Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selammmmmmm millet ben geldim ama pc basinda pinekleyecek halim yok gribim ablamla az görüseyim gidip uzanmak istiyorum :))) minigim yazdiklarini okuyamadim halim de yok gücümde herkese hayirli cumalar öpüyorum herkesi byeeeeeee

hahahahahah ay diyorum bu simgelere ne oldu kafayi yiyolar galiba diye bendeki sayfadan dolayiymis kuduruyolardi kapattim normale döndüler minigim canim gecen nasil gecti :))))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ondanmi sabah sabah cok neselisin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sağolun şekerlerrrrrrr gülek az dedim:))
sevvalllllll ve nunukkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsa msnde yakalarım sizi ben anam:)))))))))))))
hee neşem ondan nunuk:))gecemde güzeldi sağolasın yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))
kamilemm hayırlı olsun yafrummmmmmmmmm maşaallah şeker pek teknolojik gördüm seni yafruşummmmmmmm
kızları yatırdım az kafa dinleyim yoruldum baya temizlik çamaşır koşturmaca
akşamada börek kısır şeklinde geçiştireceğim yemeği kızlar uyanınca yaparız beraber bayılıyorlar hamur işi yapmaya:)))
hadi kolay gelsin herkese canlarımmm

gel canim gel msndeyim zatiii oooooooooo hadi bakalim hep böyle ol canim allah neseni bozmasin :))) :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

öggggggggggggg demistin demi benim tursumaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: buda ondan iyi sayilmaz yani hahahah

kız minik akşam yemeğini börekle geçiştirecem demişsin
o en çok el oyalayanı değilmi:roflol::roflol:
ben hiç sevmiyorum hamur işiyle uğraşmayı belki de ondan bana öyle geliyofisfisfisama yemesini severimkaydirigubbakcemile3
hadi size kolay gelsin şimdiden afiyet olsun canım:1hug:

şekerler nerelerdesiniz
benim kociş yine gitti.kızlarla kaldım bendebenneyaptımki
birazdan adanalı başlıcak onu izlicez.kızlarım çok seviyolardakaydirigubbakcemile3

nunukkk hay senin turşuna:)))))))
bir daha sizinle msnde toplaşırsam ne olsun:))))))))))
mihriban canım yok valla kolay geliyor bana
severim hamur işiyle uğraşmayı pratik geliyor bana değişiklik olsun istedim bugünde
gel annem ben sana yapayım sende ye
size iyi seyirler canım ben hiç izlemedim onu yorumlarımdan mahrum kalacaksın:)))))
herkese iyi akşamlar canlarım güzel bir akşam vede hafta sonu diliyorum herkese
meleklerimede iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrr
rüyaaaa:)))))))
kıs annem evemi kapattın kocişini bebekkkkkkkkkim sesin çıkmıyoo:))))
hadi özlem giderin bakalım bizden izin sana:)))))

Canlarım naber? iyi akşamlar..opuyorumnanaktan
Yoğun bir günün ardından atlatdık misafirleri çok şükür oh rahatladım...
Sizler neler yaptınız bi yaramazlık yok inşaallah..
Miniğim ışığın yanıyo iyimisin gülüm,melekler napıo..opuyorumnanaktan

Miniğim kaçmış,Kübrabetülüm burdaymış,naber canım?..Biraz gözatdım çat pat topiğe..Sevindim senin adına eşin yemeğe çıkarmış,arada elbetde bu küçük kaçamaklar insanı deşarj ediyo canım çok iyi olmuş..öpyrm seni
Miniğim hamurlar kısırlar maşaallah gülüme afiyet olsun,bol bol göbecik olsun canıma..Birde Kamilecime gözüm çarptı, o blog hevesleri bendede vardı aşkım ama gerçekleştiremedim be..Her yaptığım ve özene bezene hazırladğım sofraları bir yemek bloğunda paylaşmak dı niyetim olmadı..inşaallah senin adına sevindim,hayırlı olsun kolay gelsin arkadaşım..
Kıslar tek tek yazmycam hepinizi çooooook öpyrm hoşçakalın

geçmiş olsun nunukçum

sagol canim tesekkür ederimmm tatlim :)) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

as falan ermiyon demi ama bir günden belli olmazki oda CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU cocuklar hamurla ugrasmayi seviyor diyon ama yoksammmm hepsi kendin icin demiiii :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedipuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım ya akşam görmedim mesajını
İyiim sağolasın,sen nasılsın?Hadi atlattın misafirlerini insan illa bi telaş içinde giriyo misafir ağarlarken
Evet bayadır çıkmamıştık dışarı iyi geldi
bende öptüm cnm kendine iyi bakkaydirigubbakcemile3

Günaydın herkeze mutlu hafta sonları olsun inşallah
Bugün Betül e doğum günü yapcaz(aslında geçen haftaydı yapamadık) koşturmaya da hiç halim yok
Ben diyorum arkadaşlarını çağıralım gündüz olsun,o da ailecek istiyo,anneanneler babaanneler falan.
Aslına bakarsan gündüz arkadaşlarıyla,gecede ailecek istiyo.
Güya bugün olcak ama bende tık yok daha kimseyede bi şey demedik.
Babakalım Allah ne göstercek

günaydın, iyi hafta sonları şekerlerrr
betülcüm kolay gelsin canımmm,
begocum teşekkrler canım başladım bakalım şimdilik hala yapabilirsin canımmkomşu oluruz
benimkinde herşeye yer vermek istiyorum bakalım zaman gösterecek şimdilik yaptım birşeyler
sevvalciğiminde varmış blogunu ziyaret etttim dün :))
minikcim rüya izinliydi unuttun mu:)))))))))))

slm kızlar bır haftadır kaynanamdayım o baktı bana ordada net yok gıremedım gercı olsada gıremezdım oturamıyodum cunku dunden berı yenı yenı oturmaya basladım ve bugun ewıme geldım cok sukur
allah kımseyı ewınden ayırmasın
anlayın artık ne kadar cok dıkısım vardı bugun 15 gun oldu nıhayet oturdum artık
sızde ne var ne yok
mınık kus ve betul msjlarınızı aldım cok tesekkur ederım
tek tek alıntı yabmayayım kalabalık olmasın
sevvalcık ve mentalıst sızede tesekkur ederım
allaha emanet olun bebıden fırsat bulursam gırerım yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…