Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

anam valla pek derinden girdin bacummmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
hadi bakalım bitirde gel işleri yafruşum
erkenden hallettim ben çok güzel bir hava var elifi almaya diye erkenden çıkalımda biraz oynaşalım nazla
bahar geldi sanırım sonunda:lepi::lepi::lepi::lepi:
allahım allahım şükürler olsunnnnnn buhranlar bunalımlar kasvet bitiyorrrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugun......

ooooooooooooooooooo günaydınlar sultanımmmmmmmmmmmmmm
nabersin yafruşşşşşş
izinlisin ama duramadın demi geldin yineeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şükür canım iç güveysinden halliceyiz:roflol::roflol::roflol:
sende keyifler nasıl demiyom bile kocişe kavuştun neşen yerindedir bilirimmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

nice yaşlara cnm

burdayım fıstığım öptm seni

bnde öptm senii arkadaşım
günaydın kızlarrr
benide ekleyn facesinize opuyorumnanaktan

günaydın yafruşummmmm
ekleyek anam ekleyekden isim cisim nedir özelden atıver bakemm mesajyerimsenibenyerimseniben

hatunlarımın devamı nerde ayollllll
mentalist karusu görünmüyor hiç ortalarda
sevvalimmm bebem nerdesin sen bakemmmmmmmmm
okul yolları taşlı ....................yine yollardasın sanırm bebekimmmmm
belinayım canım benim pc bozuldumu yine yoksamm(
aramıza girenler allahından bulsunlar yafruşummmmmmmmmmmmm
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr görüşmek üzere dışarı atam kendimi sürtem azda doping niyetine:)))))))))
gelirim yine kolay geleeeeee herkeseeeeeeeee

selam kızlarr tünaydınnnnnnnnnnnn
az önce kızımı masa tenisi kursuna yazdırdım geldim
haftada 3 gün sabahları kursa gidicek
ee buda demektirki tüm güne yakın tek çocuklu yaşıycammmmmmm
şaka bi yana rehber öğretmenimiz tavsiye etti dikkat geliştirmesine yardımcı oluyomuş
bende söz dinledimmmmm

minğim okul yollarında değildim guzummmm
malum dün gece doğum günüm olduğuna sebeben eşimin getirdiği üç mumlu(30 kalabalık olur diye onda birini almış) süpriz pastaya sevindirik oluyodummm
sonrsında aşk sarhoşu olmuşum saat 9 da zor ayıldımmmm

bugün sevgi kelebeği modundayımmmm
hayat güzel dünya güzel
ben güzelimmmm
herşeyyy güzelll

selamlar...pc arada bir gidip geliyor güçlendici bir cihaz varmış birazdan çıkıp onu alıcam inşallah düzelir.oğlum hala ishal pazar günü çok ağladı doktora götürdük ama ishali devam ediyor karnı ağrımaya başlayınca kıyameti koparıyor...
miniğim biraz geç oldu ama elifimin doğum günü kutlu olsun canım...
şevvalcim seninde doğum günün kutlu olsun dünürüm daha nice 30 yaşlara inşallahbayanssulusmile

çok teşekkürler canım...yiğeninede çok geçmiş olsun...canım benim oğlumdaki kalça çıkıklığı değilmiş doktorlar ısrarla kalça çıkığı yok çok şükür diyorlar.sadece bacağının birinde gelişim geriliği var dışarıdan kesinlikle belli olmuyor o kalça çıkığından daha basit bir şekilde tedavi edilir diyorlar.taktığımız alet çok zor bir alet değil ama yinede içimiz acıyor kıpırdayamayınca işte...allahım kimseyi evladıyla sınamasın :Saruboceq:çok zor birşey...sütüme geçen ay çok etki etti hatta doktordan bile fırça yedim üzme kendini sütün azalmış diye ama şimdi pek takmamaya çalışıyorum...
birde yiğenin yeni mi ameliyat oldu şu anda nasıl?

