- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.401
günaydınlar meleklerim ve anneleri
gününüz güzel ve aydın olsun
herkese merhaba hanımlar bende bundan 13 gün önce kız çocuğu annesi oldum bende
aranıza katıldım herkese tekrar merhaba
gunaydın canım benım nasılsın sekerım
sagol bebegım senınde gunun aydın olsun ınsaallah canım
optum sekerŞeniz
lahana bebek canım hoş geldin.
nerdesin sen kız nasıl merak ettik
günaydın meleklerim vede güzel annişleria.s. herkes iyidir inşallaha.s kaç gündür giremiyorum geçmişide okuyamadım çünkü hemen çıkcam tekrar:1no2: kızlar pazartesi günü eşimin kuzeni vefat etti:çok üzgünüm: 19 yaşında gencecik çocuk morsiklet kazasında öldü:a015: allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın çok acı birşey ben yaşadığım için iyi bilirimsenağlama oğlumun mezarının yanında gömdüler:çok üzgünüm: çok üzgünüm oğluma abilik yapmaya gittisenağlama kızlar çok mutsuzum ya allahım hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın ve onları korusun inşallah:Saruboceq:
canım günlerdir cenazeye gidip geldiğim için giremedim birazdan tekrar gitcem gitmeden bi yazim dedim
miniğim benim ne kadar akıllı bir gelinim var
maşallah canım efecikte yazıyor.biri okur biri yazar
anacım bunların çocuklarıda dahi olur.
bizde dahi neneleri öpüyorum canım seniŞeniz
günaydın meleklerim vede güzel annişleria.s. herkes iyidir inşallaha.s kaç gündür giremiyorum geçmişide okuyamadım çünkü hemen çıkcam tekrar:1no2: kızlar pazartesi günü eşimin kuzeni vefat etti:çok üzgünüm: 19 yaşında gencecik çocuk morsiklet kazasında öldü:a015: allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın çok acı birşey ben yaşadığım için iyi bilirimsenağlama oğlumun mezarının yanında gömdüler:çok üzgünüm: çok üzgünüm oğluma abilik yapmaya gittisenağlama kızlar çok mutsuzum ya allahım hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın ve onları korusun inşallah:Saruboceq:
yaranı desmek gıbı olmasında canım senın oglunmu vefat ettı canım benım
senınde basın sagolsun.
bızde kızını dr goturecektın noldu sonuc dıye merak edıyorduk canım benım
rabbım yardımcınız olsun canım tek dıyebılecegım bu
canım benim başınız sağ olsun
bende bilirim evlat acısını sorma
allah anasına babasına sabırlar versin canım ne diyeyim
sözün biitiği yer malesef canım
teşekkür ederim minik kuşlarım,kızımı dr götürdüm tahlilleri temiz çıktı ama dr bir tahlil daha istedi o henüz çıkmadı onu bekliyoz inşallah oda temiz çıkar.miğim sen yaramı deşmiyon merak etme zaten yaram daha taze benim oğlum 1 buçuk yaşındaydı ve 10 ay önce öldü
canım benım kıyamam sana ben
basın sagolsun canım melegın senı beklıyor annecıgı
allah sabrını versın canım
soyleyecek soz bulamıyorum canım bır anneye bu konuda
ozur dılerım canım
evet efsunecim malesef sözün bittiği yer,çaresiz kaldığın tek şey allahım bize bu acıyı tekrar yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?