Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bu arada herkeze hayırlı cumalar

hepinize hayırlı cumalar kızlar:)

hepinize hayirli cumalar canlarim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kübrabetülcüm hoş geldin
annen içinde şimdiden geçmiş olsun

ii akşamlar kmse yok yine
bende çok yoruldum bugün
iroşa baston tipi arabalardan almaya gttikk
diğer arabamızı konforundan ötürü almıştım ama çok hantaldıı
kendim çıkamıyordum dışarıı
ohh şimdi yeni arabamızla çıkablcemm
çnkü hem gzl rahatlık açısından hemde hafif zemuszemus
bugün iremin günüydü desem yeridir
laptop aldık hanıma bnm laptopuma karışmasın diyee :)
basıo tuşlara müzik çalınca sallıyo popoyuu :ecrin_bebek:

Siremim güle güle kullansın ,yerim onu ben be...:ecrin_bebek:
Kübrabetül hoşgeldin canım...hayat maalesef herzaman yolunda gitmiyo canım..imtihan dünyası..rabbim sevdği kuluna verirmiş..sabır inşaallaha.s
Anneciğine çok geçmiş olsun,iyi çıkar inşaallah sonuçları..geçen yıl benim annemde oldu..annemde kalp yetmezliği var..Kayınvalidmde geçtğimz yaz anju diye gitdi 2 damarı tıkalı çıkdı by pas oldu ertesi gün, ani gelişen bir olay işte buyur..bizle paylaş hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..Kamile sen neye taktun kafayu canuuuumm..bak sonra katmerli dönüyo bize takmalar..şekil bende görüldğü gibi..klava:
Nunuk,Minik,Mentalist,Şevval,Mihroşum...hepicğinizi öpyrm canlar

günaydınlar herkese canlarımm
güzel bir hafta sonu diliyorum şekerler sizlere
doğalgaz bağlantımız dün yapıldı ve ev soğuk olur diyerekten taşınmayı yarına almak zorunda kaldık
tüm işler bitti sonunda bugün eşim kendi pcsini falan söküp götürecek elektroniklerini taşıyacak evi az ısıtayım yarına kadar diyo bende burda kalanları halledeceğim yarın sabaha gideceğiz
bu arada superonline a geçmiştik ya biz geçen aylarda taşınırken orda varmı yokmu veya ne kadar sürer bilmiyoruz bağlantıları adamlarda bizi nisan 15e size döneceğiz diye haber verdiler eşimin sinirler tepesinde sanırım 15 20 gün hatta 1 ay netsiz kalabiliriz yada sözleşmeyi fes edip cezasını ödeyip başka net bağlattıracağız
haberiniz olsunda giremezsem merak etmeyin netsizliktendir
fırsatım olup bakamazsam herkesi kocaman opuyorumnanaktan canlarımmmmmmmmmmmmmmm
kib görüşmek üzereeeeeeeeeeee
betül canım çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar diliyorum allah kolaylık versin sanada şekerrrr
herkesi öptüm canlarım benim
meleklerime iyi bakın olarmı?:)))))))

iyi hafta sonları şekerlerrr
minikcim kolay gelsin canımmm inş net biran önce hallolurrr ankarada iletişimi zorsa bu netin diğer illerdeki durumu u düşünemiyorumm
betülcümmmmm canımmm anneciğine acil şifalar canımmm kübranın durumunun iyiye gitmesine sevindim inş en kısa sürede iyleşecek annesii meleğimizz

hepinize ayrı ayrı çok teşekkr ediyorum arkadaşlarımm iyi ki varsınızz ve iyiy ki tanıdım sizleriii
son zamanlarda güçsüz düştüm galiba rahatsızlıklardan sonra buda ruh halimide etkiledi galiba çok alıngan oldum herşey üzer oldu üstüne birde bazı sorunlar eklenince tuz biber oldu galiba ama daha iyiyim çok şükür kendimi toparlama içgüdülerim iyi çalışıyor vitamin takviyeside almaya başladım kısa sürede atlatırım bu durumu dr antidepresan önerdi ama kullanmayı düşünmüyorum bilinçli olarak atlatmak daha sağlıklı diye düşünüyorum
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm
ve tekrar ayrı ayrı hepinizeeee

günaydın hanımlar
herkes iyidir umarım
miniğim hadi kolay gelsin sana tekrardan canım ama bir an önce net işini halletmeye bak
topiğini sahibsiz bırakmam tamam mı canımyerimseniben
kamilecim daha iyi olduğuna sevindim canım öptüm seniŞeniz
siremim arabanızda laptopunuzda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın
herkese güzel birgün diliyorum ve mucksssssssssssssa.s.a.s.

