- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.561
mutlu yıllar ne gzl pastaa o canım çekti :)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktaniyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
kamile geçmiş olsun
efsun meleğimizin vede e yakışıklı efenin doğum günü kurlu olsunnnn
minik iyi derslerrrrrrrrrrr
begocummm öptümmmmmmmmmm
belinay allah pc nize zeval vermesinnnnnnnnnnnnnnnn
mental kafaaa öpüyorummm seniiiiii
nunuk,mihriban,iremmmmmmm,rüyanaz sizedeeee kocamannnnnnnnnnn öpücüklerrrrrrrr
irem bego bu gecenin son annesi benimmmmm sabahki ilk anneye günaydın diyorum şimdidennnnn
mrblar kızlar kız çocugu anneleri deyince hemen atladım linke.kızım mayısta 4 yasına gırecek ve ben dogum gununde degısık bıseyler yapmak ıstıorum palyaco falan dısarıda olsun ıstıorum bana yardımcı olur musunuz lutfen ve özel tarifleriniz varsa çok memnun olurum öptüm hepinizi:))
Merhaba sizede öncelikle...mrblar kızlar kız çocugu anneleri deyince hemen atladım linke.kızım mayısta 4 yasına gırecek ve ben dogum gununde degısık bıseyler yapmak ıstıorum palyaco falan dısarıda olsun ıstıorum bana yardımcı olur musunuz lutfen ve özel tarifleriniz varsa çok memnun olurum öptüm hepinizi:))
Merhaba sizede öncelikle...
Ben Burger king ve Party kids de yaptım doğumgünlrini önceki yıllarda...Palyaço sizin tercihinize kalmış...oğlumun sünnetinde organize etmişdik biz palyaçoyu..
Doğum günü kutlu olsun şimdiden meleğinopuyorumnanaktanherşey gönlünüze göre olur inşaallah
Mentalistim Efenin doğumgünü kutlu olsun,sağlıklı hayırlı yaşları olsun inşaallah annesi...opuyorumnanaktançok öpyrm onu
Kıslar naberseniz nası gidiyo hayat..aaah ah hayaaat beni neden yoruyosuuuun,madem çok günaaah oyunu sen bozuyosuuuuuuuuuuunn...
haydi bego kaçarhepinizi öpyrmm
hayaaaaaaattttt sen ne çabukkkkkkkkk harcadddddddınnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
modundayım bende canım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağlık olsun napacan işte yaşayıp gidiyoz:roflol::roflol:
allah beterinden korusun bebek
hadi iyi geceler begommmmmmmmm
muckkkkkk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?