Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese günaydın bugün açılışı ben yapayım dedim ama malesef birinciliği kaptırmışım..

frezya geçmiş olsun canım..allah şifa versin..

gunaydın canım sanada
ıyıyız cok sukur
sanada cok gecmıs olsun
apse yaptıysa cekemedıler tabı ılaclarını bıtırde hafıfler canım acısı
cok cok gecmıs olsun
gorusmek uzere

gunaydın canlarım benım
hepınıze guzel bır gun dılıyorum
ruyammmmmmmmm canım benım nabersın kısssssssss:jeyyar::jeyyar:
herkesı opuyorum sekerler
bugun malum pazarım var ısler benı bekler
bırde dun son sıcak gunu yasadık bugunden sonra kıs havasına gırıyoruz bakalım ne olacak
gorusmek uzere canlarım kızlar uyanmadan sızlere fırsat bulup yazayım dedım kalkmısken
bırazdaha yatmaya gıdeyım esımıde gonderdım

minik şekerim rüyayı rahatsız etme kadın hem kocaları şettirme bakanı oldu hemde kocası geldi :roflol::roflol::roflol:bırak bi 4 gün pc ye gelmeden otursun..

bende iyiym şekerim büyük meleğimi okula gönderdim küçük cadıda uyuyor şu anda bende bursa milletvekili olaraktan halkın sorunlarıyla yüzleşmeye geldim...

minik şekerim rüyayı rahatsız etme kadın hem kocaları şettirme bakanı oldu hemde kocası geldi :roflol::roflol::roflol:bırak bi 4 gün pc ye gelmeden otursun..

ay ben bısey demedımkı sekerım ona
gerı saydı saydı kocısım gelecek dıye
gene kkya gırmıs gece
ne ısssssssss anlamadım onun ıcın seyettım
:roflol::roflol::roflol:

bende iyiym şekerim büyük meleğimi okula gönderdim küçük cadıda uyuyor şu anda bende bursa milletvekili olaraktan halkın sorunlarıyla yüzleşmeye geldim...

oh oh oh hayırlı olsun canım benım
bende adaylıgımı koydum sekerım yaa
mınıklerımın bakanı olayım dedım ama cocuktan sorumlu bakan varmıs bende sorunlulardan sorumlu bakan olayım dedım
sorun cozmeye bayılırımda :roflol::roflol:
destekleyın benı anammmmmmmmm:hooray:

az önce başvuruda bulunduğun topiğe bakarsan senin için yaptığım destekleme yazısını görürsün zaten bu gidişle bütün bakanlar bizim topikten çıkacak:roflol::roflol:

az önce başvuruda bulunduğun topiğe bakarsan senin için yaptığım destekleme yazısını görürsün zaten bu gidişle bütün bakanlar bizim topikten çıkacak:roflol::roflol:

gordum canım benım gordum
masaallah senın gıbı dost varken dusmana ne hacet
ulan ben bır vekıl basvurusu yaptık koltuk sevdalısı oldu adım
alacagın olsun senın
bakanlıgı alırsam ılk sorunlu kısı olarak senı ele alacagım
sana yardım edecegım uzulme canım benım
gececek bunlarda uzulme:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi sabahlar ,nasılsınız meleklerim vbe anneleri
ben meleklerimi ve eşimi gönderdim ama çok uykum var birazdaha uyuyayım geliyorum hepinizi öptümmmŞeniza.s.

o bahsettiğim koltuk sevdalılarından biride benim şekerim ben kendimide eleştirdim..
ama dikkat et koca azdırma bakanı bizden
yardım bakanı bizden
kaynana sorumlusu bizden
bir kaç kişi daha var listede bizden
birde senle ben
bütün kabineyi biz kurmuşuzda haberimiz yok
kızanalrındamı bir sorun var acaba..:uhm:

eeeeeeeeeee tabıkı olacak canım benım
bızler anneyız basarı bızım ısımız sekerım
kız annesı olma ayrıcalıgını oradada gostermessek olmaz
demı amaaaa
haydı tum meleklerımın annelerı kabıneyı dolduralım
bakanlıkları bızım topıkden cogaltalım daha faydalı olalım sekerler:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

canlarım ben kactım kızlarım uyandı
elıfıme babası aksam hedıye almıs bayram ıcın onu yapmıstık ama uyku saatı geldıgı ıcın oynayamamıstı
kardesıyle kalktı sımdı oynamaya basladı
cok guzel bır oyuncak ama muthıs bır sesı var basım catlayacak emınım
bakalım ne kadar sabredebılecegım sesıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…