Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Herkese hayırlı haftalar olsun inşaallah..
Miniğim çok geçmiş olsun,Naz ın ağlamasına üzüldüm be !..çocuk boş bulundu korkdu demekki yavrum..İnanırmısın 2 gün önce deprem oluyo gördüm rüyamda ve cuma günü misafirlrimede bahsetmştim çok etkisinde kaldım çünkü..Benim rüyalarım da habercidir bana biraz,hislerimde kuvvetlidir.Hava okadar dengesizki,bu bir yağıp duran yağmur ve açan güneş, ısınan hava korkutuyo beni..Allah hepimizi korusun.
Rüyanazım eşin gelmiş gitmiş Allah kavuştursun canım..Hepinizi öpyrm hoşçakalın canlarımyerimseniben

iyi akşamlar hanımlar
miniğim çok geçmiş olsun canım.
kamilecim senin neyin var kaçırdım galiba ben kan verdim falan yazmışsında
şevvalcim canını sıkma canım ya inşallah kardeşin sağ selamet gidip gelecek canım:teselli:
ayşecim bence oğlunu emzirmeye çalış rahata alışmasın sana zor olur canım
eşim kızları okuldan almaya gitti .bende 5 dakka girip bakayım dedim
öptüm hepinizi şekerleropuyorumnanaktan

Kumar xDxD
Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve Las Vegas'in yolunu tutar... Ve inanılmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanır.Hemen otel yönetiminin kendisine tahsis ettiği kral dairesine çıkar ve karısına telefon eder: - Hayatim, evde misin? - Evet koca...cığım. - ıyi. Hemen hazırlan o zaman. Çabuk bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım.Kadın sevinç dolu bir çığlık atar: - Ayyyyyyyyyyy harikasın!! Hemen hazırlanıyorum.. Peki ama nereye? Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Güney Amerika?... Adam cevap verir: - Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol.

Hırsız xD
ıki katlı ve garajlı bir evde oturan ailenin biri tam yatmaya hazırlanırken karısı kocasına: - Garajda hırsız var, der. Adam camdan sessizce dışarı bakar, garajın ışığını açar. ıki kişi esyalardan bazılarını taşımaktalar. - Evet, der adam. - Dışarıda iki kişi var bizim ...esyalari caliyorlar.. Bunun üzerine hemen polise telefon eder.. - Alo memur bey şu anda bizim bahçede iki hırsız var ve garajdaki esyalarımızı çalıyorlar. Acele araba gönderin, der. Bunun üzerine polis: - Evin içindeler mi? diye sorunca adam - Hayır garajdalar, der. - Tamam o zaman içerden kapıları iyi kilitleyin ses yapmadan evde bekleyin. Eger zamanımız ve arabamiz olursa göndeririz, çünkü şu anda hepsi meşgul. Adam telefonu kapatır ve yüze kadar saymaya başlar.. Saydıktan sonra tekrar polise telefon eder. - Biraz önce size evimde hırsız var diye telefon etmiştim. ıkisinide vurdum, der telefonu kapatir. ıki dakika gecmeden bir sürü polis arabası ve bir de ambulans gelir ve hırsızları suç üstü yakalarlar. Memurun biri adama yanaşır: - Hani adamlari vurdum demiştiniz? Bunun uzerine adam da: - Hani siz de şu anda arabamız yok demiştiniz!

Gelin Kaynana
> her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden bi gelin-kaynana varmış..
iki adam > gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler.
.bunları alıp kaldıralım, diye > düşünmeye başlamışlar..
> bi gün, gelinle kaynana >
tarlaya giderken ortalığı yıkan bi ağlama duymuşlar..dinlemişler... ki, >
kulübeden geliyor..çıkalım bi bakalım, demişler..gidip kapıyı çalmışlar…
> adamlardan biri açmış.. > >
kaynana: > ‘hayırdır’ demiş ‘ne oldu ? ‘
> adam demiş ki: > ‘cenazemiz var…buyrun içeri’ > gelin kaynana içeri girmişler…giriş o giriş…!!!!

adamlar kadınlara tecavüz etmişler
..gelin kaynana evden çıkmışlar.. >
> gelin sormuş: > ‘ana be, naapcaz şimdi ? ‘
> kaynana cevap vermiş: >
‘valla gelin seni bilmem ama ben yedisine de gelicem kırkına da sevaptır.

Tilki ile Kurt
Tilki ormanda gezmektedir. Bir agacın dalında asili bir geyik budu görür. Açtır ama şüphelenir kontrol etmeğe baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu, bir iple bombaya baglıdır. Epeyce uzaga gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, b...udu görür ve yatan tilkiyi de tabi... Tilkiye sorar -Ne yapıyorsun dostum ? Tilki cevap verir -Hiiiç... yatıyorum. -Burada bir but var. -Evet var -Neden yemedin ? Tilki sakince cevap verir ; -Bugün orucum. der. Kurt kendinden emin ; -Ben yiyeyim o zaman. Tilki -Buyur afiyet olsun. der. Kurt but'a uzanır uzanmaz bir patlama.Ortalık toz duman.Kurt yaralı.Hareketsiz 10 metre uzakta perisan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar.Bunu gören kurt ; -Ulan şerefsiz hani bugün oruçtun Tilki piskin piskin ; -Biraz önce top patladi duymadin mi ? der....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benim rabbim senide gani gani güldürsün inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nasıl iyi geldi anlatamamŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

