Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yok begom bu aralar takılamıyorum kkyaaa
malum ders
ondan kalan zamanlardada accuk akşam gezmelerindeyizde
kocişim izindeyken :asigim:

opuyorumnanaktan

ii pazarlar
canlarım burdada hava ısınmaya başladı pis bi sıcak varrr şakkıdı

selam herkeslere iyi pazarlar arkadaslar
almanca kursum dün bitti cuma konusma sinavi vardi ondan gecmisiz
ama dünde mektup yazma okuma ve dinleme vardi onlardan umudum yok yaa 20 sorum dogru ciksa yeter o bana :))))))

iyi akşamlar şekerler
bugün misafirim vardı eşimin memleketinden arkadaşı eşi ve çocukları sabah geldiler az önce gittiler
biraz onlarla çıktık sahilde gezdik dolaştık
begocum sağol canım
mentalist oğlunun doğum günü kutlu olsun canım
nunukçum tebrik ederim seni canım
2-3 gündür burdada hava çok güzel sıcak yaz geldi sanki.böyle giderse yazın yanıcaz anlaşılanakannehir
neyse herkesi öptüm
byyyyyy opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi akşamlar kıslar...
Nunuk tebrik ederim seni kıs eferin,hadi darısı diğerlerine:Saruboceq:
Siremim sen ne okuyodun güzelim,çalışıyoz çalışyoz diyonuz emme Miniğmde öyle,büyüyncene ne olceniz CADIARZUSeneye bndemi böyle olcem ayy benim kafa basarmıki şüpheliyim valla..Çay ketılını açık unutuyom,dersleri Allah bilirkafamçokkarıştı Çay demledim kıslar hadi gelin:içelim:kurabiyem var kekim vaaaar yanına:1hug: Şevvolüm be ne yapak bu hayatı kime şikayet edek..
Kadeeeeeeeeeer kime şikayet edeyiim seniiii..bilemeeeem
Hadi biniyim süprgeme gidiyim benzinim bitmeden

herkese günaydınlar canlarım
güzel bir hafta vede gün sizlerin olsun inşaallah
meleklerimide kocamaaaannnnn opuyorumnanaktan
sevval kıs facelerde msnlerde çevrim dışı takılınca pc otomatiğe bağladı demekki:)))))))))))
her yerde çevrim dışı yapıyo seni anam..:))))))
nunukumm gurur abidem benimmmm yirim seni yafruşum aferin sana canım darısı başımıza bakalım bende halledersem şu sınavları
bu sene umudum yok ama hiç calısamıyorum konsantre olup doğru dürüst
kamilem begom iremimiz mentalistim rüyam mihribanımmmmmmmmm şekerciklerimmmmm herkesler iyidir inşaallahhhhhh
bego canım bir kere daha sormuştun söyledik ama sanırım kaçırdın şeker aöfde okuyoruz bizde iremimle kamu yönetimi canım
büyüyünce kaymakam olacaz:)))))))))))))))))))))))))))
biz bitirene kadar yaştan dolayı emekli olacaz hiç başlayamadan bitirecez:)))))))))))))))
basar canım basar sen merak etme okumanın yaşımı olur değişiklik oluyor hemde bir amaç oluyo olmasada denemekk azmetmek kafayı sıyırmak atraksiyon oluyo biliyonmu:)))
denemeye değer bebekim sende dene
herkesi opuyorumnanaktan şimdilik minik kaçarrrrr
byeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar güsel bi hava var temizlik yapayım diyorum ben bugun ama hiççç canım istmio dün gece arkadaşlar yemege çagırdı balık partisi yaptık nerdeyse bütün balık çeşitlerinden yaptık çok güseldi sonrada 101 derken 3 de yattım uykum var ama yemek yok iş çok offf offf...annemin kulakları çınlayacak sabah sabah neden beni erkek doğurmadın beee annecim..

günaydın hanımlar
bugün burda hava bulutlu soğuk yok ama sıkıcı bir hava var
işim pek yok evim temiz saylır ama pazarım var .akşmada yemek yapılacak o kadar işte
gerçi istesem yine sürüyle iş çıkarda neysekaydirigubbakcemile3
öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slmmm şekerlerr nasılsınızzzz

bu arada facede bir süre çevrimdışı dolaşacağım sohbette yazınca pc ye birşeyler oluyor çözemdimm haberiniz olsunn

slmmm şekerlerr nasılsınızzzz

bu arada facede bir süre çevrimdışı dolaşacağım sohbette yazınca pc ye birşeyler oluyor çözemdimm haberiniz olsunn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam datlum olmuyor ama böyle ara ara kimseler yokkk ((((((( ilanda verdim ama kimseden ses soluk yok polisemi haber etsem ki:))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben zaten senden gelen her cileyi her kederi kabullendim sen gittigin günden beri
güzel parca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…