- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.341
günaydınnnn şekerlerrrrrrr
oooo yaş faslı almışgitmişş temmuzda 31 i dolduruyorumm ama farkettim ki ben pek takmıyorum bu durumu elimizden gelen bişey yok zamanı durdurmak için o yüzden oluruna bırakalım gitsin ne yaşadıklarımızı nede hissettiklerimizi değiştirebilirizz içimizdeki çocuk en hasarla çıksın yeterki o bize bir ömür boyu yeterrrr..............
sabah sabah oldukça derin girdim neyse ben kaçarrr işlerimi halledip gelirimmm
görüşmek üzere öpüldünüzzz
günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugun......
nice yaşlara cnm
burdayım fıstığım öptm seni
bnde öptm senii arkadaşım
günaydın kızlarrr
benide ekleyn facesinize opuyorumnanaktan
belinaycım geçmiş olsun oğluşuna
bilirim o aletii
benim de yiğenim
de vardıı kalça çıkıklığı gibi bi durum
ayrıcada bi ayağında serçe parmağı yok
diğer ayağındada orta ve yüzük parmağı birleşik...
parmağı olmayan ayağı yürümeye başlayınca içe doğru basıyordu şimdi ameliyat olduu bakalım
demek istediğim o kalça çıkıklığı için aletten yiğeimde taktıı işe yaradıı
inşş kuzucuğunada yarar ve hemen iileşirr
zor ama sende üzülme canm sütün etki etmesin
çok teşekkürler canım...yiğeninede çok geçmiş olsun...canım benim oğlumdaki kalça çıkıklığı değilmiş doktorlar ısrarla kalça çıkığı yok çok şükür diyorlar.sadece bacağının birinde gelişim geriliği var dışarıdan kesinlikle belli olmuyor o kalça çıkığından daha basit bir şekilde tedavi edilir diyorlar.taktığımız alet çok zor bir alet değil ama yinede içimiz acıyor kıpırdayamayınca işte...allahım kimseyi evladıyla sınamasın :Saruboceq:çok zor birşey...sütüme geçen ay çok etki etti hatta doktordan bile fırça yedim üzme kendini sütün azalmış diye ama şimdi pek takmamaya çalışıyorum...
birde yiğenin yeni mi ameliyat oldu şu anda nasıl?
yine ben geldim şekerlerkaydirigubbakcemile3
ama herkes gezmede sanırım
nerelerdesiniz millet dünden beri kimseler uğramamış yanlız kalmış topiğimizakannehirherkez ders çalışıyor galiba dersi olmayanlarda havayı güzel bulup dışarı kaçtılar herhaldekaydirigubbakcemile2
girenler oldu belinaycım minik yazmıştı mesaj ama silinmiş galibaCADIARZU
burda bugün tuhaf bir hava var önce yağmur yağdı şimdide güneş yüzünü gösterdi ama bu havaya güvenilip dışarı çıkılmazbilmiyorumkismile
site eski haline dönmüş ama hani yazdıklarım neredee??
neysee mihriban belinaycım nasılsınız şekerlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?