şevvalcim paylaşımların için sağol canım Şeniz
hepsi güzeldi ama en çok kumarbaz ve gelin kaynanaya güldüm:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam mihribancım kızlar genelde fce msn arası takılıyolar işte arada bi uğruyoruz ama uğradığımıda sen olmuyosun

herkese günaydınlar şekerlerrrr
maşaallah coşmşsun sevvalimmmm kıssssssssss
süperlerdi
herkesede teşekkür ederim canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için
kocişii gönderip gelirim nazda uyandı dündenmi etkilendi ne korktum diyerek geldi
ay çocuk böyle devam edermi sabahın köründe hortlayıp(
neyse gelirim ortalığı bir halledeyimde
opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri

Günaydın melek anneleri hepinize güzel bir gün diliyorum
Minikcim gecmiş olsun canım biz hissetmedik Nazda depremin etkisini cabuk atlatır insallah Allah büyüklerinden korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tşk ederim kızlar hepinize...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinize minigim zamanla unutur canım şimdi yeni ya o yüzden dir..
bugun diyarbakır kk buluşması var ona gidicem kızlarbende rüyanaz okuldan gelsin...

zeyno canım sağol teşekkür ederim
ay kızlar sinirler tepeme çıktı sabah sabah
makineye kızlarım çamaşırını atmıştım arada naza çaktırmadan battaniyesinide atayım dedim
malum değerlisiya yıkatmaz kurutmaz sinir eder beni ona çaktırmadan attım erken kalktıya kurusun hemen dedim
ay çocuk ahmı etti ne makine program sonu yazıyo bi baktım su duruyo içinde allahhhhhh açıyorum sular mutfağa doldu
aşağıdaki kapağı araladım 1 saatte içinden su boşalttım
çamaşırlar sırılsıklam sanırım fazla gelmiş çamaşırlar kapağın içindeki merdane gibi bişey var boşaltmaya yarıyor heralde o çıkmışonu taktım tekrardan çamaşırları 2 posta yapayım yıkatıyorum tekrardan bulaşık makinesinin çamaşırın dolabın altı su doldu offff offfffffff
dünya kadarda ıslanan toz bezleri havlular var yıkanacak(
bugün bir uğursuzluk var bende kendimi kapatam off edemde kazasız atlatayım bari:))))
iş güç yapmıyom ulennnnnnnnn artık valla gidemde devirem biyerlerimi oturam:)))
sevvalim canım az önce yazamadım eşimi gönderecektim
hayırlı teskereler olsun inşaallah şekerciğimmmm kardeşciğine bebeğim ama öyle düşünme şeker yaa
benimkilerede öyle dediler.
biri istanbul ve çanakkale de yaptı biri sivas ve istanbul
hatta bizde 3 erkek var kesin dediler aileden biri doğuya gider dediler oda küçüğe vurur dediler en şanslısı o çıktı istanbuldan çanakkaleye gitti.
doğum yeri batıysa doğu diyorlar kimiside bizimkilerin doğumda burası.
allah hayırlısını versin canım içini rahat tut sen rabbim tüm askerlerimizi korusun vatanımızın her yeri bizim rabbim korur onları canım benim
evet şeker biz yaşlanıyoruz yafrum 90lar asker olduğuna göre düşün halimizi:)))))
ayşe canım sanada selam sıkma canını kızın bunları yapacağı belliydi zaten hamileyken sinyallerini vermişti o ama bak göreceksin nasılda az ele avuca gelsin ablalık yapacak gör
içgüdüsel olarak bunu yapacak o şu an bocalamada da ve de az ikinci planda hisseder kendini
normal bunlar bebekkkkkkkkk
kamilem şeker geçmiş olsun sağlık ocağına gitmişsin ama ne oldu anlayamadım ne testi bu canım
herkeslere kolay gelsin canlarım şu makineye bakayım bitsinde gelirim yine ayılmadım daha yaaaaaa bezgin bıkkın bir halim var bugün yine aaaaaaaahhhhh ahhhhhhh gençliğim nerdesinnn(((
kahve içemde ayılayım biraz bugün salı pazarı var buranın az gidemde dolaşayım naz da hava alır bende biraz çul çabut bakayım:))))))))))))))))
(bizim burda öyle derler çamaşır çorap vslere)
sandalyelerimin örtüsü içinde adam bugün yarın arar bakalım nasıl oldu onlar:)bekliyorum merakla
bu arada kızlar haftaya elifimin yaş günü yaaaaaaaa bir sene daha geçti kızım kocaman olduuuuu
hafta içine geliyor normalde hafta sonuna yapayım diyorum bir yandanda yapmayım ailecek kutlayalım diyorum çok kararsızım
elife çaktırmasamda bu seneyi unutsammı ne:)))))

ay hadi kaçtım çeneme vurdu yine muckkkk byeeeeeee

minik offf üzüldüm kız bir sürü iş çıkmış
sana keşke yakın olsamda bi el atıp işlerini hallediverseydikk
elifimin doğum günü şimdiden kutlu olsun
aynı benim gibi balık burcu bak kutlamazsan gözleri sulanıp duygusala bağlayabilir haberin olsunn:))))))

bugün bende pek hamaratım
geceden bi makina çamaşır yıkamıştım onları serdim
hava bugün 18 derece olcakmış hemen çarşafları makinaya attım şöyle bi nbalkonda kurutuveriyim dedim
bide kızların ve eşimin yine ev ekmeği krizi tuttu hamur mayaladım ay yazarken yoruldum :))
ortalığı toparladım buraya geldim akşamdan beri özledim hepinizi
neyse görüşmek üzere öptüm sizi

günaydın iremcim hoşgeldinnnn
gülzeyno senide gördüm aşağıda okuyosunnnnnn
ve misafir hergün burdasın ve senin kim olduğunuda biliyorum haberin ola :

miniğim tüh ya bir sürü aksilik çıkmış neseki hallletmişsinnn
ama çok sinir bozucu bi durum olsa gerek..

sevvvalcik kolay gelsin canım sanada
aynı zamnda afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…