Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ooo sevvalcim bursamızdan sen sorumlusun demek
hayırlı uğurlu olsun canım.sakın bizi mahçup etme bursalılar olarak
sana güveniyorum kolay gelsin:)))))

hayatının en uzun 6 saatidir. Ben bunu yasayamadım cünkü eşim askerden gelirken söylediği günden 1 gün önce gelip sürpriz yapmıstı..
Hadi bakalım az kaldı...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet valla şimdi işler falan derken geçti bi şekilde işler bitti sadece pilav yapmak ve fön çekmek kaldı duşumuda aldım zaman şimdi geçmeyecek işte..........

sagolasın canım benım
valla yaa bu aralar olumsuz seyler duymak artık buyuyor yaslanıyoruz modunda hıssettırıyor benı
ay canım benım cok sagolasın bebegım
enerjımı toplayım verırm sanada bebegım
bende senı cok cok opuyorum canım arkadasım
meleklerınıde optum canım benım

Ruyam canım benım
ha gayret canım ya az kaldı
ınan senın kadar bende sevınıyorum
allahım mutlulugunuzu daım etsın canım arkadasım
opuyorum sekerım senı ve melegımı

kızlar bakıyomda bakanlardan sonra vekillerimizde oldu
oohhh ne güzel
gülzeyno canım bizim vekilimiz senmişsin hayırlı olsun
ankaralı olarak arkandayız canım

sevvalcik canım sanada hayırlı olsun
minik kuşum nasıl oldun

sekerler ben kactım
annemlerı gonderdım mutfagı toparlayımda kızlarımla nana ızleyecegız
mısırda patlattık.bana baygınlık gelıyorda onlar cok sevıyor beraber ızlemek ıstıyorlar
nana bıtıyor sonra carkıfelek ızlıyoruz yarısmacılara hedıye ıcın dua edıyor elıf araba cıksın para cıksın dıye derken saat 7 oluyor babamız gelıyor
bu arada yaa kızlar sızde ıyımı kotumu bılmıyorum fıkır verın bana sekerler.elıf gecen seneden berı msnde teyze dayılarla falan konusup yazısırken harflerı baya ogrenmıstı bu 2 aydırda carkıfelege takılıyor kendı sevıyor oradan ogrene ogrene alfabeyı ogrendı.yazmayı bılmıyor ama okuyabılıyor
harflerı kelıme olusturdum okuyor.yaz ben okuyum dıyor.
elıf anne baba naz at ali bebek vs...kelımelerı yazıyor. kıtaplarındakı kelımelerı de heceleyıp secıp okuyabılıyor
arkadaslar ogretmenlerın bunu yapmayın dıyor aılelere dedıgını soyledı
okulda sıkılıyor sonra cocuklar dıyorlarmıs
sızce de oylemı?
ama evde sıkılıyor bazen tvdende ogrenıyor cogu seyı.puzzle aldım kactane 250lık puzzle ı tek basına 1 saatte bıtırıyor.resım boyama yapıyoruz sureklı sayıları ogrendı toplama ıslem falan yaptırıyorum arada.
sız neler yapıyorsunuz bu konuda?yazma okuma ıslerını bırakayımmı sızce?
okula basladıgında sıkılıp gerılemesını ıstemıyorum.bır ust sınıfa gecırenlerı duydum cocuk cok ezılıyormus ozamanda.mınyon bır cocuk zaten oyle bıseyde ıstemem tabıkı.
bugun teyzesı dedesıyle konusurken yazmayı okumayı ogrendım dedı kagıda yazdı vs..orada benım aklıma geldı bu dusunceler.tabıkı bızımkıler cok sevındı de ben endıselendım sımdı.daha seneye anaokuluna baslayacak cunku.okula kadar ıyıce ogrenır herseyı

ıyıyım bebegım sagolasın sen nasılsın canım
hadı gozun aydın sekerım:jeyyar::jeyyar:
bu ayda atlattın :roflol::roflol:
ılk aylarda duzene gırene kadar ay bu endıseler yasanıyor canım
tabıkı tedbırı elden bırakmamak gerekır
allah korusun canım ya bebegın daha kucuk ayrıca 2 tanede yeter anam
omrumuzu dogurmaya mı adayacagız sekerım demı ama:roflol::roflol::roflol:
bızde gun yuzu gorelım ay :roflol::roflol:

Ruyam canım benım
ha gayret canım ya az kaldı
ınan senın kadar bende sevınıyorum
allahım mutlulugunuzu daım etsın canım arkadasım
opuyorum sekerım senı ve melegımı

