Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kız anneleri bende geldim benide aranıza alırmısınız benimde üç yaşında bir kızım var

hosgeldin canim almaaz olurmuyuz hic :))) :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: herkese kapimiz acik bizim :)) vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak

nihayet uzun bir aradan sonra pc yapıldı veee buradayım...gerçi arayıp söylemesem hiç biriniz merak etmemişsiniz eskiden olsa bir gün girmesem merak ederdinizalsanaalsanasmile:gitme:neyse bu kadar sitem yeter şimdilik
doktor doktor gezmekten pc yi hemen yaptırmaya fırsat bulamadık açıkçası:sinifsinifğluma bir ay önce kalça çıkığı ultrasonu çekilmişti ve bir bacağının diğerinden az geliştiği ortaya çıktı bir süre çift bez kullandık ama işe yaramadı,doktor kesinlikle kalça çıkığı olmadığını 9 aylık olana kadar bacaklarını ayrık tutacak bir alet takması gerektiğini söyledi bir anda dünyam yıkıldı...gittiğim hastane özel bir hastaneydi ve güvenmedim ertesi gün bir tanıdık aracılığıyla çapada bir profesöre götürdüm doktor gülmekten konuşamadı abartılacak birşey olmadığını daha hafif bir aletin bir ay takılacağını söyledi ve 11 gün önce aleti takmaya başladık ama anne yüreği işte oğlum aleti istemiyor hareket etmek istiyor ama alet hareketlerini kısıtlıyor o ağlıyor ben ağlıyorum:gitme:20 gün sonra tekrar gideceğim inşallah düzelir bir ay takmakla yetiniriz...:Saruboceq:
neyse canlarım kafanızı şişirdim bu arada geçmiş kaldiliniz mübarek olsun...

selam canim hg artik merak etmiyoruz cünki senin bebisin var girdirmiyor diye merak etmiyoruz artik birde eskisi gibi giremiyorum ben ama artiki 2 hafta sonra düzene girecem insallahhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kız anneleri bende geldim benide aranıza alırmısınız benimde üç yaşında bir kızım var
aramıza hoşgeldin canım

çok geçmiş olsun oğluşuna belinaycım.canını sıkma canım bak önemli bir sorun değilmiş zaten
1 ay alet takılsın ne olacak ki canım.allah beterinden saklasın:Saruboceq:
bu arada haberini geçen minik vermişti canım selam söyle demiştim bende
yani aklımızdasın unutmadık seniyerimseniben
öptüm seni a.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar hanımlar
kociş az önce pc yi bıraktı:mymeka: ancak bana sıra geldi
gerçi bu sürede evi baştan aşağı iyice bir temizledimkaydirigubbakcemile3
neyse kocişin izni 2 gün sonra bitiyo artık pc bana kalıcakzemuszemuszemuszemus
o zamana kadar idare edicem ne yapalımkaydirigubbakcemile3
şimdi sofrayı hazırlıcam öpüyorum herkesia.s.a.s.

canım benim yaaa valla bebekden dolayı giremediğini düşündüm ayrıca inan benimde kafa yerinde değil ondan farkına varamadım sen arayana kadar
özür dileriz bitanem bir daha olmaz bizi affet artık sabah yoklama alacağıza.sa.s
oğluşuna çok geçmiş olsun bitanem benim dediğim gibi arkadaşımın bebeğininde başına gelmişti kısa süre kullandı ve iyileşti çok şükür güzel düşün güzel olsun canım benim
zor olduğunu biliyorum ama onun iyiliği için bir süre daha sıkıntı yaşayacak
tekrardan çookk geçmiş olsun canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkese iyi akşamlar şekerlerrrrrrr
erken yatacağım az ders çalışıpda kızları yatırayımda yarın eşim çalışacak onun için sabahtan kargalar kahvaltı yapmadan kalkayım işleri halledip kahvaltımızı yapalımda market alışverişini yapayım
malum pazar günü parti var çılgınlar gibi eğleneceğiz:))))))))
herkesi opuyorumnanaktan
mihriban canım gözün aydınmı diyelim şeker ozaman:)
her eve 2 3 pc şart valla:)))
çocuklara kocalara bizlere:))))))))

allah zihin açıklığı versin minikcimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi gözünaydın şekerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ya pc yapılamadı ondan giremedin sanmıştımmbilmiyorumkismile
çok geçmiş olsun canımmm,acil şifalar inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi az kalmış canım inş gerek kalmaz artık takmasına:Saruboceq::Saruboceq:

öyle inan canım her eve 3-4 tane gerekmişkaydirigubbakcemile3
sanada kolay gelsin miniğim şimdiden öptüma.s.a.s.

