- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.001
sağolun şekerlerrrrrrr gülek az dedim:))
sevvalllllll ve nunukkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsa msnde yakalarım sizi ben anam:)))))))))))))
hee neşem ondan nunuk:))gecemde güzeldi sağolasın yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))
kamilemm hayırlı olsun yafrummmmmmmmmm maşaallah şeker pek teknolojik gördüm seni yafruşummmmmmmm
kızları yatırdım az kafa dinleyim yoruldum baya temizlik çamaşır koşturmaca
akşamada börek kısır şeklinde geçiştireceğim yemeği kızlar uyanınca yaparız beraber bayılıyorlar hamur işi yapmaya:)))
hadi kolay gelsin herkese canlarımmm
Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Türk cehennemine mi? Yoksa Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?
Şaşıran dört kafadardan biri:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova b.k yersiniz!!
Üç tanesi:
— Biz Türk doğduk, Türk ölürüz!
Bi...r tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün b.. olur kova olmaz, bir gün kova olur b.. olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her b..a karışır, anlayacağın 3 aydır bir b... yediğimiz yok!...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
az gülelim istedimmmm
sağolun şekerlerrrrrrr gülek az dedim:))
sevvalllllll ve nunukkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsa msnde yakalarım sizi ben anam:)))))))))))))
hee neşem ondan nunuk:))gecemde güzeldi sağolasın yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))
kamilemm hayırlı olsun yafrummmmmmmmmm maşaallah şeker pek teknolojik gördüm seni yafruşummmmmmmm
kızları yatırdım az kafa dinleyim yoruldum baya temizlik çamaşır koşturmaca
akşamada börek kısır şeklinde geçiştireceğim yemeği kızlar uyanınca yaparız beraber bayılıyorlar hamur işi yapmaya:)))
hadi kolay gelsin herkese canlarımmm
selammmmmmm millet ben geldim ama pc basinda pinekleyecek halim yok gribim ablamla az görüseyim gidip uzanmak istiyorum :))) minigim yazdiklarini okuyamadim halim de yok gücümde herkese hayirli cumalar öpüyorum herkesi byeeeeeee
geçmiş olsun nunukçum
nunukkk hay senin turşuna:)))))))
bir daha sizinle msnde toplaşırsam ne olsun:))))))))))
mihriban canım yok valla kolay geliyor bana
severim hamur işiyle uğraşmayı pratik geliyor bana değişiklik olsun istedim bugünde
gel annem ben sana yapayım sende ye
size iyi seyirler canım ben hiç izlemedim onu yorumlarımdan mahrum kalacaksın:)))))
herkese iyi akşamlar canlarım güzel bir akşam vede hafta sonu diliyorum herkese
meleklerimede iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrr
rüyaaaa:)))))))
kıs annem evemi kapattın kocişini bebekkkkkkkkkim sesin çıkmıyoo:))))
hadi özlem giderin bakalım bizden izin sana:)))))
Miniğim kaçmış,Kübrabetülüm burdaymış,naber canım?..Biraz gözatdım çat pat topiğe..Sevindim senin adına eşin yemeğe çıkarmış,arada elbetde bu küçük kaçamaklar insanı deşarj ediyo canım çok iyi olmuş..öpyrm seni
Miniğim hamurlar kısırlar maşaallah gülüme afiyet olsun,bol bol göbecik olsun canıma..Birde Kamilecime gözüm çarptı, o blog hevesleri bendede vardı aşkım ama gerçekleştiremedim be..Her yaptığım ve özene bezene hazırladğım sofraları bir yemek bloğunda paylaşmak dı niyetim olmadı..inşaallah senin adına sevindim,hayırlı olsun kolay gelsin arkadaşım..
Kıslar tek tek yazmycam hepinizi çooooook öpyrm hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?