4 saat kaldı canım benim ...herşey hazır salata ve pialv dışında tabi onlarda son saat yapıcam...çok heycanlı ama çok mutluyum çok özledim kocişimi....bizde seni öpüyoruz canım sen nanaı izle hadi grş....

oh oh oh masallah sekerım yaa
ellerıne saglık canım arkadasım
afıyet bal seker olsun ınsallah canım
gorusmek uzere bende opuyorum sekerım sızlerı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün tomografimi çektirdim ayyyy
kendimi mezara girdim zannettim sonuç salı günü çıkçakmış
kayınvaldemide çocukları karar vermişler hastaneden çıkardık bugün
ne konuşuyor ne yiyor bir deri bir kemik kalmış sadece bakıyor o kadar senağlama
neden çıkardılar hastaneden onuda anlamış değilim ben şimdi birşey desem suç
olur malum geliniz :1no2:elitimin evine götürdüler daha sontasıda duruyor :1no2:
offff arkadaşlar ne diyim ben
eve götürüp ölsün diye beklemek ya çok zorrrrrrr senağlama

canım benim ya üzülme dememk çok zor gerçekten allah kolaylık versin size...çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin......

iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız görüşmeyeli?
taziyeye gelenler yüzünden çok yoğunuz
hepinizden ALLAH c.c razı olsun.
çok içtensiniz.....

tinkimi gecmis olsun canim yapacak birsey yoksa ne yapsinlar onlarda ki
hasatane biliyosun cok masraf oluyo dr lar demistir belki cikarin diye
hepimiz birgün oyoldan gececegiz

oohhh maşallah meleğime okula gitmeden öğrenmiş afferin ona

miniğim canım hiç korkma benim kızımda aynısıydı hep sorardı ve okula gitmeden okumayı yazmayı öğrendi üst sınıftan başlatalım dediler biz istemedik o da yaşıtlarıyla gittti evet biraz sıkıldı ama okulu daha çok sevdi herşeyi bilmek arkadaşlarından bir adım önde gitmek onu mutlu ve azimli yaptı ayrıca öğretmenimizde çok iyi Irmak ı daima teşvik etti onu hiç üzmedi kırıcı olmadı ders anlatırken kızım öğretmenim bunlar çok kolay tamam anladık dedikçe öğr. anlayşla yaklaştı kızımın seviesine de çıktı zaman zaman diğer öğrencileri kırmadan kızım bunlar bebek işi diyomuş sınıfta diğerleri bakınıyomuş falan ama dediğim gibi canım öğrt. idare etti. bence korkma kızım okula başlamadan 2 şer 2şer 3 er 3 er saymayı falan biliyodu hiç korkma canım bizler ilgili anne ve babalarız bi şekilde başa çıkıyoruz kızın istedikçe anlat öğret onun hevesini kırma canım benim biz mukafatını aldık ve alıyoruz canım inş. senin meleklerin ve benim küçük cadımda en az Irmak kadar başarılı olurlar kızım 2. sınıftayken öğrt. benden habersiz kızımı ted in sınavına koymuş kazanmış bi gün beni çağırdı anlattı deryacıım Irmak ı bööle bi sınava koydum kazandı parasız gönderebilirsiniz dedi biz araştırdık ve kızımla konuştuk öğretmninden ayrılmak istemediğinii sööledi aynı okuluna devam ediyo canım uzun oldu kusura bakma meleklerini ve seni öpüyoum

merhaba hanımlar
ader beklediğin olay gerçekleşmiş:1rolleyes:senin adına sevindim.o endişenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.bazen benimde günüm geçiyor .inan yüreğim ağzımda geziyorum.çok stresli oluyorum.bende 3 tane var 4.düşenemiyorum bile:bbo:
allah olmayanlara versin canım
rüyanaz eşinin gelmesine az kaldı sabırsızlanıyorsundur eminim bu saatlerde geçer canım
tinkimi kayınvalidenin hakkında hayırlısını versin rabbim.inşallah zavallı kadın daha fazla acı çekmez:Saruboceq:umarım senin sonuçlarında iyi çıkar
asortie aramıza hoş geldin.yeni enne olmuşsun.bebeğinde hayırlı olsun canım:ecrin_bebek:allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
minik maşallah kızın çok zekiymişbenim kızda harfleri yazıyo.okula gitmeye çok hevesli seneye zaten okula başlıyacak.
öptüm hepinizi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…