak bak nasıl stres attın .şaka maka iyiyim ben merak etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tünaydınn kızlarrrrr
rüyanaz canım az çok tahmin ediyoduk gelemeyişinin sebeini
hadi çabucak enişteme kavuşursun inşallahhh
minik bi koşu ben yola çıkıyorum istanbula doğru ama bikere dövmeyle adam olmaz bu mental avratttt
ay hadi gel siz gelecekseniz ben genel greve gidiyorum :roflol::roflol::roflol:
herkee slm kızlar
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
allaha emanet olun herkese selam
Tutkularının tutuklusu,heveslerinin hükümlüsü,isteklerinin esiri olmayanlar tutkularını,heveslerini, isteklerini yok etmeyenler....başkalarının tutkularına,heveslerine,isteklerine esir düşmeyenler.....uyanının artık sabah oldu ve güneş doğdu… gününüz aydın olsun
herkee slm kızlar
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
allaha emanet olun herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?