Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar bugün çok hastalandım ben.her yerim dökülüyo ateşimde çıkmıştı.hep yattım.
ilaç aldımda azcık kendime geldim.
ruyacım artık kavuşmuşsundur kocişine.gözün aydın diyeyim.hasret giderin bakalım biz sizi rahatsız etmeyelim.
dilacım nasılsın canım?
emiy dilanaz'ın dedesi ölmüştü canım.
frezyacım sen nerelerdesin,nasıl oldu dişin,çektirdin mi?
miniğim sen nasılsın denk gelemedik bugün.
hepinize iyi akşamlar.kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüyorum herkezi:)))))))

tinkimi çok geçmiş olsun canım ne oldu ya
geçmişi okuyamadım önemli bişey değildir inş.
kız bu aralar bi türlü toplayamadın kendini
önce ayağın şimdide bu
nazar var bacım sende nazar.oku sen:))

kızlar bu arad sizler nasılısnız
ayşegül,ader,rüyanaz ,kapris ve daha adını sayamadığım canım dostalrım
hepinizi çoookkk sveiyorummmm
kendinize iyi bakın
meleklerimede:)))

ne uyuması canım erkeklerin derbi macı türk milli macı gibi kadınlarında yaprak dökümü var bugün ondandır herkes tv basında az sonra herkes dökülür buraya bak ben ğeldim bile

herkese İYİ GECELER diliyorum:teytey::teytey::teytey:
Dilanaz basın sagolsun canım:çok üzgünüm:
kübrabetül gecmiş olsun sanada havalardandır bir soguk bir sıcak belli olmuyor
rüyanaz artık kavuşmuşsunuzdur gözün aydın canım:sm_cool:. Allah bir daha ayırmasın yavrunla esinle mutluluklar
hepinize güzel geceler:1hug:iyi uykular

geri sayım başladı yani:lepi:
seni bu gece burda göremeyiz galiba rüyacım:roflol:
eşim geldi ama burdayım ba kkdan vazgeçilir mi :enbuyukkk:çay içiyoruz eşimle...

saol canım buraya 1 saat kaldı die meaj yazdım yarım saat sonra geldi çok mutluyum valla allahıma şükürler olsun..

evet kavuştuk canım ama 4 gün sonra gidiyo izne geldi eşim canım........

rüyanaz gözünaydın canım 4 gün çok değil ama olsun hiç yoktan iyidir değilmi
kübrabetül geçmiş olsun sanada
havalar aldatıcı.insan hemen hasta oluyo.benimde boğazım gıcıklanıyo.bende grip olacam anlaşılan.ilaç içmeyide sevmem ne yapacam bilmiyorumCADIARZU

iyi geceler kızlar ben kızları uyuttum bir oh cektim ya kimseler duymasın ama hic durmuyorlar kızacagım zamanda cimcimelik yapıp kandırmaya calısıyorlar

ne uyuması canım erkeklerin derbi macı türk milli macı gibi kadınlarında yaprak dökümü var bugün ondandır herkes tv basında az sonra herkes dökülür buraya bak ben ğeldim bile

ah canım benimki hiç sevmez böyle dizileri.bu gece evdeydi bana diziyi izlettirmediÇok üzgünüm çoookbir günde benim istediğimi izlese dişimi kıracam
ceren ne bakanı olmuşun öyle
eminmisin yerimsenibenkaynanadan sorumlu olmak onları idare etmek kolaymı senceyasakkelimevala en zor bakanlığı devralmışsın kız:roflol:
allah yardımcın olsun:enbuyukkk:

iyi geceler kızlar ben kızları uyuttum bir oh cektim ya kimseler duymasın ama hic durmuyorlar kızacagım zamanda cimcimelik yapıp kandırmaya calısıyorlar

seninkiler uyumuş oh çekmişsin.benimkiler daha uyumadı.havuç getirmişler bana bunu soy yiyecez diyolar
bu saatte hemde gelde deli olma ya-tatlicadiarzu-
çocuk dediğin bu saatemi kalır uyur ya
neyse herkese iyi geceler:asigim:

:

canım benim gözün aydın kızında çok mutludur allah bozmasın canım ya :1hug:
evet özlellikle kızım çok mutlu o babaya aşık kucagından hiç inmedi babamız uyuttu kızımızı........

evet öyle canım ...4 saate bile razıyım arada böle olması lazım..........

günaydın c anlarım geçmiş okuyamadım
inşallah herkesler iyi dir kızlar
dün çok fenalaştim gene başim ve dişimin ağrsindan öldüm
dişim abse yapmş çektremedim ilaç verdı dr çenem çok ağryo bişey yiyemyorum
hepinizi çok öptüm meleklerinizde kocaman öpün yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…