- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.101
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınn kızlar nasıllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hayırlı geceler hatunlar..Mihroşum sen burdsn cnm,öpyrm seni..Aşk ve ceza harika valla bizim ailece baktğımz bir ezel bir bu var çok şükür,senin adamı niye sarmadıki?.
Şevvalcim Allah kavuştursun canım,hayırlısıyla yapsın gelsin inşaallah..Isparta benim memleketim biliyonmu?Seni üzmek istemem ama askerlğini zor diyolar bizim ellerin..Tanıdık falan yokmu acemilikden sonra doğuyu engellmk için hani torpil gibi..
Kamilecim geçmiş olsun,şeker çıkmamış şükret sen..inşaallah diğer tahlillrnde iyi gelir..
Rüyanaz canım ilk baktığım fotolar oldu,seni yakından tanıdğıma sevindm cnm,çok hoş çıkmış resimler,imrendiriyonuz valla..boshayallersmile
Miniğim nedir kıs senin bu başına gelenler şeker,iş çıkmasın derken işe boğuluyosun be yakaydirigubbakcemile3 son olsun inşaallah canım..
Hepinizi tek tek saymıyım bayağ kalabalık olduk anam yaz yaz bitmiyo isimler,çook öpyrm Allah a emanet olun canlaropuyorumnanaktan
hakkaten canım daha dün dü değil miiyi akşamlar yafruşlarrr
yemeği fazla kaçırdım sofrayı toplarken ağırlık çökmeye başladı az şekerleme yapayım sabaha kadar sürmezse şekerlemem gelirim:)))))))))
rüya canım hadi bakalım havada güzeldi gününde güzel geçmiş ne güzel
iremimin annesiiiiiiii maşallah meleğine canım bana yetişmiş kızzz:)))))
daha dün elimize doğduydu ayyyyyyyy
muckkkkk herkese kib şekerlerrrrr
meleklerimide opuyorumnanaktan
Hayırlı geceler hatunlar..Mihroşum sen burdsn cnm,öpyrm seni..Aşk ve ceza harika valla bizim ailece baktğımz bir ezel bir bu var çok şükür,senin adamı niye sarmadıki?.
Şevvalcim Allah kavuştursun canım,hayırlısıyla yapsın gelsin inşaallah..Isparta benim memleketim biliyonmu?Seni üzmek istemem ama askerlğini zor diyolar bizim ellerin..Tanıdık falan yokmu acemilikden sonra doğuyu engellmk için hani torpil gibi..
Kamilecim geçmiş olsun,şeker çıkmamış şükret sen..inşaallah diğer tahlillrnde iyi gelir..
Rüyanaz canım ilk baktığım fotolar oldu,seni yakından tanıdğıma sevindm cnm,çok hoş çıkmış resimler,imrendiriyonuz valla..boshayallersmile
Miniğim nedir kıs senin bu başına gelenler şeker,iş çıkmasın derken işe boğuluyosun be yakaydirigubbakcemile3 son olsun inşaallah canım..
Hepinizi tek tek saymıyım bayağ kalabalık olduk anam yaz yaz bitmiyo isimler,çook öpyrm Allah a emanet olun canlaropuyorumnanaktan
rüya canım baktım resimlere ne güzel epey eğlenmiş gibisiniz
ohhh keyifler güzel dostluğunuz daim olsun inşaallahhh
ben şekerleme molası verdim
kardeşim geldi az sonra yatarım yine:)
alamamışım şekerimi
iyi geceler herkese
sevvallllllllllll kamileeeeeeeee annem güneş battı nerdesiniz siz ay gece olduuu
gündüzün gezme yorgunluğumu çöktü yoksam.:)))))))))
bugün nunukumda görünmedi haberi olan varmı şekerlerrrrr
iyi geceler şekerlerr
rüyacım maşallah tatlımm harikasınn herzamanki gibi:))
minikcim güneş battı eve girdim yemekten sonra annemle yürüyüşe gittim
biraz yürüdük geldik,yorulunca erkenden uykum geldi ailecek erkenden yatmıştık ne güzel az önce eşimin tlfnu çaldı ona uyandım uykuyu aldırmışım uyuyamıyorum şimdide sabaha kadar otururum heralde(
nunugu bende görmedim bugünn,
mihribancım ne demek şekerrr begenmene sevindim
cennetbahçelerim sagol canım blogun şablonunu değiştirmiştim izleyici bölümü kayboldu bana
blog adresini verirsen izleyicin olurum tatlım ne demek
begocum sağol canımm,
bugün betulde hiç görünmedi nerelerde acaba?
sevvalcim sen nerelerdesin şekerrrr
ne döktürmşüm şekerrrbilmiyorumkismilekamilemmmmmmmm döktürmüssün yafrimmmmmmmmmmmmmm
izlemeye aldım canımm gözüm üzerinde ona göreaklinialirimsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet kamilecem giremedim yaa
sen izle en iisi
rüya canım baktım resimlere ne güzel epey eğlenmiş gibisiniz
ohhh keyifler güzel dostluğunuz daim olsun inşaallahhh
ben şekerleme molası verdim
kardeşim geldi az sonra yatarım yine:)
alamamışım şekerimi
iyi geceler herkese
sevvallllllllllll kamileeeeeeeee annem güneş battı nerdesiniz siz ay gece olduuu
gündüzün gezme yorgunluğumu çöktü yoksam.:)))))))))
bugün nunukumda görünmedi haberi olan varmı şekerlerrrrr
rüyacım fotolarınıza baktım
hepiniz çok güzel çıkmışsınız beğendim canım
iyi geceler şekerlerr
rüyacım maşallah tatlımm harikasınn herzamanki gibi:))
minikcim güneş battı eve girdim yemekten sonra annemle yürüyüşe gittim
biraz yürüdük geldik,yorulunca erkenden uykum geldi ailecek erkenden yatmıştık ne güzel az önce eşimin tlfnu çaldı ona uyandım uykuyu aldırmışım uyuyamıyorum şimdide sabaha kadar otururum heralde(
nunugu bende görmedim bugünn,
mihribancım ne demek şekerrr begenmene sevindim
cennetbahçelerim sagol canım blogun şablonunu değiştirmiştim izleyici bölümü kayboldu bana
blog adresini verirsen izleyicin olurum tatlım ne demek
begocum sağol canımm,
bugün betulde hiç görünmedi nerelerde acaba?
sevvalcim sen nerelerdesin şekerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?