- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.981
rüyanazcım bugün vakitde geçmez sana ama minik haklı seni akşam 10 dan sonra izinlisin eniştem gidene kadar seni rahatsız etmeyizzz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
öyle canım yaaa evlat sevgisi başka bişey yoksa çekilecek değillerkaydirigubbakcemile3haklısın canım,aslında şu an için kötü bişey yok ama ben bunaldım herhalde
sürekli çocuklarla birlikteyiz,bazen patlıyo yada patlama durumuna gelebiliyoruz
ama diyorumya rabbim yinede eksikliklerini göstermesin hiç birimize.
yalnız olmadığımı biliyorum canım
bide senin yavrun 3 tane,ben hep diyorum rabbim sevgisini vermese çocuk hiç bakılcak gibi değil.bi gülüşleri bütün yorgunluğumuzu stresimizi alıp götürüyo
Canlarım merabalar...dün acayip derecede başım ağrıyodu,Şevval atlatdı bana geldi migren atakları..birde belli belirsiz mide bulantıları..Yaprak dökümünü parmak aralarımdan izledim valla..ne baş ağrısından geçiyom ne diziden..kaydirigubbakcemile3kaç akşamdır çıldırtdı bu baş ağrısı beni,sabah bi bakdım regl olmuşumki..ağrımda az rahatım şükür..Yarınada misafirim var akrabalardan..uzak yerden geldiği için iptal etmemde imkansız,yaprak ve kuru patlıcan dolması yapıcam şimdi,içini hazrladım..yarında girmem zor topiğe,şimdiden cumanız mübarek olsun öpyrm hepinizi..opuyorumnanaktan
betülcüm nasılsın canımmm,aynı anda yazmışız)))))
Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Türk cehennemine mi? Yoksa Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?
Şaşıran dört kafadardan biri:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova b.k yersiniz!!
Üç tanesi:
— Biz Türk doğduk, Türk ölürüz!
Bi...r tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün b.. olur kova olmaz, bir gün kova olur b.. olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her b..a karışır, anlayacağın 3 aydır bir b... yediğimiz yok!...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
az gülelim istedimmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:maşallah bugün neşen yerinde minikcimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanDört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova b.k yersiniz!!
Üç tanesi:
Bi...r tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün b.. olur kova olmaz, bir gün kova olur b.. olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her b..a karışır, anlayacağın 3 aydır bir b... yediğimiz yok!...
az gülelim istedimmmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisAsyada maymun yakalamak icin kullanilan bir cesit tuzak vardir. Bir hindistancevizi oyulur ve iplebir agaca veya yerdeki bir kaziga baglanir.Hindistancevizinin altina ince bir yarik acilir veoradan icine tatli bir yiyecek konur. Bu yarik sadece maymunun elini acikken sokacagi kadarbuyukluktedir, yumruk yaptiginda elini disari cikaramaz. Maymun, tatlinin kokusunu alir, yiyecegiyakalamak icin elini iceri sokar ve yiyecegi kavrar, ama yiyecek elindeyken elini disari cikarmasiolanaksizdir. Sikica yumruk yapilmis el, bu yariktan disari cikmaz. Avcilar geldiginde,maymuncilgina doner ama kacamaz. Aslinda bu maymunu, tutsak eden hicbirsey yoktur. Onu sadece onun kendibagimliliginin gucu tutsak etmistir. Yapmasi gereken tek sey elini acip yiyecegi birakmaktir. Amazihninde acgozlulugu o kadar gucludur ki bu tuzaktan kurtulan maymun cok nadir gorulur. Bizituzaga dusuren ve orada kalmamiza neden olan sey, arzularimiz ve zihnimizde onlara bagimliolusumuzdur. Tum yapmamiz gereken, elimizi acip benligimizi ve bagimli oldugumuz seyleri serbestbirakmak ve dolayisiyla ozgur olmaktir.
Joseph Goldstein
gelen bir mailimi paylaşmak istedim sizlerle
ben beğendim sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum
muckk herkese ev temizleyeceğim canım istemiyor ama yavaştan kaldıram biyerlerimi:))
kolay gelsin herkese şekerlerrrrrr
günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhayırlı cumalar canımmgünaydın hayırlı cumalar hepinizeee
iyiyim çok şükür canım,gece nette gezinirken dün birden blog açamaya karar verdim onunla uğraşıp duruyorum iyimi etim yoksa kötümü artık bilmiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileiyiim canım sen nasılsın?
Asyada maymun yakalamak icin kullanilan bir cesit tuzak vardir. Bir hindistancevizi oyulur ve iplebir agaca veya yerdeki bir kaziga baglanir.Hindistancevizinin altina ince bir yarik acilir veoradan icine tatli bir yiyecek konur. Bu yarik sadece maymunun elini acikken sokacagi kadarbuyukluktedir, yumruk yaptiginda elini disari cikaramaz. Maymun, tatlinin kokusunu alir, yiyecegiyakalamak icin elini iceri sokar ve yiyecegi kavrar, ama yiyecek elindeyken elini disari cikarmasiolanaksizdir. Sikica yumruk yapilmis el, bu yariktan disari cikmaz. Avcilar geldiginde,maymuncilgina doner ama kacamaz. Aslinda bu maymunu, tutsak eden hicbirsey yoktur. Onu sadece onun kendibagimliliginin gucu tutsak etmistir. Yapmasi gereken tek sey elini acip yiyecegi birakmaktir. Amazihninde acgozlulugu o kadar gucludur ki bu tuzaktan kurtulan maymun cok nadir gorulur. Bizituzaga dusuren ve orada kalmamiza neden olan sey, arzularimiz ve zihnimizde onlara bagimliolusumuzdur. Tum yapmamiz gereken, elimizi acip benligimizi ve bagimli oldugumuz seyleri serbestbirakmak ve dolayisiyla ozgur olmaktir.
Joseph Goldstein
gelen bir mailimi paylaşmak istedim sizlerle
ben beğendim sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum
muckk herkese ev temizleyeceğim canım istemiyor ama yavaştan kaldıram biyerlerimi:))
kolay gelsin herkese şekerlerrrrrr
Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Fark nedir?
Azrail:
Üç tanesi:
az gülelim istedimmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:maşallah bugün neşen yerinde minikcimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhayırlı cumalar canımm
iyiyim çok şükür canım,gece nette gezinirken dün birden blog açamaya karar verdim onunla uğraşıp duruyorum iyimi etim yoksa kötümü artık bilmiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?