Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüya canım baktım resimlere ne güzel epey eğlenmiş gibisiniz
ohhh keyifler güzel dostluğunuz daim olsun inşaallahhh
ben şekerleme molası verdim
kardeşim geldi az sonra yatarım yine:)
alamamışım şekerimi
iyi geceler herkese
sevvallllllllllll kamileeeeeeeee annem güneş battı nerdesiniz siz ay gece olduuu
gündüzün gezme yorgunluğumu çöktü yoksam.:)))))))))
bugün nunukumda görünmedi haberi olan varmı şekerlerrrrr

merhaba hanımlar
aşk ve ceza dizisini seviyorum ama kociş doğru dürüst izletmedi banaaklinialirimsmile
sevmez böyle aşk meşk dizilerini reklam aralarında kanal değiştirdi tekrar diziyi açana kadar bazı bölümleri kaçırdım tabii:jeyyar::jeyyar:
herkese iyi geceler şekerlera.s.a.s.a.s.

Hayırlı geceler hatunlar..Mihroşum sen burdsn cnm,öpyrm seni..Aşk ve ceza harika valla bizim ailece baktğımz bir ezel bir bu var çok şükür,senin adamı niye sarmadıki?.
Şevvalcim Allah kavuştursun canım,hayırlısıyla yapsın gelsin inşaallah..Isparta benim memleketim biliyonmu?Seni üzmek istemem ama askerlğini zor diyolar bizim ellerin..Tanıdık falan yokmu acemilikden sonra doğuyu engellmk için hani torpil gibi..
Kamilecim geçmiş olsun,şeker çıkmamış şükret sen..inşaallah diğer tahlillrnde iyi gelir..
Rüyanaz canım ilk baktığım fotolar oldu,seni yakından tanıdğıma sevindm cnm,çok hoş çıkmış resimler,imrendiriyonuz valla..boshayallersmile
Miniğim nedir kıs senin bu başına gelenler şeker,iş çıkmasın derken işe boğuluyosun be yakaydirigubbakcemile3 son olsun inşaallah canım..
Hepinizi tek tek saymıyım bayağ kalabalık olduk anam yaz yaz bitmiyo isimler,çook öpyrm Allah a emanet olun canlaropuyorumnanaktan

aşk dizilerini sevmiyor canım:umursamaz:.ya komedi olacak yada kurtlar vadisi gibi vurdulu kırdılı olacak
ama ezelide izliyo ezel nedense pek aşk dizisi gibi gelmiyo ona.birde sanırım kenanı beğeniyo ondanda olabilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende seni öptüm canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hakkaten canım daha dün dü değil mi
zaman nasılda geçmiş..

merhaba canım benimde eşimin ve annemin memleket ısparta :)

iyi geceler şekerlerr
rüyacım maşallah tatlımm harikasınn herzamanki gibi:))
minikcim güneş battı eve girdim yemekten sonra annemle yürüyüşe gittim
biraz yürüdük geldik,yorulunca erkenden uykum geldi ailecek erkenden yatmıştık ne güzel az önce eşimin tlfnu çaldı ona uyandım uykuyu aldırmışım uyuyamıyorum şimdide sabaha kadar otururum heralde(
nunugu bende görmedim bugünn,
mihribancım ne demek şekerrr begenmene sevindim
cennetbahçelerim sagol canım blogun şablonunu değiştirmiştim izleyici bölümü kayboldu bana
blog adresini verirsen izleyicin olurum tatlım ne demek
begocum sağol canımm,
bugün betulde hiç görünmedi nerelerde acaba?
sevvalcim sen nerelerdesin şekerrrr

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ah canlarimmmmmm özledinizmi beni kiyamam ben size datlularummmmmmm benim cok isim vardi kursa gittim geldim yemek yedik alisverise gittik gitmisken fasingimiz vardi melisa cok seviyo öyle boyali molayi gösterileri onu izledik accikda gelmek istemedi emmmeeeeee is güc durdurmuyo iste geldim bayildim yarim saat uyumadim arkadas aradi hadi iye oyle iste yogundum yanim :)))))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan cok aratiyorumkendimi nedense cokmu dürtüyorum neee

rüyacım fotolarınıza baktım
hepiniz çok güzel çıkmışsınız beğendim canım

tşk ederim kızlar iyi geceler herkese.

günaydınlar herkese
güzel bir gün diliyorum canlarım
sabah sabah yine hava bozdu ay yerler kar havası var gibi dünkü güneş kursağımızda kalacak sanırım:)
benimde çarşı işlerim var bugün öğleden sonra gelirim kısmetse
herkese güzel bir gün olması dileğiyle
meleklerimide opuyorumnanaktan

günaydınnnnn şekerlerrrrr
minikcim burada da henüz güneş yok havada acı biraz kolay gelsin canımmm
bende azcık daha uyuyayım gelirim sonra şekerlerrrr görüşmek üzere öpüldünüzzz

merhaba hanımlar
bugünlerde erken kalkıyorum eşim izinli evde olduğu için erkenden uyanıyo küçük kızda öyle
benide uyandırıyolaraklinialirimsmileay tatilde uykuya doyarım dedim ama yine bana rahat yokklava:klava:
sizler ne yapıyosunuz şekerler
bugün burdada hava kapalı serin insanın evden çıkası gelmiyo
neyse gelirim yine hanımlar öptüm hepiciğiniziiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…