Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar şekerlerrrrrr
öğlen elifin sınıf arkadaşlarının annesi aradı geleceğiz diye elif okuldan gelmeden hazırlıklarımızı yaptık sonra onlar geldi çocuklar oynadı bizde sohbet ettik güzeldi
6 çocuk oldu toplam 2si daha minnacık:))
yerde sürünüyorlardı pek şekerlerdi naz ablalık yaptı onlara:)))))
kendini yanlarında büyük hissetti bakındı durdu
onları gönderdik evi topladık eşim gelmeden sizler bakayım dedim
pazara git koştur derken malum günüm birde bugün belim sinyal vermeye başladı kızları erkenden yatırayımda dinleneyim
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrr
kib byeeeeeeee

iyi akşamlar hanımlar
bugün arkadaşın yasini vardı oraya gittim geldim kk nü açtım ama net kesildi birşey yazamadım
herkes iyidir umarım
öpüyorum şekerlera.s.a.s.a.s.

İyi akşamlar hatunlar,naber?..
Bugün okulun gıda kermesi vardı,bir kaç arkadş onun başındaydık...
Çooook yoruldum çook..ordan bir arkdaşda toplandık..
Bego yollardaydı anlayacağınız
Çoğunuzun birer çocukdan okul koşturmacası var,ikiye üçe çıksında görücem sizidea.s
Haydi ben kaçar kalın sağlıcakla canlar byyyyyyyy

begocum bende 3 kız var 2 si okullu
zaten yeterince koşturuyorum canım:gitme:ayaklı servisim götür getir beslenmeleri ödevleri derken iyice yoruluyorum
seni anlıyorum yani canım:teselli:
allah kolaylık versin hepimize

ben yine geldim hanımlarkaydirigubbakcemile3
ama kimseyi yakalayamıyorum.kociş kurtlar vadisini izliyor bende sıkıldım aklinialirimsmile
kk ne topiğimize bir bakıyım dedim
iyi geceler şekerler

günaydınlar herkese şekerciklerrrrrrr
gününüz aydın olsun inşaallahhhh
hayırlı cumalar diliyorum
herkese kolay gelsinnnnn
opuyorumnanaktan
melekleriminde günü aydın olması dileğiyle
begom maşaallah şeker valla görecez bizde o günleri napacaz bilmiyorum
yorucudur baya eminim ama napalım sağlık versinde rabbim hallederiz inşaallahhhh
mihribanım muckkkkk bebişimmmm valla ben pek yorulmuşum dün nete bile giremedim bakmaya sızıp kaldım yafrummmmmmm

kamilem günaydın bitanemmm
nabersin şekerciğimmm??
eee hatunlar nerdesiniz bakalımmmm
sevvalimmmmmmmmm aşkummm nerdesin sen yafrummmmmm
herkesler uyuyormu daha
işleri hallettik nazımla pinekliyoruz bugün yormayım kendimide tüm gün ders yapacağım sınavlara geri sayım başladı(
1 ayım kaldı bakalım hayırlısı az sıkayım dişimide sonra rahata ererim inşaallah
herkese kolaylıklar diliyorum kib görüşmek üzere şekerlerrrrrrrr

günaydınn melek annlerii
bende iremi uyutcam uyutmadan bakım dedim kimseler yok ama
miniğim ne uyuması sabahın köründe ayaktayız vallaaa...

gecmis olsun canim sen masai yaptir belineee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydınnn,hayırlı cumalarrrrr

günaydınn melek annlerii

günaydın ve de hayırlı cumalar :)

günaydin sekerler nabersiniz bugün erkenci sayilirim bende melisanin kulak dr randevusu var esim calismiyorum diye almisti ama is olunca arkadasin esi götürecek bizi randevu olmasa hala uyurdumda neyse su kurs bitsin accik yatarim sonra sizlerle sohpet ederiz :)))))))

günaydınn melek annlerii

hımmmm pardon canım günaydınnnn
hadi uyut gel bakalım bebekkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın canım sağol sanada hayırlı cumalar

gecmis olsun canim sen masai yaptir belineee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aha o dediğinden oldu canım valla
bugün pinekliyorum dinleneyim yan gelip yatayımeyvahedigeldismile

günaydin herkese hayirli cumalar diliyorumm öpüyorum herkesiii

sağol bebekim sanada günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrr

dinlen canim gecer ozaman tabi birde masaj iyi gelirrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Nunukummmmmmmmmmmmmm ceeeeeeeeeeeeee bebemmmmmmmmmm
nabersİn bakemmmmm ŞekercİĞİmmmmmmmmmmmmmmmm

canim cikayim hazlanayaim ben yavastan görüsürüz canimmmm :))))))))
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydin herkese hayirli cumalar diliyorumm öpüyorum herkesiii
sanada canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayurlı cumalar canımm nabersinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınn melek annlerii
iyi uykular iremimize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannaber şekercimmmopuyorumnanaktan
tünaydına gelebildim minikcimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah kızları eşimi yollayıp burayada bir ceee diyor tekrar uyuyorummmirmirmirmir
kızlar yemeğe geldi yemekteler bende buralarda takılıyorum birazdan azcık bir işlere el atacağımyerimseniben
sanada kolay gelsin allah zihin açıklığı versinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım hayırlısıyla bu sınavıda atlatırsın inş
sevvalcim ev işleri okul sınava hazırlık derken netten soyutladı kendiniboshayallersmile
kızlar nasıll benm için öp annesi onlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar hayırlı cumalar
herkes iyidir inşallah
bende kızları okula bıraktım geldim.işlerim var daha başlamadım.tembellik var üstümdeboshayallersmile
önce topiğimize selam vereyim dedim
öptüm herkesia.s.a.s.a.s.

slm kızlar 2 gündür lojmanın neti gitti nete giremedik geçmişe bakamadım iyidir inşallah herkes herkesi öptüm şekerler.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…