- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.081
hoşbulduk şevvalcik nasılsınnn
öpüyorum seni :)
iiz canım bizde çok şükürr
malum kış eve kapandık kaldık
iremcik iyi uyuyor şuandaa
öptüm meleğini
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınn kızlar nasıllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamilecim nasılsın canım
amin canımmaz kaldı cumartesi cemreler düşmeye başlasın biticek kış
bahar gelsin yaz gelsin sonra çokkkk gezerizzzz
allah sağlık versin yeterki
iremcik uyusun büyüsün kocamannnn bi kız olsun
iyi günlerrr şekerlerrrr
minikcim kolay gelsin canımyaaa baya ters başlamış bugün bukadarla kalır inş gersi süper olurrrrr
elifimize duğumgünü isterizzzzz hem bizde yiyeceğiz pastasından postayla gönderirsin:)))))))
cennetbahçelerim canımm az daha sabret dışarı ısınsın iremde tadını alsın bak ozamanda da eve girmiyor diye drt edeceksinn:))))
sevvalcim hamaratım benim maşallah işleri kolaylamışsın azcık sürtünemde banada bulaşsın tembelliğim üstümde bugünn:)))
gülzeynocum nasılsın canımmm çocuklar nasıl pek giremiyorsun galiba artık
burada da harika bir hava var kızlar ama bende iş yok((
tek yaptığım merdivenleri yıkadım
minik bakçemde çileklerim vardı ocakta çiçek açtılar ölmesinler diye üstlerini örtmiştüm bugün hava ısındı bakayım bir halleri ne olmuş dedim üstlerini açtım çilek dökmüşlerrr :))))) bol güzenş alınlar diye üstlerini açtım bende yaptığım yapacağım bu galiba bugünlük
mihribancımda sormuştu minikcim dün cevap verememiştim
bir araştırma için şeker taraması ve bazı başka hastalıklar için tarama varmış kurra çekmişler sağlık ocağına kayıtlı listesinden bende çıkmışım çağırdılar şeker ölçümü filan yapıldı 2 tüp kan aldılar
onlarda ne araştırılacak bilmiyorum ama ankaraya giedeceklermiş ankette beslenme ve aileyle ilğili bir sürü soru yanıtlayıp geldim tek bildiğim şeker hastası çıkmadığım :))))
birde tansiyonum fazla düşükmüş bugünlerdeki halsizliğimde ondan galiba
öğleden sonra kızkardeşime gideceğim hava harika biraz hava alayım bari :)))))
görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzzz
burdayım cnm hoş geldin sendee kaydirigubbakcemile5kız saadet seni yerde ararken gökte buldum ben de haziran annelerinde arıyorum seni öff ya çok mutlu oldum arkadaşım yaaaaaa
brda olduğunu kityler mityler biliyorda ben bilmiyom herhal öff neyse iroş nasıl bizim cansuyla yemek sorunumuz var accık az yiyior ama herşeyden yiyiyo çabuk doyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?