İyigeceler fıstuklar.
Geçmiş kandiliniz cumanız mübarek olsun inşaallah..
Miniğim Elifimin doğumgünü kutlu olsun,kocaman öpyrmopuyorumnanaktanmıncıklarım yanaklarını onun....Allah sağlık versin hayırlı evlat olsunlar..
Beyaz showa takıldım biraz da pc başı...eh işte idare ediyoz..Şevvalim,mihroşum,kamilem,gülzeynom,kübrabetülüm,Ayshe,nunuk,melek,Cennetb.iremim hemşerim öpyrm hepinizi..yeni gelen arkdşımzda hoşgelmiş hayırlı olsun..
Belinayım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin düzelir inşaallah üzülme canım..duacıyım..unutdğum varsa affalo..artık bayağ kalabalıklşdık maşaallah..:1hug:

iyi haftasonları şeker arkadaşlrım benim
perşembe akşamı kareşimi ıspartaya yolcu ettik
hayırlısıyla birliğine dün teslim oldu
az öncede telde konuştukk
sesi neşeli geliyodu sevindimmm
o kadar gözyaşı döktükten sonra kendine gelebilmiş olmaasına sevindim
ben zaten sulu gözlüyüm mahvetti beni ağlarkennn
artık şafak sayıcaz
bu benim askere giden üçüncü kardeşim ama bu resmen elimde büyüdü i başka zor geldi gidişi
zaten ufak tefek diyede kıyamıyorumm yavruma
oyyy yeter senin kardeşin aartık desenizeee

neyse yaaa belinay dünürüm geçmiş olsun inanki bende fazla giremedim
bu aralar kim var kim yok pek farkında değilimmm
minik parti var haaaa
aşkolsun bizi çağırmuyıosunnnn
begobende seni öpüyorummmm
mihriş
çıbık mental
kamile
gülzeyno
nunuk
ayşe
melek
irem
kübrabetül
sizi ve ismini unuttuğum tüm hatunları öpüyorummmmm
yeni gelen arkadaş sende hoşgeldinnnn

iyi hafta sonları şekerlerrrr,
sevvalcimm allah kavuştursun canımmm,
minikcim kolay gelsinnn,
begocum nasılsın canımm,
yeni katılan arkadaş hoşgeldinn aramıza dün yazmayı unutmuşum
bugün ne yapacağım kararsız kızlarr akışına bıraktım günü
bu arada sesim kısılmış iyice zor konuşuyorumm
görüşmek üzere öpüldünüzzzzz

Canım cok gecmiş olsun aslan parcasına sende üzülme bizim komsunun bebişinede taktılar 1 aylığına önce biraz sıkılıp aglıyordu ama alıstı 1 ay cok uzun degil Allah beterinden saklasın sende cok üzülme senide kuzularınıda öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Minikcim masallah erkenden yazmıssın sanırım simdi ders calısıyorsun Allah zihin acıklığı versin
Sevval Allah kavustursun canım hayırlı teskereler
Arkadaslar hepinize güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlarım...inşallah bir ayda atlatırız...bebişim akşamdan beri rahatsız neyi var anlamadık bütün gece ağladı hep mızır mızır bir de ishal olmuş ondan mı yapıyor bilmem...bu arada pc yine gidip geliyor güzel yapılmamış galiba yine giremezsem bilinki yine tamire gitmiştir...akannehir

hoşgeldin kız annesi:)

belinaycım geçmiş olsun oğluşuna
bilirim o aletii
benim de yiğenim
de vardıı kalça çıkıklığı gibi bi durum
ayrıcada bi ayağında serçe parmağı yok
diğer ayağındada orta ve yüzük parmağı birleşik...
parmağı olmayan ayağı yürümeye başlayınca içe doğru basıyordu şimdi ameliyat olduu bakalım
demek istediğim o kalça çıkıklığı için aletten yiğeimde taktıı işe yaradıı
inşş kuzucuğunada yarar ve hemen iileşirr
zor ama sende üzülme canm sütün etki etmesin

bende seni öptüm canım
kaç gündür yazıom kimse görmedi valla benide senden başka miniğim kesin görürdü ama boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…