- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.361
eşim geldi ama burdayım ba kkdan vazgeçilir mi :enbuyukkk:çay içiyoruz eşimle...geri sayım başladı yani:lepi:
seni bu gece burda göremeyiz galiba rüyacım:roflol:
kızlar bugün çok hastalandım ben.her yerim dökülüyo ateşimde çıkmıştı.hep yattım.
ilaç aldımda azcık kendime geldim.
ruyacım artık kavuşmuşsundur kocişine.gözün aydın diyeyim.hasret giderin bakalım biz sizi rahatsız etmeyelim.
dilacım nasılsın canım?
emiy dilanaz'ın dedesi ölmüştü canım.
frezyacım sen nerelerdesin,nasıl oldu dişin,çektirdin mi?
miniğim sen nasılsın denk gelemedik bugün.
hepinize iyi akşamlar.kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüyorum herkezi:)))))))
herkese İYİ GECELER diliyorum:teytey::teytey::teytey:
Dilanaz basın sagolsun canım:çok üzgünüm:
kübrabetül gecmiş olsun sanada havalardandır bir soguk bir sıcak belli olmuyor
rüyanaz artık kavuşmuşsunuzdur gözün aydın canım:sm_cool:. Allah bir daha ayırmasınyavrunla esinle mutluluklar
hepinize güzel geceler:1hug:iyi uykular
evet kavuştuk canım ama 4 gün sonra gidiyo izne geldi eşim canım........
ne uyuması canım erkeklerin derbi macı türk milli macı gibi kadınlarında yaprak dökümü var bugün ondandır herkes tv basında az sonra herkes dökülür buraya bak ben ğeldim bile
iyi geceler kızlar ben kızları uyuttum bir oh cektim ya kimseler duymasın ama hic durmuyorlar kızacagım zamanda cimcimelik yapıp kandırmaya calısıyorlar
evet özlellikle kızım çok mutlu o babaya aşık kucagından hiç inmedi babamız uyuttu kızımızı........:
canım benim gözün aydın kızında çok mutludur allah bozmasın canım ya :1hug:
rüyanaz gözünaydın canım 4 gün çok değil ama olsun hiç yoktan iyidir değilmi
kübrabetül geçmiş olsun sanada
havalar aldatıcı.insan hemen hasta oluyo.benimde boğazım gıcıklanıyo.bende grip olacam anlaşılan.ilaç içmeyide sevmem ne yapacam bilmiyorumCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?