- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.221
iyi günlerrrr şekerlerrrr
nasılsınız bakalım
benim alerji yüzünden mi bilmiyorum ama uykuya vurdum kendimi
akşam ekenden sızıyorum o yetmiyormuş gibi kızları eşimi gönderdikten sonra öğlen onlar gelene kadar ine sızıyorum hayırlısı bakalımm birşeyden vucut beni korumaya aldı galiba da ben daha anlayamadım
bugün halime nin veli toplantısı var oraya gideceğim yemekten sonra görüşmek üzere öpüldünüzzzzz
merhaba hanımlar 2 gündür uğrayamadımmm
yoğundum da azcık :)
öptüm herkesi
Merhabalar melek anneleri nerelerdesiniz kimseler yok:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
merhaba hanımlar
kociş kızları okuldan almaya gitti bende hemen fırsattan istifade topiğimize koştumkaydirigubbakcemile3ne yapıyım adamdan sıra gelmiyo bana
kamilem geçmiş olsun canım
nunuk kızınada geçmiş olsun canım
miniğim sen nasılsın
bugün kayıp çok yine şevval yok bego yok mentalist yok çoktandırCADIARZU
nerde bu kaçaklar
öptüm herkesia.s.a.s.
iyi akşamlar şekerlerrr
sağolun teşekkrlerrrr
nunukcum teorin asılsız canımmm özelgünümdeydim daha dün bitti:))))
öğretmenimiz her zamanki gibi derse az katılmaından şikayetçi geri herşeyimiz çok güzelmiş,birde halime haftanın öğrencisi olmuştu geçen hafta bu uygulama yeni başlamış ödevlerini eksiksiz yapan,
derste konuşmayan,arkadaşlarıyla iyi geçinen öğrenciye o hafta sınıf içinde belge verilecekmiş
meleğim ilk almayı hak kazanan olmuş çok sevindimmmmm,oradanda gelinimize geçtim yeğenimi sevip gwldim evde akşam telaşı var görüşmek üzere öpüldünüzzzzz
günaydın kamilem zeyno rüyanaz nabersiniz bakalım??
işleri bitirdim nazla evcilik oynuyorduk kaçtım az size bakayım diye:)
herkesi öptüm yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrr
aferin meleğimize annesiiyi akşamlar şekerlerrr
sağolun teşekkrlerrrr
nunukcum teorin asılsız canımmm özelgünümdeydim daha dün bitti:))))
öğretmenimiz her zamanki gibi derse az katılmaından şikayetçi geri herşeyimiz çok güzelmiş,birde halime haftanın öğrencisi olmuştu geçen hafta bu uygulama yeni başlamış ödevlerini eksiksiz yapan,
derste konuşmayan,arkadaşlarıyla iyi geçinen öğrenciye o hafta sınıf içinde belge verilecekmiş
meleğim ilk almayı hak kazanan olmuş çok sevindimmmmm,oradanda gelinimize geçtim yeğenimi sevip gwldim evde akşam telaşı var görüşmek üzere öpüldünüzzzzz
uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesiniz siz hatunlarrrrr
facelerden toplayamaz oldum ayol bunları
dağlar taşlar kadar küsecem haberiniz ola:))))))))))
zeyno hadi sanada kolay gelsin canım
yemeğide hallettim ben sabahtan öğlen içinde dünden var elifim okuldan gelince yemeye
yarınada bir pazarım var başka işim yok:)
az dinleneyim bu hafta pek yoğundumm yeter hakettim dinlenmeyi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?