- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.061
Tilki ile Kurt
Tilki ormanda gezmektedir. Bir agacın dalında asili bir geyik budu görür. Açtır ama şüphelenir kontrol etmeğe baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu, bir iple bombaya baglıdır. Epeyce uzaga gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, b...udu görür ve yatan tilkiyi de tabi... Tilkiye sorar -Ne yapıyorsun dostum ? Tilki cevap verir -Hiiiç... yatıyorum. -Burada bir but var. -Evet var -Neden yemedin ? Tilki sakince cevap verir ; -Bugün orucum. der. Kurt kendinden emin ; -Ben yiyeyim o zaman. Tilki -Buyur afiyet olsun. der. Kurt but'a uzanır uzanmaz bir patlama.Ortalık toz duman.Kurt yaralı.Hareketsiz 10 metre uzakta perisan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar.Bunu gören kurt ; -Ulan şerefsiz hani bugün oruçtun Tilki piskin piskin ; -Biraz önce top patladi duymadin mi ? der....
Gelin Kaynana
> her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden bi gelin-kaynana varmış..
iki adam > gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler.
.bunları alıp kaldıralım, diye > düşünmeye başlamışlar..
> bi gün, gelinle kaynana >
tarlaya giderken ortalığı yıkan bi ağlama duymuşlar..dinlemişler... ki, >
kulübeden geliyor..çıkalım bi bakalım, demişler..gidip kapıyı çalmışlar…
> adamlardan biri açmış.. > >
kaynana: > ‘hayırdır’ demiş ‘ne oldu ? ‘
> adam demiş ki: > ‘cenazemiz var…buyrun içeri’ > gelin kaynana içeri girmişler…giriş o giriş…!!!!
adamlar kadınlara tecavüz etmişler
..gelin kaynana evden çıkmışlar.. >
> gelin sormuş: > ‘ana be, naapcaz şimdi ? ‘
> kaynana cevap vermiş: >
‘valla gelin seni bilmem ama ben yedisine de gelicem kırkına da sevaptır.
Hırsız xD
İki katlı ve garajlı bir evde oturan ailenin biri tam yatmaya hazırlanırken karısı kocasına: - Garajda hırsız var, der. Adam camdan sessizce dışarı bakar, garajın ışığını açar. İki kişi esyalardan bazılarını taşımaktalar. - Evet, der adam. - Dışarıda iki kişi var bizim ...esyalari caliyorlar.. Bunun üzerine hemen polise telefon eder.. - Alo memur bey şu anda bizim bahçede iki hırsız var ve garajdaki esyalarımızı çalıyorlar. Acele araba gönderin, der. Bunun üzerine polis: - Evin içindeler mi? diye sorunca adam - Hayır garajdalar, der. - Tamam o zaman içerden kapıları iyi kilitleyin ses yapmadan evde bekleyin. Eger zamanımız ve arabamiz olursa göndeririz, çünkü şu anda hepsi meşgul. Adam telefonu kapatır ve yüze kadar saymaya başlar.. Saydıktan sonra tekrar polise telefon eder. - Biraz önce size evimde hırsız var diye telefon etmiştim. İkisinide vurdum, der telefonu kapatir. İki dakika gecmeden bir sürü polis arabası ve bir de ambulans gelir ve hırsızları suç üstü yakalarlar. Memurun biri adama yanaşır: - Hani adamlari vurdum demiştiniz? Bunun uzerine adam da: - Hani siz de şu anda arabamız yok demiştiniz!
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Kumar xDxD
Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve Las Vegas'in yolunu tutar... Ve inanılmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanır.Hemen otel yönetiminin kendisine tahsis ettiği kral dairesine çıkar ve karısına telefon eder: - Hayatim, evde misin? - Evet koca...cığım. - İyi. Hemen hazırlan o zaman. Çabuk bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım.Kadın sevinç dolu bir çığlık atar: - Ayyyyyyyyyyy harikasın!! Hemen hazırlanıyorum.. Peki ama nereye? Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Güney Amerika?... Adam cevap verir: - Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol.
sağol canım evet bende hemen haberleri açtım sonra verdi haberlerde
bizim bağlı olduğumuz yerde olmuş canım
bişey yoktur inşaallah 3 şiddetinde ama epey silkti valla
naz saat duvara vurunca sese uyanmış çocuk korkmuş ağlayarak uyandı
oooooooooooooooooooooo günaydınlaar sultanımmmmm
hadi bakalım şekerrr bizde ses etmedik sana rahatsızlık vermeyelim diye:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
güzel geçirmene sevindim canım hadi allah kavuştursun bitanem en kısa zamanda gelir ve bu son ayrılık olur sizler için
hayırlı haftalar kızlarrrrrrrrr
minik geçmiş olsun allah depremin bile hayırlısını versin gülümmm
rüyanaz allah kavuştursunnnnn
kübrabetül sanada günaydınn
kardeşim önümüzdeki hafta askere gidicek gidiceği yer belli olmuş ıspartaya gidiyo piyade olarak sonrası yüzde 99 doğu
off allahım minnacık çocuklarımı askere almaya başladılar bizmi yaşlandık ne???
ama dünden beri kafam çok dalgınn
sabaha kadar karmakarışık rüyalar gördümmmm
bugünde mürvetin öğretmeni sözleşmeli olduğuiçin yerine kadrolu gelme ihtimali var
birde canım ona sıkkın biz öğretmenimizden çok memnunuz
inşallahdeğişmez değişirse arkma tüm velileri alıp eylem yapcammmm
şaka maka kafam zaten bi milyon bide bu sıkıntı çıktı
iyi haftalar şekerlerrrr,
minikcim geçmiş olsun canımm allah beterinden korun inş
rüyacım allah kavuşturun canımm,
betülcüm nasılsın canımm,
sevvalcim hakkınızda hayırlısı canımm,bizler yaşlanıyoruz küçüklerde büyüyor ne yapalımm,
kardeşim içinde hayırlısı canımm ya allaha emanetlerr
bende sabah erken sağlık ocağına gittim aradılar tarma varmış,kan aldılar 2 tüp, aç ,tok filan şeker ölçümleri yapıldı,normal çıktı galiba net birşey demediler kanlar ankaraya gidecekmiş küçük bir tarama yaptırmış olduk anket filan yaptılar akşam 22den bu yana birşey yememiştim birde şerbet içirdiler üstüne bir tuhaf oldum bişeyler yiyeyim gelirim birazdan görüşmek üzere öpüldünüzzz
Herkese hayırlı haftalar olsun inşaallah..
Miniğim çok geçmiş olsun,Naz ın ağlamasına üzüldüm be !..çocuk boş bulundu korkdu demekki yavrum..İnanırmısın 2 gün önce deprem oluyo gördüm rüyamda ve cuma günü misafirlrimede bahsetmştim çok etkisinde kaldım çünkü..Benim rüyalarım da habercidir bana biraz,hislerimde kuvvetlidir.Hava okadar dengesizki,bu bir yağıp duran yağmur ve açan güneş, ısınan hava korkutuyo beni..Allah hepimizi korusun.
Rüyanazım eşin gelmiş gitmiş Allah kavuştursun canım..Hepinizi öpyrm hoşçakalın canlarımyerimseniben
günaydın kızlar hepinize minigim zamanla unutur canım şimdi yeni ya o yüzden dir..
bugun diyarbakır kk buluşması var ona gidicem kızlarbende rüyanaz okuldan gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?