Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bu arada herkese ii hafta sonlarııı
bende kızımla takılıyorum
kocişimi göreve çağırdılar sabah
akşama gelir artık
gelsin misafir kabul etcezz
hoşçakaln

sevvalim canım allah kavuştursun bebekimmmmmmm
aman kıs valla iyiki oğlun yok senin yoksa askere giderdin onla beraber
sulu gözüm benim:))
gel annem gel partiye nasılda eğlenecez çılgınlar gibi sorma:)))))))))))))))))))))))
gelde bari senle eğleneyim
kamilem sağol şekerciğimmmmm
hadi bakalım bırak akışına olmadı ben gönderem bebemmmmmmm
bugün 1 kg kadar sarmalar sardım yaprak ve pazıdan oluşan börekler poğaçalarrr ohh daha ne olsun
sanada yollayam yafrummmm
iremim yafrummmmm miniğinin bu aralar görecekleri çalışmıyor bebekim kusuruma bakma dikkatimden kaçmış olabilir((
belinayım canım geçmiş olsun yakışıklımıza canım benim yaaa dr götür eğer ishali devam ederse küçük daha su kaybetmesin yavrucak
yeni gelen melek annemiz var aramıza hoşgeldin sende canım allah bağışlasın meleğinide
her zaman bekleriz
herkesi opuyorumnanakten şekerlerrr
sabahtan beri öldüm yorgunluktan tadımda yok ama elifim için koşturup duruyorum oda evi süsledi balonlarını şişirdi nasılda mutlu kardeşciğiyle birlikte görseniz:)
banyoları kaldı bir onuda yarınmı yaptırsam diyorum eşimde gelmedi daha uykumda geldi valla sabah 6da hortladım ve o saatten beri koşturuyorum
offff offfffff yarında yorulacağım pazarteside elifin drama dersi var ve biz gideceğiz 1 saat velilere drama dersi verecekmiş hocası sonrada çocuklarımıza gösteri yapacakmışız:)))))))
soytarı olacağız anlayacağınız
sabah 9da okulda olmam lazım(
off offfffff nazı napacam bilmiyorum daha karar veremedim pek tadım yok anlayacağınız
hayırlısı bakalım halledecez bir şekilde artıkın
ay neyse çeneme vurdu akşam akşam hadi iyi akşamlar herkese ben kaçarrrrr
opuyorumnanaktan meleklerimi vede güzel anneciklerini

minik doğru söylüyon bende iyiki oğlan yok yoksa ben kafayı yerdimmm
naptı üstünümü açtı ictimaya kalkabildimi
eğitimde sırtı terledimi hasta olmasın diyeeee
sayende anladımki
allah bana bu yüzden oğlan vermemişş .))))))))

sende çok yorulmuşsunnnn
nasıl eğlenebilcen tarkan bu durumdayken hiçmi vicdanın sızlamıycak
o adamcağız sorguda terlerkennnnnnnnnnnn
:))))))))))))))))))))))))))))

iyi pazarlarrrr şekerlerrrrr
minikcim klay gelsin canımmm bugün epey yogun geçecekk allah yardım cın olsun canımm
elifimize tekrar mutlu yıllarr
cennetbahçelerimmm naber tatlım iremimiz nasıl annesi ebnim için öp
bugün bogazlarım iyice şişmiş arkadaşım aramıştı kızına doğumgünü yapacakmış bu halde gidemem artık dinleneyimde yarına bari iyi olayımm
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

günaydın herkese şekerler
güzel bir gün olsun inşaallah
iyi pazarlar canlarım
sabahtan kalktım dolmaları pişirdim salataların mezesi hazır
ev halkınıda kaldıram kahvaltılarını yapsınlarda işimin kalanına bakayım
sevvalim kıs aşkolsun bebekim içim kan ağlıyo zaten pek eğleneli olacaktıya buda tuz biber oldu sorma
iremim bebekim muckk canım sanada yafruşummm
hadi kaçtım ben herkese güzel bir gün diliyorum
opuyorumnanaktan melekciklerimide

günaydın canım sağolasın bitanemmmmm
teşekkürler teyzesi mesajını iletirim
geçmiş olsun canım benim sanada dikkat et kendine dinlen şeker tembellik yap bugünde

merhaba hanımlar
iyi pazarlar şekerler
dün 3 aile benim memlekete gezmeye gittik.annemide gördüm gezdik dolaştık iyi oldu ama şansımızdan sabah hava güzel diye çıktık öğleden sonra buz kesti hava yağmur yağdı baya üşüdük yaniaklinialirimsmile
eşimin son izin gününü de böyle değerlendirmiş oldukkaydirigubbakcemile3bugün işe başladı kociş pc de bana kaldı:roflol:
miniğim meleğimizin doğumgünü kutlu olsun tekrardan canım
kamilecim geçmiş olsun dinlen azcık canım
zeyniye allah kavuştursun canım
herkesi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mihriban sağolasın canım güzel dileğin için
ne güzel değerlendirmişsin tatilini
anneciğinide görmüşsünn

herkese iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
minik kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnn
rüyanaz gözün aydınnn bebemmmmmm
kamilemmmmm geçmiş olsunnn guzummmmmmmmm

canım biyere çıkamadık zaten
bir dün biraz gezmiş olduk ama bayada üşüdükkaydirigubbakcemile3

Miniğim uğramamış ki....bilmiyorumkismileyorgundur tabii malum...Nice yaşları olsun tekrar bakalım Elifimizin opuyorumnanaktankocaman onu...
Şevvalim Allah kavuştursun canım,kardeşim benim ellere gitdi...daha öncede dedim emme duydunmu bilmiyim...CADIARZUHayırlı tezkereler olsun..ağlamayın,ağlamak ağlama getirir..hayırlısyla gelsin güzelim...çok öpyrm seni..
Valla hepinzi öpyrm,isim saymıycam saat 12 pil bitdi...bego kaçar..

herkese günaydınlar şekerlerrrr
güzel bir gün vede hafta sizlerin olması dileğiyle canlarımmm
meleklerimede güzel bir gün diliyor opuyorumnanaktan herkesi
rüyam canım hadi gözün aydın bitanemmmm benden sana izin şeker hasret giderin:)))yoklama almıyacağız senden 1 2 gün:))
sevvalim mersi bebekimmmmm
kamilem canım sen nasılsın bakemmm??
mihriban hadi gözün aydın canım koca işe pc sana kaldı:)))))))
ne mutlu sana şekerrrrrr
nunukummmmm nabersin bebekimmmmmmmmmmmmm
iremim canım sağol şekerciğimmm günün ilk günaydınını senden ben kaptım:)))
bego aynen şekerciğim yorgunluktan öldüm ama kızım pek mutlu oldu doya doya eğlendi nazda tabi
yorgunluğuma değdi diyebilirim yani
sağol canım amin inşaallah rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin tüm evlatlarımıza inşaallahhhhhhhh
sabah 9da elifimin okulunda drama dersi var veliler için oraya gideceğim bir ara gelirim artık:))
herkese kolay gelsin görüşmek üzere öptüm herkesleriiiiiiiiiiiiiii

günaydın melek annelerim benimŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hepinize güzel bir hafta diliyoruma.s

ya ben bayadır uğramıyom galiba buralara sengözlerimebaksanab yeni arkadaşlarda gelmiş herkeşlere merhaba cancıklarım benimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hepinizi sok öpüyorum melek annelerimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın şekerlerim ...minigim kociş gitti işe kız gitti okula yine burdayım canım sen almıon ama eşimin iş yerindekiler alıo yoklamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…