Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar hanımlar
miniğim kolay gelsin sana canım.ev taşımak yorucu iş seni çok iyi anlıyorum ne de olsa yakında bende ev taşıdım ama allah gücünü veriyo canım
belinaycım hadi gözünaydın canım hem oğluşun hemde ev için
senin adına çok sevindim
mentalist geçmiş olsun canım
herkesi öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.

sağol canım çok teşekkür ederim
evet deşmedi o kadar yıprandığıma ama malum insanoğlu sabretmeyi bilmiyoruz
rabbim büyük canım ne diyim inşaallah bundan sonrası daha güzel olacak
hayırlısıyla bir taşınırsak:)))
çok yoruldum ama sevinçli bir yorgunluk sağolsun kızlarımda hiç üzmüyo ayak altında dolanmıyo dahada işimi kolaylaştırıyorlar canlarım benim
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etme
yemeye yemeye mideyi küstürdün tabi demi
bencede ihmal etmeden git dra

teşekkür ediyorum bitanemmmm çok sağolasın
evet canım sende o telaşı atlatmıştın inşaallah bende bu ilk ve son olur kendi evime kısmet olur bundan sonrası
bende opuyorumnanaktan canım benimmm

günaydınlar canlarım
güzel bir gün diliyorum herkese
bir ceee diyip kaçacağım elifi yollayım okula eşimide göndereyimde bugün kalan işleri kolaylayım son iki günede dinlenirim inşaallah yada dışarı işlerimi hallederim
neti ne zaman kapattırırız bilmiyorum ona göre haber ederim sizlere gidince hemen açtıracağız merak etmeyin
sizden ayrı kalamam çok:)
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrrrrrrr

günaydınnn hayırlı sabahlarrrr
minikcim kolay gelsin canımm
bugün bende dışardayım şekerlerr,alerji ilacım bitti onu yazdıracağım oradan babanneme
geçeceğim görüşmek üzere öpüldünüzzzz

teşekkür ederim canım benim:)

evet haklısın canım bazen insan sabretmeyi bilmiyor.
neyse sen evine bir taşın yerleşte canım haırlısıyla
evet canım galiba küstürdüm canım gidicem bugün dr merak etme :gitme:

günaydın şekerler
miniğim kolay gelsin sana canım.inşallah kendi evini almakda nasip olur canım
kamilem sanada iyi gezmeler canım
bizde kahvaltı yaptık sofrayı kaldırdım kk ne koştum işlerim öyle duruyor:hulya:
birazdan kızları okula bırakıcam sonrada işlere bir el atarım artıkakannehirakannehir
ayyyy yap yap aynı zatenguclubacismile
öpüyorum hepiciğinizia.s.a.s.a.s.a.s.

Merhaba diyim artık günaydınlık geçti gibi saate bakılrsa..
Çok teşekkür ederim hepinize sağolun..Aldım küçük şişelrde kan şuruplrını bu sabah aç karna başldım bakalım,bir an önce depo dolsa..valla çok halsizim..
Enerjik,canlı olmayı özledim..kalp çarpıntımdan çayla kahveyede ara vermek zorunda kaldım..oooooooooooooooof offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ölmüşüm ağlayanım yok.....boshayallersmile
Belinay senin oğluşuna çok sevindim gerçkden,geçicek inşallah tamamen.. Çıkan karu nası okadar pasaklı oturmuşki orda Allah bunları bildği gibi etsin..
Elin evinde oturuyo diye sıç....batırıp gidiyolar nası içleri alıyo bilmem..hayret bişey yaa...:1no2: Mentalist midende reflü felanmı var senin acaba..eşimde de var zor meret..geçmş olsn cnm..Minik kolay gelsin kolaylmışın zate eferin kıs, hizmetçi ruhlu karu..ay iki espri yapabiliymuşum bu haldede inanamıyorum kendimede valla..kafayı tırlatıyom heralde oooooooooooooooooooof offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
öpyrm hepinizi

merhaba herkesee
belinaycım gözün aydın cnm çok sevndim oğluşun içn
begom öptüm seni canımm
miniğim kolay gelsin sanada,

