- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.241
teşekkrlerr canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaferin meleğimize annesi
kutlarım onu öp benim için
maşallah bu ne hız miniğim
gerçi benimde pek işim kalmadı bitti sayılır.saat 11 de kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim az önce geldim
bir tek yemek işim duruyo.onada daha zaman varkaydirigubbakcemile3
demek herkes facede unuttular burayı aşkolsun:umursamaz:
face de değilim miniğim,:sinifsinif:eyvahedigeldismilegözlerimi dinlenmeye aldım şiştiler,ekrana bakınca acıyoruleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesiniz siz hatunlarrrrr
facelerden toplayamaz oldum ayol bunları
dağlar taşlar kadar küsecem haberiniz ola:))))))))))
zeyno hadi sanada kolay gelsin canım
yemeğide hallettim ben sabahtan öğlen içinde dünden var elifim okuldan gelince yemeye
yarınada bir pazarım var başka işim yok:)
az dinleneyim bu hafta pek yoğundumm yeter hakettim dinlenmeyi.:)
maşallahh işleri halletmişler benim hamarat arkadaşlarımm azcık sürtüneyimde banada bulaşsınnolumunekankayizsmilemasallah cok hızlısın benimde birkac işim kaldı birazdan halledecem
Artık gün boyu bizde evcilik oynarız baska işim yok cünkü yemegimde var
idara ediyoruz minikcim sen nasılsınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kamilem zeyno rüyanaz nabersiniz bakalım??
işleri bitirdim nazla evcilik oynuyorduk kaçtım az size bakayım diye:)
herkesi öptüm yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız...
geçmiş olsun kamilecimteşekkrlerr canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
face de değilim miniğim,:sinifsinif:eyvahedigeldismilegözlerimi dinlenmeye aldım şiştiler,ekrana bakınca acıyor
sıkıldım ama birazcık dikkat etmem lazım bu aralarr,işlerede boş verdim biriktilerr akannehirakannehir
maşallahh işleri halletmişler benim hamarat arkadaşlarımm azcık sürtüneyimde banada bulaşsınnolumunekankayizsmile
idara ediyoruz minikcim sen nasılsınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kizlarrrrrrr nasilsiniz bakemmmm ay kayinim ne yazmis bana
niye cevap vermiyorsun??? o emine can can ne oluyor? tufan yazsana!! bendende cevap a bakin
neye cevap vermiyorum ?? istedigimi yazmakta özgürüm demi :))) diyeeee sinir ediyorlar bani yaaaa:))
Soğol canııııııııııııııımm....opuyorumnanaktanbegocum nasılsın canım
kolay gelsin sana öptümŞenizŞeniz
aferin meleğimize annesi
kutlarım onu öp benim için
maşallah bu ne hız miniğim
gerçi benimde pek işim kalmadı bitti sayılır.saat 11 de kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim az önce geldim
bir tek yemek işim duruyo.onada daha zaman varkaydirigubbakcemile3
demek herkes facede unuttular burayı aşkolsun:umursamaz:
Nabersiniz canlar....
Melekler nasil?Miniğim makinen halloldumu canım,dün giremedim okuyamdım valla.Pazar günüydü bizim burdada meşhur sosyete pazarı kuruluyo,oraya çıktım turladım geldim..
Yarına misafirim var hazırlık yapıcam şimdi..hepinizi çok öpyrm canlar...
teşekkrlerr canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
face de değilim miniğim,:sinifsinif:eyvahedigeldismilegözlerimi dinlenmeye aldım şiştiler,ekrana bakınca acıyor
sıkıldım ama birazcık dikkat etmem lazım bu aralarr,işlerede boş verdim biriktilerr akannehirakannehir
maşallahh işleri halletmişler benim hamarat arkadaşlarımm azcık sürtüneyimde banada bulaşsınnolumunekankayizsmile
idara ediyoruz minikcim sen nasılsınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kizlarrrrrrr nasilsiniz bakemmmm ay kayinim ne yazmis bana
niye cevap vermiyorsun??? o emine can can ne oluyor? tufan yazsana!! bendende cevap a bakin
neye cevap vermiyorum ?? istedigimi yazmakta özgürüm demi :))) diyeeee sinir ediyorlar bani yaaaa:))
Canim melegimizin dogum gununu bende kutluyorum
Nice saglikli mutlu basarili seneler diliyorum anne babasi ve kardesiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Annesinden hic sikayet duymadik insallah tum yasaminda hep boyle olur insallah onunla hep gurur duyarsiniz
Senide kutluyoruz dogum gunu annesi Allah nice dogum gunleri yasatsin huzurlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
naparsın canım sabah 6.30da hortlayınca işlerde erken bitiyor tabi:))
hadi bakalım şeker toplanın bakalım ne diyecekler meleğimize
güzel haberlerini bekliyoruz
bizimde pazartesi drama dersimiz var velilerin:))
drama öğretmeni bize öğretecek çocuklarda seyirci olacak
sabah 9da başlayacak da nazı kime bırakacağım bilmiyorum(
onu düşünüyorum bende kaç gündür
sağol canım halloldu çok şükür
sevdim okşadım hemen attım makineye 4 posta çamaşır:)))))))))))))
hadi sanada kolay gelsin bende seni muckkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım benim geçmiş olsun bitaneciğimmmmmmm
dinlen arkadaşım dinlen
iyidir canım bendende kızları yatırdım şimdide ders çalışacağım sizlere bakayım dedim
bende opuyorumnanaktan şekerrrrrrrrrrr
aman canım seninde sinir olduğun şeye bak kaynına kayaydın fırçayı kime ne ay neyi kullanacağındanda:))))
soyadını burda niye yazdın kısssss:roflol::roflol::roflol:
malum misafir çok iyisi var kötüsü var:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaaaaaa canim prensesimizin dogum günü kutlu olsun öpüyorum kocamannnn
muahahahahah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kötü biseymi dedim ayollll eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?