Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese selam canlarım
pazarda yormasamda sanırım psikolojik olarak etkileniyorum yine belim koptu sormayın valla
okudum ama kafam çok dağınık herkese ayrı ayrı yazamayacağım
herkese kolay gelsin kendimi toplayıp geliyim az muckk byeee sizlere canlarım

begocum çok geçmiş olsun ve allah yardımcın olsun
miniğim pazar işin halletmişsin ama ne olacak senin bu bel ağrıların.
ya biz bizden büyükler kadar sağlam değiliz.bizim çocuklarımız bizim kadar bile olmıcalar.git gide nesil çürüyo.

öyle canım yaaa evlat sevgisi başka bişey yoksa çekilecek değillerkaydirigubbakcemile3
bende de 3 tane düşün artık küçük cadımda fenadır büyüklerim iyiler yine

geçmiş olsun canım
sana kolay gelsin

iyi akşamlar hanımlar
eşim maça gitti ben de size koştum
kociş evde fırsat vermiyo bana o yokken geliyim dedim
bir yandan da kıza ödevini yaptırıyorum çok hamaratım ben yaakaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Asyada maymun yakalamak icin kullanilan bir cesit tuzak vardir. Bir hindistancevizi oyulur ve iplebir agaca veya yerdeki bir kaziga baglanir.Hindistancevizinin altina ince bir yarik acilir veoradan icine tatli bir yiyecek konur. Bu yarik sadece maymunun elini acikken sokacagi kadarbuyukluktedir, yumruk yaptiginda elini disari cikaramaz. Maymun, tatlinin kokusunu alir, yiyecegiyakalamak icin elini iceri sokar ve yiyecegi kavrar, ama yiyecek elindeyken elini disari cikarmasiolanaksizdir. Sikica yumruk yapilmis el, bu yariktan disari cikmaz. Avcilar geldiginde,maymuncilgina doner ama kacamaz. Aslinda bu maymunu, tutsak eden hicbirsey yoktur. Onu sadece onun kendibagimliliginin gucu tutsak etmistir. Yapmasi gereken tek sey elini acip yiyecegi birakmaktir. Amazihninde acgozlulugu o kadar gucludur ki bu tuzaktan kurtulan maymun cok nadir gorulur. Bizituzaga dusuren ve orada kalmamiza neden olan sey, arzularimiz ve zihnimizde onlara bagimliolusumuzdur. Tum yapmamiz gereken, elimizi acip benligimizi ve bagimli oldugumuz seyleri serbestbirakmak ve dolayisiyla ozgur olmaktir.
Joseph Goldstein

gelen bir mailimi paylaşmak istedim sizlerle
ben beğendim sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum
muckk herkese ev temizleyeceğim canım istemiyor ama yavaştan kaldıram biyerlerimi:))
kolay gelsin herkese şekerlerrrrrr

Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Türk cehennemine mi? Yoksa Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?

Şaşıran dört kafadardan biri:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova b.k yersiniz!!
Üç tanesi:
— Biz Türk doğduk, Türk ölürüz!
Bi...r tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün b.. olur kova olmaz, bir gün kova olur b.. olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her b..a karışır, anlayacağın 3 aydır bir b... yediğimiz yok!...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
az gülelim istedimmmm

gülelim miniğim gülelimmmmm
bakıyorum neşen full yerindeeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:maşallah bugün neşen yerinde minikcimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın hayırlı cumalar hepinizeee
günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhayırlı cumalar canımm
iyiim canım sen nasılsın?
iyiyim çok şükür canım,gece nette gezinirken dün birden blog açamaya karar verdim onunla uğraşıp duruyorum iyimi etim yoksa kötümü artık bilmiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

paylaştığın için sağol canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sabah sabah iyi geldi gülmek

kolay gelsin canım,sen baya anlıyosun bu işlerden
bitirince haber ver arada ziyaret ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…