çok teşekkürler kızlar...bende kayınvalidemle oturuyorum canım sıkılıyor sizi bakıyım dedim.minikcim ben pek anlamadım satın mı aldın kiralık mı tuttun ama kiralık ev tuttun galiba canım allah kolaylık versin ev taşımak zor iş.hepinizi öptüm.görüşmek üzere.

selam kızlarrrrrr
minik kolay gelsin keşke yanında olabilsem sana yardım edebilsem sana ((

mentalist aç dura dura miden açlığa alıştı o yüzden yemek yemnek ızdırap oldu sanaa
mürvet in usg sini sormuşsun 6 nisanda çekilcekkk canım cuma tekrar tahlile gidicezz

rüyanaz bu gece yalnızsın yine

belinay gözün aydınnnnnn çok sevindimmmm

begocum geçmiş olsunnnnn

kamilem babanneye bizden de selamlar söyleeeeee

mihrişimmmmmm öpüyorum balım seniii

iremcim kocaman bi öpücükde sana gelsinnnnnn

merhaba hanımlar
begocum tekrar geçmiş olsun çabuk toparlan bir an önce eski enerjik haline dön canım
şevvalcim bende seni öptümŞeniz
işlerimi yaptım kk ne takıldım biraz.artık çıkıp mutfağa girsem yavaş yavaş iyi olacak
herkesi öptümopuyorumnanaktan

selam canlarım
her birinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum
allah razı olsun sizlerden zor zamanlarımda verdiğiniz moral ve dualarınızla beni mutlu ettiniz
herkesin rabbim gönlüne göre versin inşaallahhh
begom canım dikkat et kendine şekerrrr
kahve bişey yapmaz yaaa ben günde 3 kahve 5 neskayfe sayısız çayla yaşıyorum çarpma marpma olmuyor canım bence başka bişeyden olabilir
sıkılıyorsan kafayı takıyorsan bişeylere
dikkat et kendine canım
mentalist canım sen naptın dr gittin demi?ihmal etme
belinayım canım kiralık canım krediler çok oluyor şimdi bilmeden tanımadan biyerden ev almayalım diyoruz bi bakalım kiraya gidelim beğenirsek evi çevreyi satılık bakarız diyoruz bakalım hayırlısıyla
rüyammmm ohhh ne güzel iş güç yok otur 101 oyna :)))
bende bi rahatlayım valla yayılıp oturacam bu kış yer görmeden geçirdi biyerlerim:)))
sevvalimmmm bebem allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
atla gel yafrum yerleşeyimde kahveye
iremim canım benim teşekkürler bebekimmmmmmm
mihribanım,kamilem,nunukum sizler nasılsınız canlarım keyifler iyidir inşaallahhhh
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
kib görüşmek üzereeeeee

iyi akşamlar şekerler
miniğim ben iyiyim canım.kıza ödevini yaptırdım dizim başlamadan bir topiğimizede göz atayım dedim
kocişde maça gitti bu akşam rahatça dizimi izlicemkaydirigubbakcemile3adam sevmiyo aşk meşk tarzı dizileri.banada izletmiyo:mymeka:
neyse öptüm herkesia.s.a.s.a.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canlarımm
hemen ce diyip kacacagım sekerlerrr
aksamdan yatak odası dolapları ve bulaşık camaşır makinesini söktük eşimle onları temizleyip bir köşeye atayım işler bitti sayılır cumayada elifin okuluna gider kızlarımı oynatır gezdirir bir iki vedalaşacaklarım var onlara giderim erkenden yatarız:)
sabahına inşaallah abbas yolcu:))))
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrrrrrr kib

günaydinlar herkeslere minigim hadi bakalim hallet su islerini görelim seni mucuk canim:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…