ohh çok ii o zmn canım
hemencik geçer inş
evet canım geçen yaz mayısda oldu ameliyat
kalça çıkılığı gibi durumu onunda geçmiştii
yapışık parmağını ayırdılar
ama işte bi ayağındada serçe parmağı olmayınca biraz içe basık yürüyor böyle olunca yürüyüş bozukluğu varr

miniğim özelden attım cnm

tünaydın hanımlar nasılsınız şekerler herkes iyidir umarım
burda bugün hava çok güzel güneşli ve sıcak ama yinede içimden dışarı çıkmak gelmiyo
kızları okula götürüp getirirken yoruluyorum ondan sanırımakannehir
kamilecim msn adresini ekledim canım
herkese güzel birgün diliyorum
öpüldünüzzzzza.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar kızlarrrr
bir süreliğine kendimi net aleminden banlıyorum
sebeb sorarsanız derslerime ağırlık vermem lazımmm
kendi kendime böyle bir karar aldımmmm
görüşmek üzere

herkese iyi akşamlar şekerlerrrrr
ay pek yorgunum ama sizlere yazmadan duramadım
malum güneşi gördük elifi almaya diye indik aha 6da eve geldik:))))))))
12den beri sürtüyoruz:)))))
elifimi aldık servisten doğru gezmeye kredi kartımında hesabı dönmüştü yemek ısmarladım kızlarıma şımarttım azcık ordan park market dönüşte yine park geldik 6da nasıl kokmuşlar ama nasıl
hemen duşa girdiler sızmak üzereler ikisinide yatırayım sabaha kadar uyusunlar
bende ders yapacağım sızmazsam tabi progmamıma uyamıyorum şu aralar ama bir kahve kendime geleyim kızlar yatsında 10dk kafa dinleyip kahvemi içeyim sonra geceye kadar çalışayım
herkesi opuyorumnanaktan
sevvalim balım destekliyorum seni hadi görem bakem yafruşummmmm
benden sana sınava kadar izin bebekimmmm ama arada bir ceeeee de ok balımmmmmmm
belinayım canım benim geçmiş olsun bitanemmmmm kıyamam ben kuzucuğumaaa inşaallah en kısa sürede iyileşir yavrum yaaaaaaaaaaa
herkesleri kocaman öptüm kızlar sızmak üzere hadi ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben de ufaktan başladım ders çalışmaya bebişimden fırsat bulabldiğim zamnlarda
şevvalcik be miniğim siz hangi bölüm okuyorsunuz?

nerelerdesiniz millet dünden beri kimseler uğramamış yanlız kalmış topiğimizakannehirherkez ders çalışıyor galiba dersi olmayanlarda havayı güzel bulup dışarı kaçtılar herhaldekaydirigubbakcemile2

merhaba hanımlar
keyifler yerindedir umarım
sabah siteye girdim değişiklik yapılmıştı bir tuhaftı yazamadımda.
şimdi eski haline dönmüş sevindim vallazemuszemus
herkese güzel birgün diliyorum
ve muckssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

girenler oldu belinaycım minik yazmıştı mesaj ama silinmiş galibaCADIARZU
burda bugün tuhaf bir hava var önce yağmur yağdı şimdide güneş yüzünü gösterdi ama bu havaya güvenilip dışarı çıkılmazbilmiyorumkismile

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ay nasıl sevindirik oldummmmmmmm
aman aman dönmüşüz eski halimize:lepi::lepi::lepi::lepi:
herkese selamlar şekerler elifi yedireyim yatsın uykusu varmış nazımda ablayı beklerken ağladı uykum geldi diye yolda gelir gelmez attım yatağına sızdı:))
hadi bende kaçtım 10dk dinleneyimde ders başı yapacağım
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrr

merhaba şekerler
miniğim ekledim cnm :)
bu arada siteye ne olmuş kii ben görmedim bşy:)
burda hava fena yağmurlu kapkara

site eski haline dönmüş ama hani yazdıklarım neredee??

neysee mihriban belinaycım nasılsınız şekerlerrrr

sitede sorun var galiba bende birden görünce şaşırdım kimseler girmemiş diyedelikafadulden
ben iyiyimde kamilecim oğlumun ishali geçmiyor acaba ilaçlar az doz olduğu için mi geç işe yarıyacak ki... sabahtan beri düşünüyorum doktora tektar mı gitsem diye şimdilik beklemedeyim bakalım inşallah geçer...sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…