- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.541
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun..akşam üstün dökmen geldi diyarbakıra onun seminerine gittim harika bi insamış çok güsel konuştu hayat dolu hayata başka pencerelerdende bakılacagını ögrendim...
Günaydın melek anneleri
Nasılsınız bakalım hasta hasta beni de alır mısınız aranıza
günaydın mely tabiki buyur canım hoşgeldin vereliniortak ayrıca geçmiş olsun canım
Tşk ederim cnm. Meleğimi iyileşti şimdi ben kaptım şifayımafoldumben
[/COLOR]
zaten hep böle olur canım hastalık eve girdimi herkesi sıradan geçiriyo :1no2: sanada şifalar olsun tatlım a.s
günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
hepinizin cuması mübarek olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın miniğim Şeniz
güzel dileklerin için teşekkürler canımcım olumunekankayizsmile seninde günün güzel olsun opuyorumnanaktan
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun..akşam üstün dökmen geldi diyarbakıra onun seminerine gittim harika bi insamış çok güsel konuştu hayat dolu hayata başka pencerelerdende bakılacagını ögrendim...
Günaydın melek anneleri
Nasılsınız bakalım hasta hasta beni de alır mısınız aranıza
hayırlı günler hayırlı cumalarrrr
hastalarımıza acil şifalarrr
banada bu arada :)
dökülüyorumm tüm gece uyumadım bagazlarımşiş ateş filan ne ararsan varr
kendimkaşındım benim eve patika bir yol ile giriliyor yolda büyümüş yabani otlar vardı onları temizledim e tabi oda alerjiyi tetikleri şimdi acısını çekiyorumm
sizler nasılsınızzz meleklerim nasıl öpüyorum onları çokkkk
öğleden sonra dr gideceğim oradan kız kardeşime geçeceğimmgörüşmek üzere öpüldünüzzz
neyi begocum opuyorumnanaktanBen geldiiiiiiiiiiiim....
Akşamın ilk annesine hayırlı akşamlarkaydirigubbakcemile3
Siremiiiiiiimm anladın sen onukaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana ne var ne yok kıslar,nası gidiyo hayatyerimseniben
Mihroşum anneciğin varmış,slm söle bndende cnm,meleğimnde inşaallah gözü düzelir
Miniğim senin meleklerin nası oldu kuzum...eşinde rahatszdı iyimi?..
Valla okudum emme unutdum diğerleri ne yapıodu..CADIARZU Mentalis oyuna dadandım diyodu,alışkanlık yaptı demi bırakmak zor geliyo,iradeni zorla gülümlmaz:
Kocamaaaaaaaaaan öpücükleropuyorumnanaktan
sağol canımanladım mihrimancım inş düzelir yavrunun güzel gözüü
kıyamam benn...
tekrar çok geçmiş olsun
tamam söylerim begocumBen geldiiiiiiiiiiiim....
Akşamın ilk annesine hayırlı akşamlarkaydirigubbakcemile3
Siremiiiiiiimm anladın sen onukaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana ne var ne yok kıslar,nası gidiyo hayatyerimseniben
Mihroşum anneciğin varmış,slm söle bndende cnm,meleğimnde inşaallah gözü düzelir
Miniğim senin meleklerin nası oldu kuzum...eşinde rahatszdı iyimi?..
Valla okudum emme unutdum diğerleri ne yapıodu..CADIARZU Mentalis oyuna dadandım diyodu,alışkanlık yaptı demi bırakmak zor geliyo,iradeni zorla gülümlmaz:
Kocamaaaaaaaaaan öpücükleropuyorumnanaktan
hayırlı günler hayırlı cumalarrrr
hastalarımıza acil şifalarrr
banada bu arada :)
dökülüyorumm tüm gece uyumadım bagazlarımşiş ateş filan ne ararsan varr
kendimkaşındım benim eve patika bir yol ile giriliyor yolda büyümüş yabani otlar vardı onları temizledim e tabi oda alerjiyi tetikleri şimdi acısını çekiyorumm
sizler nasılsınızzz meleklerim nasıl öpüyorum onları çokkkk
öğleden sonra dr gideceğim oradan kız kardeşime geçeceğimmgörüşmek üzere öpüldünüzzz
sağol canım teşekkrlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım
tamam söylerim begocum
sağol canım
kamilecim geçmiş olsun canım
sağol canımmm canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamilemmmm kuzum geçmiş olsun bitanemmmmmmm
noldu sana bebekimmmmmmmmmm
inşaallah en kısa zamanda toplarsın kendini canım benim
herkese selamlar canlarım ders yapıyorum mola verdimde ceeeeee diyip kaçacam
kocaman muckkk herkese
kib görüşmek üzere
sağol canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanım sana ve tüm hasta olan melekler ve annelerine gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.
Dikkat et kendine canım simdi tam hasta olma zamanı mevsim degişimi cünkü
Herkese hayırlı cumalar ve güzel bir haftasonu diliyorum simdidenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım düzeldimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan biraz sen nasılsınnnKamilecim hoşgeldin nasıl oldun canım?..düzeldinmi azcık:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?