selam herkeslere kübrabetul gecmis olsun canimallah yardimcisi olsun insallah annenin
canim kübraninda sonuclari iyi cikar insallah duamiz seninle tatlim öpüyorum canim takma fazla kafana:))))))

canlarım hepiniz sağolun a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hayat her zaman bizim istediğimiz gibi olmuyo malesef,imtihan dünyasındayız a.s
inş bundan sonra burdayım ama ps çok ağır beni deli ediyo,galiba virüs var ikide bir uyarı geliyo şüpheli dosya bulundu diye

siremim arabanız ve laptop unuz hayırlı olsun güle güle kullanın canım
birazdan kızların arkadaşları gelcek,anneannelerine gitmek istemediler arkadaşları gelcek diye.
benim biraz işlerim var onları halledeyim,bugün pazar var hiçte gitmek istemiyo canım bakalım akşam üstü eşim götürürse gideriz.pazar annemlerin hemen yanında.bugün annemlere gitmeyince pazar işide zor geldi.neyse şimdilik hoşçakalın sonra görüşürüz:gitme:

selam hanımlar
bugün işleri erkenden bitirince bana çok zaman kaldı
ben pc de vakit geçiriyorum
betülcüm kolay gelsin sana canım
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok özletme kendini cnm hemen gelll inş

tşkr ederiz teyzoşlarııı öptük sizi opuyorumnanaktan

herkese ii hafta sonlarııı

aaa ben geç kaldım diyordum meğer kimse gelmemiş
topik bıraktığım yerdebilmiyorumkismile
herkes gezmede galiba bir ben evde kalmışım:gitme:
neyse iyi pazarlar ve iyi gezmeler hepinize
muckssssssssssa.s.a.s.a.s.

slm kızlar herkese
imdat imdat imdat
kafam cok karısık kızım cok sık bademcık enfeksıyonu gecırıyo ve doktorumuz amelıyat olması gerektıgıı soyledı ne apsak karar veremıyorum rısklerınden korkuyorum içinizde bu amelıyatı olna yada yaptırıpta rahatsızlık duyan varmı nolur yazın bana kızlar

cnm arkadaşımın kızı oldu hatta ameliyattan bigün sonra dondurma yedirdiler acısı varmı die hi,çbişi hissetmemişti hiç hasta olmadı geçmiş olsunn

geçmiş olsun kızına canım
yakınımda bu ameliyatı olan hiç olmadı bu nedenle birşey diyemicem

aaa ben geç kaldım diyordum meğer kimse gelmemiş
topik bıraktığım yerdebilmiyorumkismile
herkes gezmede galiba bir ben evde kalmışım:gitme:
neyse iyi pazarlar ve iyi gezmeler hepinize
muckssssssssssa.s.a.s.a.s.
yok yok bende temizliğe ayırdım pazarımı canım oh mis gibi olduuu zemuszemus

yiğenim olmuştu bademcik ameliyatı
sorun olmadı hiç korkmayın bence..
geçmiş olsun

yok yok bende temizliğe ayırdım pazarımı canım oh mis gibi olduuu zemuszemus

yiğenim olmuştu bademcik ameliyatı
sorun olmadı hiç korkmayın bence..
geçmiş olsun

oh temizlik kokusu buraya kadar geldi canımkaydirigubbakcemile3
mis gibi otur artık evinde
bende vitrinimi sildim bugün.yemeğim dünden var şimdi yanına pilav yapıcam sadece
ama önce bir topiğimize göz atayım dedim:hulya::hulya:

herkeze iyi akşamlar bugün pek giren olmamış topiğe,tatil ya eşler çocuklar evde ondandır.saat 3 e kadar hava çok güzeldi dışarda oynadı çocuklar,3 ten sonra yağmur bastırdı halen ara ara yağıyo.
ben sabahtan biraz rahatsızdım,öğleden sonra biraz iyleştim,şimdi daha iyiim şükür.
sizler nasılsınız,meleklerim nasıl öpüyorum hepinizi ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…